Bayan
OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü [ IıMABELııMATİZıI ] [ IıFOLLOWıIıMEıI ]
- OoNiKOLAxTESLAoO
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü [ IıFOLLOWıIıMEıI ]
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı
- OoNiKOLAxTESLAoO
- İri Fare Avcısı
Sevgili günlüğüm ve değerli takipçi dostlarım;
Oyunda bugün en az 100 en fazla 150 kez ölmüşümdür. Irklara giderken veya raylardaki slota Yıldırım 2 tılsımı ''-1'' hasar veriyordu 2 atışta öldürmeye alıştığımız için bu durum beni biraz afallattı.
Neyse bugün açıkcası pek bişey olmadı sürekli öl raya geç derken artık slotlar bile dayanamadı şöyle bir asa düştü. Arkadaşa hediye ettim.

Gün sonunda ise şöyle bir item düştü pek bir işe yaramasa da fotoğraflarımıza yansımayı ihmal etmedi.

Kasada durduğu gibi durmayan gözde materyallerim. En sevdiğim materyal renk ve şekil olarak Xenotim.

Kız arkadaşımın en sevdiği şarkı bugün paylaşımlarım arasında...
Buradan ona selam olsun.
Biraz daha sabredeceğiz... ♥♥♥
Oyunda bugün en az 100 en fazla 150 kez ölmüşümdür. Irklara giderken veya raylardaki slota Yıldırım 2 tılsımı ''-1'' hasar veriyordu 2 atışta öldürmeye alıştığımız için bu durum beni biraz afallattı.
Neyse bugün açıkcası pek bişey olmadı sürekli öl raya geç derken artık slotlar bile dayanamadı şöyle bir asa düştü. Arkadaşa hediye ettim.

Gün sonunda ise şöyle bir item düştü pek bir işe yaramasa da fotoğraflarımıza yansımayı ihmal etmedi.

Kasada durduğu gibi durmayan gözde materyallerim. En sevdiğim materyal renk ve şekil olarak Xenotim.

Kız arkadaşımın en sevdiği şarkı bugün paylaşımlarım arasında...
Buradan ona selam olsun.
Biraz daha sabredeceğiz... ♥♥♥
- OoNiKOLAxTESLAoO
- İri Fare Avcısı
REİS işte budur.
Teker teker gidecekler.....
İnstagram hesabından paylaştığı kısa video. Ütopya güzeldi be reis..
Teker teker gidecekler.....
İnstagram hesabından paylaştığı kısa video. Ütopya güzeldi be reis..
- OoNiKOLAxTESLAoO
- İri Fare Avcısı
Güne hareketli bir parça ile giriş yapıyoruz.
Daha sonra oyuna girişimizi gerçekleştiriyoruz.
Daha sonra oyuna girişimizi gerçekleştiriyoruz.
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Bende Bir Kıyamet Günlüğü Yazsaydım eğer Kesin olarak Efsaneler arasında Yer alırdım
Kendimi övmüş gibi olmayayım ;' ]
Tabi Siz emekçilerede Tebrikler Sabırla Yazdığınız için )
AteşTAŞLICALI#(ateştenqmleq)
Former mythical user
Kendimi övmüş gibi olmayayım ;' ]
Tabi Siz emekçilerede Tebrikler Sabırla Yazdığınız için )
AteşTAŞLICALI#(ateştenqmleq)
Former mythical user
- OoNiKOLAxTESLAoO
- İri Fare Avcısı
Teşekkür ediyorum. Benim için değerli bir iletidir. İnşallah bir gün sizlerinde günlüğünü görmek nasip olur.
Estağfurullah kendinizi övmüş gibi bir durum yok ortada sadece öz güveniniz yüksek.
Sabrımızı sınayanlar oldu ama yılmadım yoluma devam ettim. Bu zamanlara kadar geldik bakalım sonuna kadar devam.
Nickiniz zaten tanıdık geliyor. Biri savaşçı biri büyücü olması lazım.
- OoNiKOLAxTESLAoO
- İri Fare Avcısı
Sevgili günlüğüm ve değerli takipçi dostlarım;
Bugün oyunda mükemmel bir vakit geçirdim. Oyuna girdiğimde karakteri akrepler ısırıyordu sanırım anlık çıkış yapmışım neyse ölmeden bu işi atlattım.
Karakterimin kasası çöplerle dolmuştu ilk işim ocağa gitmek oldu. Eeee tabi ocağa giderken Peptit Kolorotoksini düşürmesem olmazdı.

Fevzibey Modeli Aramit Tipi Yüzük dün yaşadığım item olayını bugün gene aynı yerde yaşadım. Teşekkürler slotlar...

İbni Sina Modeli Shen Kuo Pantolon* düşürdüm. Bu arada karakterini kastığım arkadaş Gandulf nickli forum üzerinde tanıştığım Cengiz'in karakteridir. Şuan 45 lvl oldu büyücüsünü iyi günlerde kullanmasını temenni ederim. Günlüğünü okumak isterseniz. Aşağıdaki gizli içeriktedir.

Oyun içinde önemli bir pm aldım. Kasseria nickli Volkan kardeşim yeni bir tılsım kafasına koymuş. 1 adet kondriti eksik olduğunu söyledi. Yardımcı oldum ve reçetesi olmadığı için üretimini gerçekleştirdim.
Meteorit (II) Tılsımı hayırlı olsun.

ÖNEMLİ BİR ETKİNLİK DÜZENLİYORUM;
Günlüğümü takip eden arkadaşlarım, dostlarım, sevenlerim veya sevmeyenlerim. Her kim olursa olsun Eminönü sunucusunda karakteri olan veyahut bu etkinlik için Eminönü sunucusunda ödül çıkarsa karakter açarım bulunsun diyen varsa işte bu etkinlik size göre.
Etkinliğimiz Pazar günü saat 22:00'da bitecektir.
PEKİ BU ETKİNLİK NEDİR?
Günlüğümü beğeniyle veya ilgiyle takip edenler günlüğüme karakterlerinin nickini yazarak cevap gönderebilirler. Kısacası karakter isminizi yazıp yollamanız yeterli olacaktır. Videolu çekiliş yahut resim olarak random üzerinden yapacağım. Karakterlerinizin ismini mutlaka yazınız. Eminönü sunucusunda karakteri olmayanların ise forum kullanıcı adı random sistemine eklenecektir.
ÖDÜL:
Ödülümüz ise şanslı kazanan 1 kişiye TEŞKİLAT BONOSU 10mdir.
Arada bir bu tür veya buna benzer etkinlikler yapacağım takipte kalın hoşçakalın....
Beşiktaş Marşı:
Dün kız arkadaşımın sevdiği müziği paylaşmıştım. Tabi benim gün içinde neler yaptığımı öğrenmek için arar oyun günlüğü yazdığımı biliyor. Kendisi benim içinde bir defter tut ve içinden geçenleri yaz dedi. Kız arkadaşım koyu Beşiktaşlı bende koyu Fenerbahçeliyim. Bugün Fenerbahçemizin maçı var. İnşallah kazanırız.
Farklı takım taraftarı olsak da sevgimiz bir ömür boyu sürecek inşallah.
Bugün oyunda mükemmel bir vakit geçirdim. Oyuna girdiğimde karakteri akrepler ısırıyordu sanırım anlık çıkış yapmışım neyse ölmeden bu işi atlattım.
Karakterimin kasası çöplerle dolmuştu ilk işim ocağa gitmek oldu. Eeee tabi ocağa giderken Peptit Kolorotoksini düşürmesem olmazdı.

Fevzibey Modeli Aramit Tipi Yüzük dün yaşadığım item olayını bugün gene aynı yerde yaşadım. Teşekkürler slotlar...

İbni Sina Modeli Shen Kuo Pantolon* düşürdüm. Bu arada karakterini kastığım arkadaş Gandulf nickli forum üzerinde tanıştığım Cengiz'in karakteridir. Şuan 45 lvl oldu büyücüsünü iyi günlerde kullanmasını temenni ederim. Günlüğünü okumak isterseniz. Aşağıdaki gizli içeriktedir.

Oyun içinde önemli bir pm aldım. Kasseria nickli Volkan kardeşim yeni bir tılsım kafasına koymuş. 1 adet kondriti eksik olduğunu söyledi. Yardımcı oldum ve reçetesi olmadığı için üretimini gerçekleştirdim.
Meteorit (II) Tılsımı hayırlı olsun.

ÖNEMLİ BİR ETKİNLİK DÜZENLİYORUM;
Günlüğümü takip eden arkadaşlarım, dostlarım, sevenlerim veya sevmeyenlerim. Her kim olursa olsun Eminönü sunucusunda karakteri olan veyahut bu etkinlik için Eminönü sunucusunda ödül çıkarsa karakter açarım bulunsun diyen varsa işte bu etkinlik size göre.
Etkinliğimiz Pazar günü saat 22:00'da bitecektir.
PEKİ BU ETKİNLİK NEDİR?
Günlüğümü beğeniyle veya ilgiyle takip edenler günlüğüme karakterlerinin nickini yazarak cevap gönderebilirler. Kısacası karakter isminizi yazıp yollamanız yeterli olacaktır. Videolu çekiliş yahut resim olarak random üzerinden yapacağım. Karakterlerinizin ismini mutlaka yazınız. Eminönü sunucusunda karakteri olmayanların ise forum kullanıcı adı random sistemine eklenecektir.
ÖDÜL:
Ödülümüz ise şanslı kazanan 1 kişiye TEŞKİLAT BONOSU 10mdir.
Arada bir bu tür veya buna benzer etkinlikler yapacağım takipte kalın hoşçakalın....
Beşiktaş Marşı:
Dün kız arkadaşımın sevdiği müziği paylaşmıştım. Tabi benim gün içinde neler yaptığımı öğrenmek için arar oyun günlüğü yazdığımı biliyor. Kendisi benim içinde bir defter tut ve içinden geçenleri yaz dedi. Kız arkadaşım koyu Beşiktaşlı bende koyu Fenerbahçeliyim. Bugün Fenerbahçemizin maçı var. İnşallah kazanırız.
Farklı takım taraftarı olsak da sevgimiz bir ömür boyu sürecek inşallah.
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
Ergxarmagedon Eğer Ulaşamazsan Reznowx 
- astalavista9596
- Cin Avcısı
- Lonca: Winter İs Coming
Eline emeğine sağlık kardeşim çok güzel bir günlük olmuş devamını bekliyoruz.İsimlerim imzamda mevcut. 
ıTunaHan