Elınde menekse ve akık olan varsa bana yada Şultekınn .Kurtlarxkursad arkadasımıza ulassın yabancıya satmayın lonca arkadasımızın ıhtıyacı var.uygun fıyattan alıcam parası benden.bızım ezuk dun cekmıs bır tane ona el koydum
<> Kurt Loncası <>
Re: <> Kurt Loncası <>
sa arkadaslar.
Elınde menekse ve akık olan varsa bana yada Şultekınn .Kurtlarxkursad arkadasımıza ulassın yabancıya satmayın lonca arkadasımızın ıhtıyacı var.uygun fıyattan alıcam parası benden.bızım ezuk dun cekmıs bır tane ona el koydum
ama bır tane daha menekse eksık kalıyor tum loncaya duyurulur 
Kurtlarxyagız *** Havzalı ***
-
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
eğer son menekşe ise benim hep ertelediğim ejderim için sakladığım bir menekşem var... akşam oyunda buluşalım....
merasimle bi ejder yapalım...
:roll:
:roll:
merasimle bi ejder yapalım...

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
bnde latife üretmeye bşlasam
1 kadim var elimde sadece o bna yeter diğerlerini bulucam 
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
- lahy1
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Kurt
Kurtlarxkadriye yazdı:Arkadaşlar Dün akşam Güldenin Karakteri geliştirirken Atakan gözümün önünde Menekşe çektiver dedim olmas vermem dedi..
ejder üretecek arkadaşlara duyurulurrr (Kürşatttt) :twisted: :twisted: :twisted: gasp edebilirsin biz kafamızı ters yöne çeviririz
![]()
![]()
![]()
![]()
komik sey seni
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Doğu Kurt Hanlığı
- lahy1
- Teşkilat Neferi
yefe2009 yazdı:sa arkadaslar.
Elınde menekse ve akık olan varsa bana yada Şultekınn .Kurtlarxkursad arkadasımıza ulassın yabancıya satmayın lonca arkadasımızın ıhtıyacı var.uygun fıyattan alıcam parası benden.bızım ezuk dun cekmıs bır tane ona el koydumama bır tane daha menekse eksık kalıyor tum loncaya duyurulur
yağız kankam dün elmas madenini cektim cekemedim kado ya dedim cek bunu menekşe bi cekti menekşe çıktı sansa bak oda bana verdi bende kürsat abiye veriyim oyunda beni bulun şifacımda adada
Doğu Kurt Hanlığı
Doğu Kurt Hanlığı
- lahy1
- Teşkilat Neferi
HEREKSE EJDER ÜRETTİKTEN SORA SIRA BENİM ECELE GELCEK ONA GÖRE HAZIRLAYIN KENDİNİZİ MİLLET
Doğu Kurt Hanlığı
Doğu Kurt Hanlığı
- lahy1
- Teşkilat Neferi
BİDE ARAMIZA YENİ KATILAN SEVDUĞUM GÜLDEN CARI Kurtlarxodonataa ADLI ÇARI İLE KADIN ŞİFADIR ELİNDE MAX İTEM OLAN VARSA KULLANMAK İÇİN GEREKLİ AYRDIMLARINIZI BEKLİYORUM
Doğu Kurt Hanlığı
Doğu Kurt Hanlığı
- Kurtlarxodonataa
- İri Fare Avcısı
bak sen sevduğunada bakarmış.. sen menekşeyi al bana verme aşk olsun.. insan sevduğuna bir menekşeyi çok mu görürlahy1 yazdı:BİDE ARAMIZA YENİ KATILAN SEVDUĞUM GÜLDEN CARI Kurtlarxodonataa ADLI ÇARI İLE KADIN ŞİFADIR ELİNDE MAX İTEM OLAN VARSA KULLANMAK İÇİN GEREKLİ AYRDIMLARINIZI BEKLİYORUM

İçi başka dışı başkalardan,Dili başka kalbi başkalardan, Hem kendini hem başkalarını kandıranlardan, Sana Sığınırım Yâ Rab!
- Kurtlarxodonataa
- İri Fare Avcısı
bak sen sevduğunada bakarmış.. sen menekşeyi al bana verme aşk olsun.. insan sevduğuna bir menekşeyi çok mu görürlahy1 yazdı:BİDE ARAMIZA YENİ KATILAN SEVDUĞUM GÜLDEN CARI Kurtlarxodonataa ADLI ÇARI İLE KADIN ŞİFADIR ELİNDE MAX İTEM OLAN VARSA KULLANMAK İÇİN GEREKLİ AYRDIMLARINIZI BEKLİYORUM

İçi başka dışı başkalardan,Dili başka kalbi başkalardan, Hem kendini hem başkalarını kandıranlardan, Sana Sığınırım Yâ Rab!
- lahy1
- Teşkilat Neferi
bebeğim sana ben geerçeğini alırım merak etme senKurtlarxodonataa yazdı:bak sen sevduğunada bakarmış.. sen menekşeyi al bana verme aşk olsun.. insan sevduğuna bir menekşeyi çok mu görürlahy1 yazdı:BİDE ARAMIZA YENİ KATILAN SEVDUĞUM GÜLDEN CARI Kurtlarxodonataa ADLI ÇARI İLE KADIN ŞİFADIR ELİNDE MAX İTEM OLAN VARSA KULLANMAK İÇİN GEREKLİ AYRDIMLARINIZI BEKLİYORUM:twisted:
Doğu Kurt Hanlığı
Doğu Kurt Hanlığı