<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen lahy1 »

seryildirim06 yazdı:la murat acıyorum haline cvp vermeye değerde bulmuyorum da artık mecbur bırakıyorsunuz

ilk önce hakaretlerim :siz klavye başında yazı yazmayı skyp tan birbirinize sövmeyi adamlık yiğitlik zannediyorsunuz reel böyle diil arkadaşım aklını başına al önce senin ters yüzünü görmemişim reel klavyeye benzemez(senin ne mal olduğunu anladık)
o yanında bi karaktersiz yalakan var o kesme foto koyan o karaktersiz konuşmalarıda sana kesme yapmış bu arada senin ne düşündüğün önemli diilde millet bilsin diye yazıyorum. ben o yalakana dedimki muratta diyorki gökçen kalacak berkayın dediği değil benim dediğim olacak bunların ikiside aynı ben ne dersem o olur diyorlar ben bu lonca içinde hiçbişeyin düzeleceğine inanmıyorum onun için ben yokum artık bu loncada o yalakan da bana serdar dur muratla berkayı atalım loncadan dedi bende ona aklına gelmeyecek hakaretler küfürler duyarsın eğer aşka bi eğer başka bi isimde toplanacaksanız size uyarım dedim.bunlar yalanda değil daha senin yalakana yazdırdığın bir önceki mesajında benzer hakaret ve tehditler içeriyor.loncaya girmek yada yönetime girmek yada kalmak konusunu yazdım zaten ben loncaya gel dediniz girdim yönetime girmek istemedim siz ısrar ettiniz ben uğraşamam dedim defalarca size hatta berkay sizdeyken tlf la aradınız beni ii peki sizi kırmayım dedim girdim.Sonra sizzin insanları size biat etsinler diye etrafınızda toplayıp onlara görev yaptığınızı gördüm ve loncadan zaten ayrıldım taki sen izine çıkacağın zamana kadar sen çıkman yakınkende berkayla ben 3 lü başkanlık sistemini zaten konuştum ve döndüm ben berkayla hiç bi zaman yarışmadım ben berkayla anlaşamadım ben kimseye başkan olmak istiyorum demedim ben insanları kendinize biat etme arzusundan vazgeçin dedim ve siz şuanda etrafınızdaki kişilerin biat etmesini engelleyeceğimi düşünerek saldırıp yerinizi korumaya çalışıyorsunuz ben sana tlf da bile dedim ben ne dersem o olur dediğiniz yerde ben yokum ve öylede yaptım zaaten.berkayı loncadan at dediğime gelince düpedüz yalan söylüyorsun ben sana berkay herkese saldırıyor loncayı insanların fikrini önemsemiyor dedim.sen ben ne dersem o olur dedin bende sana ben ne dersem o olur sistemiyle uşak yönetirsin ancak beni değil dedim. yeter bu kadar cevap sana.
son olarak sana bi abi nasihati: reel hayatta sahip olamadığın gücü oyunda bulmaya çalışıyorsun bence az çabala reel hayatta bişeyler becermeye çalış.

Atakan sende arada yalan dolanlı ikili oynamayı bırak yalan dolanla ikili oynayarak sözü geçen adam değil yalaka olunur.

lan serdar 3efendi benim asabımı bozma karaktersiz filan diye sabrediyorum burda senin bursadan erzurumu basına yıkarım lan g..t sen cocukmu var sanıyon karsında denyo herif sana bunu yazmamı isteyen murattı zaten malmısın anlıyamadın bunu adam olsan da deseydin bana ne diyon karedeşim sen "murat gelene kadar emanetini koruyacağız"diye. adamı hasta etme zıpladın hemen siz anlasın ben adımı dieştireyim dedin kazma kazma konusma sana küfrüde .... yıda gösteririm işimin gücümün içinde senle urasmıyayım 554 657 61 06 ara beni istersen dahada sıkıntın varsa sana yeni sııntılar acayım adını deiştir yaylan oyuynuna bak bidaha benim adımı azına alma cüknü keserm bak. ADAM OL ADAM ETMİYİM SENİ BENİ ZIVANADAN ÇIAKRTMA ATLAR UÇAĞA GELİRİM ORAYA
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Kullanıcı avatarı
ThEmperor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ThEmperor »

Ne kadar garip bir şey..Konu gökçen ablanın atılmasıydı.Şimdi gökçen abla kimseye bir şey yazmadı.Konu bitmesi gerekirken yeni şeyler bnaşladı.Problem uzerine problem...Konun bitmesi lazım
Resim
Resim
Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
seryildirim06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Sehran

Mesaj gönderen seryildirim06 »

atakan klavyede erkeklik yapma,o dediklerini yapmazsan adam değilsin hadi göreyim seni ne sanıyorsun lan kendini hadi adamlığını koydum ortaya yap yazdıklarını yapmazsan adam değilsin. yapamayacaksanda ben adam değilmişim de sus seni adam sansın insanlar ikiyüzlü sahtekarlık yapmaya benzemezlik yiğitlik yapmak
Resim ALpAR
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen lahy1 »

seryildirim06 yazdı:atakan klavyede erkeklik yapma,o dediklerini yapmazsan adam değilsin hadi göreyim seni ne sanıyorsun lan kendini hadi adamlığını koydum ortaya yap yazdıklarını yapmazsan adam değilsin. yapamayacaksanda ben adam değilmişim de sus seni adam sansın insanlar ikiyüzlü sahtekarlık yapmaya benzemezlik yiğitlik yapmak

lan ıolm snein her türlü .....da sen şimdi sinirli dielken ben bi cevap ver loncayı bölmeye urasıyon berkayı koltuuğundan etmeye calışıyon loncayı karıstırmak icin elinden geleni yapıon hainlik içinde hiç bişeye cevap veremiyosunda kalkıp bana mı sardırıyon ne oldu kocum beni senin yanındam ısandında bu akdar koydu seni ne tanırım nede seninle işin olur pez.....vnk adammısın lan sen arasana g...tn yiyosa burdan klavye erkekliği sen yapma beni ayar etme olm senin bi tarafın tutuyorsa muratın dediklerine cevap verde sonra bana sardır hain herif koltuk sevdalısı hegomon seni kalkmıssın benim yalakalık ve ajanlık yaptıımdan bahsediyon ulan senin gibi tipleri ayıklamak icin herseyi yaparım olum benim icimde dısımda bir seni ngibi yanar döner değilim ben muratla öle konusuyon bana böle anlatıyon ne oldu oyunların tutmayınca dokundumu benimi buldun sardıracak ,bak kardeş karsında cocuk yok sıkıntına sıkıntı katarım beni ayar etme adam ol yaylan git cevabın murata varsa yaz beni karıstırmayı kes yol al işine bak
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Bu konuyu artık kesinlikle UZATMAYIN. Konuyu Kilitleteceksiniz. :!: :!: :!:
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
seryildirim06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Sehran

Mesaj gönderen seryildirim06 »

atakan uzatıp durma adamsan yukarıda yazdıklarını yap.yada sus.
şehri başına yıkmak uçağa atlayıp gelmek yazmışsın ya yapmazsan adam değilsin diyorum
Resim ALpAR
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen lahy1 »

serdar sen laftan anlamıyormusun burda yeterince kirliliğe mahal verdik telefondada sana söylediğim gibi,tepkini anlıyorum coknormal de uluyorum kardeşim ama sende artık kabullenmeyi bil senle urasmyaa ne ihtiyacım nede gerek var ama bu deil oralara gelmiycem işlerim az youn murat da cıksın mutlaka gelicem bunları yüzyüze konusucazda sen bu konuda merak etme buda burda son söz olsun herkese iyi oyunlar
Doğu Kurt Hanlığı
Kullanıcı avatarı
ozifb
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ozifb »

klacyem bozuldu ekranınkinle yazıorm pm atan cewap weremicem :cry:
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen lahy1 »

MURat REİSİN MESAJIDIR

ULAN SERDAR ORADAKİ YAZDIKLARIMIN HİÇ BİRİNE CEVAP VERMİYORSUN KIVIRIP DURUYORSUN SEN DEİLMİYDİN KENDİ AĞZINLA TELEFONDA BENDEN BASKANLIK İSTEYEN YOKSA SEN KİMSİNKİ BEN SENİ O STATÜYE GETİRİCEM COCUKSU PLANLARIN ORTAYA CIKTI REZİL OLDUN ŞİMDİDE DEBELENİYORSUNKİ KENDİNİ AKLIYASIN FARKINDA DİELSİN GALİBA ERZURUM İLE ERZİNCAN ARASI COK UZAK DEİL BENDE BURADA MÜHEBBETLİK MAHKUM DEİLİM BÖYLE ARKAMDAN ATIP TUTUYORSUN YA BEN BURADAN CIKTIĞIMDA SENİN GIRTLAĞINA BİNMEYECEKMİYİM SANIYORSUN O LAFLARI CEVİRİP BİTARAFINA SOKMAYACAKMIYIM SANIYORSUN BU KADAR SÜRE BASKA Bİ KANSIZ İCİN YATTIM VE YATIYORUM DA HİÇ SORUN DEİL BİR KAÇ SENEDE SENİN GİBİ BİR KÖPEK İÇİN YATARIM SEN BÖYLE ERKEKLİK YAPIYORSUN BEN KARSINA DİKİLDİĞİMDE BEN SENİN ERKEKLİĞİNİ GÖRECEM
Doğu Kurt Hanlığı
furkan2499
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen furkan2499 »

Arkadaşlar yeni bir lonca acılmıştır . Negativex loncası

loncanın temel amacı yardımlaşma ve yükselmektir . lOncada herkez hoş görülü olacaktır . Kaltılmak isterseniz

Detaylı bilgiler burda link e tıklayınız

viewtopic.php?f=31&t=70101

Gerçekten başarılı bir lonca olağına inanıyorum Çünkü bu loncaya gelenlerin yardımları eksik olmuyacak

Hemde isim Güzel Xd

“Lonca İletişim” sayfasına dön