Hanedan Loncası

Meran sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Hanedan Loncası Kurulmuştur

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

rasaa yazdı:Slm öncelikle gökçe hayırdır ne oldu da benim adımı buralara taşıyıp reklam yapıosunuz? nedir derdiniz arpanızmı az geldi sırf senn hatrına botan ın yaptıkları nı taşımadım foruma bumu senn insanlık felsefen anlatimde duysun madem insanlar emde bu hanedanxbotan adlı karaktersiz hakaretler edip beni küçük dürmeye çalışıodu bende orda dedimki kurucunuz kim sana bişey demıorum sen haklısın falan dedim yetinmedi gitti yançarından bana bölgeden ana bacı küfrettii sorada bilgin rassaa ne sorun anlat bi dedi loncanın tek kurucusu benim dedi bende ona senn kurduğun lonca bu kadar olur ancak dedim bide soruomusun ne oldu diye dedim adam gelmiş yannda bana demediği laf kalmıo sen bana nedir sorun diyosun dedim bu arada bilgin 2 kelimeyi bir araya getiremiycek karakterde biri nasıl olmuşta lonca kurucusu olduysa cyber geldi yaşar ne oldu sıkıntı ne dedi anlattım loncamla uğraşma falanda filan dio bana sen git bölgeden sor sabah botan adlı üye maden çekemıyo dıe maden çeken insanlara nasıl küfür ediyo sor gel dedim en kısa cümle o neyse sora yine bir gece armeydannda savaştayız cyber in gurubundan biri canını sıkmış falan artık bilmıyorum gökçe kızdı bize emi sattıı adam ordan anasına bacısana küfredio yanndaki adamım diyen bilgin botan ve bi hanedan daha vardı unuttum ismini sırıtıolar siz böyle devam edin arkadaşınıza biri küfredince sırıtın gökçe hanim sölemek istediğimde bu sen böyle karaktersizlerle daha çok biyerlerin kaşınıcaktır sadece sen değil ailende dahi yazık acıyorum senn gibi düzgün dürüst biri nasıl bu adilerle aynı havayı soluosun hırsızlık ve karaktersizliklere gelince içinizdeki sağlam insan bitek cyber bide pokemon geriniz adam etmezsiniz sağda soldada adımı anmayın
ARKAMDAN KONUŞAN ÖNÜM GİBİ OLSUN iyi forumlar

OOOOO kalıtesız hosgeldın!!!!! :lol:

sana dıcek kelıme bulamıyorum yazını okumadım bıle degmezsın ben loncayı bılmem benım sana sahsı bı gıcıklıgım var bıre bır goruselım bebe adam deılsın kı sana nasıl kufretmesınler sen hakedıosun ECELI GELEN KÖPEK CAMİ DUVARINA İŞER sen bunu unutma cunku bu oyunu aştı klavye delıkanlısı deılsen edres vereyım gel olur mu cıcegım 8-)

sımdı bu konuya fazla bulasma sınek gıbı carparımm bebe :lol:

nasıl hazmedemıosun malubiyeti ne kadar aciz ve kücüksün :mrgreen:

arkadaslar muhattap olmayın gerek yok forum kırlılıgı yapmaktan baska bısey yapmıyo velet :twisted:
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
rasaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen rasaa »

sen git bacına dil uzatana buyur buraya koy de sırıt oke adrese gelince halıcı oğlu na gel reis nerde de göstercekler seni bana eminiyete kadar sorabilirsin dişçisinden kuyumcusuna kadar herkes tanır sen sor olm beni seni bana getirrler emin ol klavye delikanlısımıyım neyim görrsün ama şunu sakın unutma seni bulursam sadece sen değil evinde kaşık tutanına kadar alacam yaşım 30 sen eminimki 15 yaşında bebesindir ama olsun demek ki yüreklisin gel beklıorum çocuk istersen babanıda getir peşine
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

1-Rassaaaa 29 yaşında konuşma tarzınıza dikkat edin.
2-Olayın pek detayını bilmiorm ama ona gelecek bi laf bana gelmiş sayılır sonucu ne olursa olsun hoş olmayacak şeyler yaparım.
3-LazurixLoncası Başkan yardımcısı olarak Loncamızdan üyelerinin birisine bi yanlış görürsem sizin tarafınızdan inanın hiç ii şeyler olmaz.
4-Her şeye rağmen tartışa ve kavga istemem aranızdaki sorunu çözün 2 loncayada zarar vermeyin.

LazurixCan
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

rasaa yazdı:sen git bacına dil uzatana buyur buraya koy de sırıt oke adrese gelince halıcı oğlu na gel reis nerde de göstercekler seni bana eminiyete kadar sorabilirsin dişçisinden kuyumcusuna kadar herkes tanır sen sor olm beni seni bana getirrler emin ol klavye delikanlısımıyım neyim görrsün ama şunu sakın unutma seni bulursam sadece sen değil evinde kaşık tutanına kadar alacam yaşım 30 sen eminimki 15 yaşında bebesindir ama olsun demek ki yüreklisin gel beklıorum çocuk istersen babanıda getir peşine

ya sen bosver babanı 15 ı sen gel bak tek basımayım bebe sen olum mal adres ver dıom sen kuyumcu berber kasap dıon sen napcan yasımı ben sana bunu kanıtlamak zorunda deılım kı gel sen mevlanayım ben gel sen yeterkı 30 yasıda delıkanlıysan gelırsın kafanı kırcam sonra benzın paranı verıcem sana rahat ol
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Vandervaart yazdı:1-Rassaaaa 29 yaşında konuşma tarzınıza dikkat edin.
2-Olayın pek detayını bilmiorm ama ona gelecek bi laf bana gelmiş sayılır sonucu ne olursa olsun hoş olmayacak şeyler yaparım.
3-LazurixLoncası Başkan yardımcısı olarak Loncamızdan üyelerinin birisine bi yanlış görürsem sizin tarafınızdan inanın hiç ii şeyler olmaz.
4-Her şeye rağmen tartışa ve kavga istemem aranızdaki sorunu çözün 2 loncayada zarar vermeyin.

LazurixCan

sen ne dıon lan zubuk sana kemık atan yok bak ısıne sen muhattabım deılsın
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen morukkelleci »

olay ne :P :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
HanedanLevni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HanedanLevni »

rasaa yazdı:sen git bacına dil uzatana buyur buraya koy de sırıt oke adrese gelince halıcı oğlu na gel reis nerde de göstercekler seni bana eminiyete kadar sorabilirsin dişçisinden kuyumcusuna kadar herkes tanır sen sor olm beni seni bana getirrler emin ol klavye delikanlısımıyım neyim görrsün ama şunu sakın unutma seni bulursam sadece sen değil evinde kaşık tutanına kadar alacam yaşım 30 sen eminimki 15 yaşında bebesindir ama olsun demek ki yüreklisin gel beklıorum çocuk istersen babanıda getir peşine
Şu meranda senden daha gereksiz yaygaracı bi adam daha yok uzaklaş forum konusundan. Luzumsuz herif halıcıoğlundaymış halıcıoğlu neresi öyle bi yermi var reismiş. Uçan pırpır git kumda oyna. Heryerin 29 olsa kaç yazar zibidi vücut yaşı değil akıl yaşı lazım insana.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Hanedanxlevni Hanedanxgauss
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

hanedanxbutcher yazdı:
Vandervaart yazdı:1-Rassaaaa 29 yaşında konuşma tarzınıza dikkat edin.

LazurixCan

sen ne dıon lan zubuk sana kemık atan yok bak ısıne sen muhattabım deılsın

Ben ağzımı bozmadan yorum yaptım ama kendine hakim olamadın buda senin karakterinin ne kadar zayıf olduğunu gösterir.Lonca başkanını tebrik ederim sağlam adamlar almış ;)
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Break »

byler sakin sakinnn aman tartışma yapmayın ya seviyesizleşmeyin nedir bu ya konunuz kapanmasın beyler ltfen tartısmalara cevap vermeyn yazıktır yha aman yaaaaaa tartısma yok aman !
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Arkadaşlar yapılan hakaretlerın ve yersız ıthamlar karsısında uslub'uma hakım olamadıgımdan dolayı özür dilerim. Lakin yukarıdaki 2 kendını bılmez kısının yaptıgı acıklamalar göz önünde bulundurursak bunlara yorumsuz kalmam söz konusu deıldir

Arkadaşım 30 yasında olsaydı verdıgım telefonu arar benınle 1 e 1 muhattap olurdu ve anlıyorum kı o kısının yasıyla beyın kapasıteının uyumsuzlugudur
Yarattıgımız kirlilikten doleyı hepinizden özür diler iyi forumlar dilerim
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Kuru dutla yar sevilmez

“Lonca İletişim” sayfasına dön