Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu,rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere...
YARIN AKŞAM SAAT 08,00 DA EMİNÖNÜ MISIR CARSISININ ÖNÜNDEN MERANA KADAR TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ YAPILACAKTIR OYUNDA BULUNAN TÜM LONCA ARKADAŞLARIMI LONCA CARLARI İLE KATILMASINI BEKLİYORUM VE DAVET EDİYORUM BİLGİLERİNİZE
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Selamün aleyküm.
Cumartesi akşamı saat sekizde bir yürüyüş tertip ediyoruz.
Şehitlerimizi anmak , onlara kurşun sıkan , bomba atanları kınamak için.
Bu yürüyüşü videoya çekerek ,tüm paylaşım sitelerinde yayınlayacağız.
Katılımınızı bekliyoruz...
lahy1 yazdı:YARIN AKŞAM SAAT 08,00 DA EMİNÖNÜ MISIR CARSISININ ÖNÜNDEN MERANA KADAR TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ YAPILACAKTIR OYUNDA BULUNAN TÜM LONCA ARKADAŞLARIMI LONCA CARLARI İLE KATILMASINI BEKLİYORUM VE DAVET EDİYORUM BİLGİLERİNİZE
Tüm Tılsım Dost kullanıcılar ve Lonca ların Akıncı Ailesi Adına Kandil-lerini kutlarım. Yüce Yaradan dan tek dileğim o dur Ki... içinde islamın nefesini barındıran tüm vicdan sahibi Yurttaşlarımızın dualarının kabul edilmesi ve Şehitlerimizin Peygamber Katındaki mekanlarının Cennetin en güzel mekanı olmasını temmenni ediyorum.
Dualarınız içerisinde Şehitlerimiz , gazilerimiz ve halen vatani hizmetini laiki ile yapanlarınlada olması temmennisi ile,
Tüm islam Aleminin Dualarının kabul, Berat Kandinili Mübarek olsun.
Kurtlarxnefret ve Kurtlarxdjj yapma dediğim şeyleri hinayeten yaparak... sanane sen kimsin gibi cevaplar vererek sizi loncadan uzaklaştırırım dediğimi yaparsan yap gibi laflar ettikleri için...
Konseyin Kendilerine lonca içi disiplin cezası verilmesini talep ediyorum...
Talebim onların loncadan atılması değildir (bu onlara ödül olur) Para cezası talep ediyorum....
Kesmeyin dediğim tüm lodoslara saldırarak babalide kasa aktarımı yapan yada yeraltına geçmeye çalışan tüm lodosları kestiler....
Azıcık mertseniz kendinize güveniyorsanız lodos sancağına gidin orda kesin dediğimde sana ne sen kimsin laflarıyla geçiştirmişlerdir...
ilk toplantımızda Kurtlarxnefret ve Kurtlarxdjj ile ilgili kararı verelim arkadaşlar....
Herkeze İyi Oyunalr Arzsan Lodos kesicen tmm ona bi lafım yok ama aç çakal değiliz bizler... ismimizi kirletenlere muamma göstermem....