<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Beyzade »

lahy1 yazdı:
Mertkinqx yazdı:Loncadan yetkılı bırısı benı oyunda bulsun yada ozel mesaj yoluyla ulaşsın ;)

Forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.

mert bahsettiğin konu ile ilgili arkadaslara ulaşıcam bana ulaşmalarını bekliyorum gerekli uyarı yapılacaktır icin rahat olsun kardeşim
arkadasim mert demin küfür yazdi sen farkinda degildin sanirim rapor ettim yázisini üzerinede ceza almis durumdadir. Yukarda ne yaziyor bak 14 gün hesabi ceza aldi. Loncanizdaki adama sövdü bu forumda. Bu gibi uslüpsüz birine kardesim demen sarsirtti beni yani.
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
Kahvesigara
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kahvesigara »

Selamun aleyküm. yazışmalarınızı okudumda kendi millet vekillerimizden utandım. İnanın ki meclistekiler sizin kadar oturup tartışssaydılar yemin krizi bile çözülürdü :) Şunuda belirtmek istiyorum . Siz biraz oyunu abartmıyormusunuz ? O anama küfretti Bu loncayı ele geçirecek yok ayağım kaydırılacak :) bu tür şeyler sadece çocukların kullanacakları sözler :) :mrgreen: gökçen arkadaşınız ise gerçektende loncaya emeği geçen ve oyundaki en iyi insanlardan biridir . ayrılması sizin için çok büyük bi sıkıntı yaratacaktır. iyi günler

IISoNRıDVaNII
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Hunxalparslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hunxalparslan »

Selamün aleyküm , günaydın.Yeni hafta , sizlere , sağlık , mutluluk ve başarılar getirsin.

Ben uzun süredir izlemedeyim.
Gönüldaşlarımın bu denli tartışmaları hakikaten benim de canımı sıkıyor.
Ne olur , silkinin ve kendinize gelin.
Bunu Murat kardeşim için yapın.

Beni yanlış anlamayın.
Gönüldaşlarımın tartışmalarını istemiyorum.

Kurtlar Loncasına saygı ve sevgiler.

Mertkinqx yazdı:Loncadan yetkılı bırısı benı oyunda bulsun yada ozel mesaj yoluyla ulaşsın ;)

Bu arada Mert , kimse kimsenin paylaşım alanına (özeline) giripte , küfür hakaret edemez.
Bunu sana yakıştıramadım.
Resim

Resim

Resim

Resim
kurtpence37a
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kurtpence37a »

S.a arkadaşlar,ilk önçe bi ridvan ne oldunu bittini sanırım sen anlayamadın bu loncanın iç sorunları, olur ,böğle şeyler merak edme .Konu gelinçe gökçen,onun cıkması veya cıkarılması ve gitmesi ve brakması die bişey yok (BEN)diyorum,tm anlaşdık mı canem,sağ soldan gelen yaygara ve yoğurtlaşmış laflara adanmayın.En kısa zamanında bu içden gelen ve dışdan gelen sorunları haledeçeyiz tüm lonca birlikte.Sanırım acıkça anlatabildim tm.

Savaşkomutanı

kurtlarxkurtpençe,kurtpençe,kurtlarkurtpençe

P.S:HUNXKURTPENÇE benim bi dostum dur (kamil)cok eski,bi cok sevdim ,biri dir,ben ile alakası olmasada ismimiz aynı olabilir o gerekeni anlatır saten,yani ona haşim abi nasılsın demeyinde pot olmasın.Teşk ederim,en azından bildirim dedimde . ;)
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen lahy1 »

MURAT RESİSİN MESAJIDIR

ÖNCELİKLE SERDAR SEN NEKADAR KİŞİLİK SAHİBİ BİR ADAMMIŞSIN DURU8M ORTADA OLDUĞU HALDE DÜŞTÜĞÜN PİSLİKTEN ETRAFINDAKİLERE HAKARET EDEREK VE YİNE BİZE KARŞI KIŞKIRTARAK ÇIKMAYA ÇALIŞIYORSUN.FOTO HAKKINDA EKSİK OLDUĞUNU SÖYLEMİŞSİN O FOTOĞRAF TAMAM SENİN SÖYLEDİĞİNİN DIŞINDA Bİ FOTO DEİL AMA BÖYLE BİR ORTAM OLUŞTUĞUNDA SENİN YAPMAN GEREKEN İNSANLARI BERKAYA KARSI TAVIR ALDIRMAKMIDIR YOKSA SAKİNLEŞTİRMEKMİDİR KAÇ ZAMANDIR İZLİYORUM ARANIZDAKİ REKABETİ İŞİ BU BOYUTA GETİRMEKTEN UTANMIYORMUSUN.ÇIKAN EN UFAK OLAYDA İNSANLARI BERKAYA KARSI KULLANMAK İÇİN KISKIRTIYORSUN SONRADA BENİMLE YAPTIĞIN TELEFON GÖRÜŞMESİNİ FARKLI LANSE EDİYORSUN SENİNLE TELDE GÖRÜŞTÜĞÜMÜZDE BEN SANA GÖKCENİN ATILMASI GİBİ BİR DURUMUN SÖZ KONUSU OLAMAYACAĞINI SÖLEDİM VE ALTINI ÇİZEREKTE SENİN HIRSIN İÇİN BERKAYA TAVIR ALMIYACAĞIMI SÖLEDİM SEN KÜSTAHÇA BERKAYIN GİTMESİ LAZIM GEREKİR DEDİN.BERKAY KENDİ KAFASINA GÖRE HAREKETE EDİYOR BEN BUNA İZİN VERMEM DEDİN,SANA DA MURAT İZİN VERMEM DEDİN BEN BUNA KARSILI KT ELEFONDA SANA SÖYLEDİĞİM ONCA SÖZE KARSI NEDEN CEVAP VEREMİYORDUN BEN SANA TELEFONDADA SENİN AMACIN LONCAYI TOPLAMAK DEİL BERKAYIN AYAĞINI KAYDIRIP YERİNE GECMEK OLDUĞUNU SÖLEDİĞİMDE İTİTRAZ EDEMİYORDUN.MEVCUT YÖNETİMD3EN MEMNUN OLMADIĞINI SÖLÜYORSUN SEN İLK LONCAYA KATILDIĞIN ZAMAN FARKLI BİR YÖNETİMMİ VARDI ? SEN GELDİKTEN SONRA TABİATIMIZ YADA YÖNETİM SEKLİMİZMİ DEİŞTİKİ İLK KATILDIĞINDA OYUNU BİLMİYORSUN GİRDİN LONCAYA DİYELİM SONRADAN BUNU GÖRDÜĞÜNDE BU YÖNETİM ŞŞEKLİNİ BEĞENMİYORDUYSAN NEDEN AYRILMADINİLK TELEFON DA GÖRÜŞTÜĞÜMÜZDEDE SANA BEN BURADAN CIKTIĞIMDA LONCAYI DAHA ÖNCE NASIL YÖNETİYORDUMSA CIKINCADA AYNI SEKİLDE YÖNETECEĞİMİ SÖYLEDİM SEN BUNLARI BİLE ARKADASLARA FARKLI LANSE EİDİP BENİMDE AYNI ZİHNİYETTE OLDUĞUMU GÖKCEN KONUSUNDADA AYNI BERKAY DÜŞÜNCESİNDE OLDUĞUMU SÖYLEDİN BU YALANININ ORTAYA CIKMASI BİLE ARTNİYETLİ OLDUĞUNU KANITLAMIYORMU.
İNSANLARI KULLANMAKTAN BAHSETMİŞSİN ALLAH AŞKINA BEN İNSANLARI NASIL KULLANIYORUM ? BEN GÖREVLERE BASALDIĞIMDA METEORDAN YER ALTINA KADAR ÖNDERLİĞİMDE HERKESİN GÖREVİNİ YAPIYORDUK BU HERSEFERİNDE BÖYLE DEVAM ETTİ BEN BİRİLERİNİN GÖREVLERİNİ YAPIYORKEN NASIL OLURDA İNSANLARI KULLANIYOR OLURUM MESELA SENDE COK İYİ BİLİYORSUNDURKİ OYUNDA SAHSİ SERVETİM YOKCOĞU ZAMAN ÖRS PARALARINI BERKAYDAN ALIRIM ELİME GECEN FAZLA MADEN VE İTEMLER LONCA KASASINA GİDER Kİ BUNU GÖKCEN DE COK İYİ BİLİR HAL BÖYLE İKEN BEN İNSANALARI NASIL KULLANIYOR OLABİLİLRİM.
HEE BİR DE GELELİM SU 7,5 SDAKİKA OLAYINA O 7,5 DAKİKA OYUN İCİN GECERLİ GERCEK HAYATTA 7,5 SANİYE FAZLA HEP BENİM İYİ YÜZÜMÜ GÖRDÜN KÖTÜ YÜZÜMÜ GÖRMENİ HİÇ TAVSİYE ETMİYORUM. ZATEN BUNALRI DISARI CIKTIĞIM ZAMAN SENİN İLE YÜZYÜZE GÖRÜŞÜCEZ.

NASIL BİR KARAKTERE SAHİP OLDUĞUNU SEN KENDİN GÖTERDİN BEN BİRAZ DAHA UĞRAŞIP SENİ DAHA FAZLA RENCİDE EDECEK BİR YAZIDA YAZABİLİRDİM AMA BİR FİNCAN KAHFENİN 40 YIL HATRI VARDIR BU YÜZDEN BAZI SEYLERİ HALA SİNEYE CEKİYORUM DAHA FAZLA KENDİNİ KÜCÜK DÜŞÜRME LONCA CAR İSMİNİ DEİŞTİR KENDİ İŞİNE BAK.
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen lahy1 »

Kahvesigara yazdı:Selamun aleyküm. yazışmalarınızı okudumda kendi millet vekillerimizden utandım. İnanın ki meclistekiler sizin kadar oturup tartışssaydılar yemin krizi bile çözülürdü :) Şunuda belirtmek istiyorum . Siz biraz oyunu abartmıyormusunuz ? O anama küfretti Bu loncayı ele geçirecek yok ayağım kaydırılacak :) bu tür şeyler sadece çocukların kullanacakları sözler :) :mrgreen: gökçen arkadaşınız ise gerçektende loncaya emeği geçen ve oyundaki en iyi insanlardan biridir . ayrılması sizin için çok büyük bi sıkıntı yaratacaktır. iyi günler

IISoNRıDVaNII

rıdvan kardeşim uyarıların icin tesekkür ederim bunlar her loncada olan biten seyler biz aramızda ahllediyoruz gokceninde ihrac edildiği filan yok icin rahat olsun mecliste aylarca görüşseler hiç bişey cözemezler. dediğin gibi bu bir oyun kurlına göre oynuyoruz sanalda birer hayat yasanıyor sadece merak etme biz yeterince farkındayız bunun
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Arkadaşlar bu konu hakkında daha fazla konuşmamızın bi anlamı yok sanırım.

Yeteri kadar forum kullanıcılarını rahatsız ettğimiz kanaatindeyim. Yönetim konseyi görev ve faaliyetlerine devam etmeli kararlarını Reisimizin danışmanlığında vermelidir.

Bu yazıyı daha öncede yazdım ama bi arkadaşımızın ısrarı sebei ile geri çektim. Reisimizin vermiş olduğu karar neticesinde Loncadaki görevime yeniden başladığımı buradan da duyurmak isterim.

Umarım Reisimiz biran önce yine aramıza döner.

Bu arada Hasancım Kurtlarxazrail. (Uğur) adlı şifacı arkadaşımız kendisi pek konuşkan olmadığı için üyelerin bi çoğu ile irtibatı yok. kendisi askere gittiğini bize haber vermediği ve uzun süredir oyuna girmediğinden dolayı listemizden silinmiş. arkadaşımız sağ sağlim Vatani borcunu ödeyerek aramıza yeniden dönmüştür. ismini tekrar listemize eklersen memnun olurum. Kendisine diğer tüm lonca üyelerimizin vereceği destekten adım gibi eminim.

Hepinize iyi eylenceler. (Artık lütfen bu oyuna eylenmek için girelim.)
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen lahy1 »

Hunxalparslan yazdı:Selamün aleyküm , günaydın.Yeni hafta , sizlere , sağlık , mutluluk ve başarılar getirsin.

Ben uzun süredir izlemedeyim.
Gönüldaşlarımın bu denli tartışmaları hakikaten benim de canımı sıkıyor.
Ne olur , silkinin ve kendinize gelin.
Bunu Murat kardeşim için yapın.

Beni yanlış anlamayın.
Gönüldaşlarımın tartışmalarını istemiyorum.

Kurtlar Loncasına saygı ve sevgiler.

Bu arada Mert , kimse kimsenin paylaşım alanına (özeline) giripte , küfür hakaret edemez.
Bunu sana yakıştıramadım.

alparslan arakdas ilgin ici ntesekkür ederiz cok sağol en kısa sürede silkinme yapılacaktır murat reis ile telde okuduk mesajını onunda selamları var en kısa zamanda ufak tefek sorunalrımızı cözüyoruz
Doğu Kurt Hanlığı
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Resim

Resim

KURTLAR LONCASI YÖNETİM KURULU ÜYELERİ VE GÖREVLERİ

(Murat) Kurtreis Kurtreiis [Genel Başkan]

(Berkay) Kurtlarxfatiha KuRTLaRxBeRKaY [Genel Başkan]

(Ahmet) Kurtlarxsuskun [Üye Alım Sorumlusu]

(Atakan) Kurtlarxatakaan KURTLARXATAAKAN [Üye Alım Sorumlusu]

(Yağız) Kurtlarxyağız Kurtlarxyagız [Üye Gözlemcisi]

(İbrahim) Kurtlarxgenıus Kurtlarxhard Kurtlarxhardd [Üye Gözlemcisi]

(Gökçen) Kurtlarxkadriye Kurtlarxkadrıye Kurtlarxkdriye [Kasa Sorumlusu]

Resim

KURTLAR LONCASI GÖREVLİLERİ

(Ali) Kurtlarxjunior Kurtlarxperfect [Savaş Komutanı]

(Hasan) Kurtlarxsarıyer Kurtlarximhotep [Forum Sözcüsü]

(Haşim) Kurtlarxkurtpençe [Savaş Komutanı]

(Kürşad) Kurtlarxkürşad [Görev Takımı Komutanı]

Resim

KURTLAR LONCASI ÜYELERİ
Gizlenmiş İçerikGöster
Kurtlarxrderya KuRTLaRxMaYReD (Derya)

Kurtlarxgöçmen (Pelin)

Kurtlarxredsonya (Elvan)

Kurtlarxbozkurtt Kurtlarxbozkurt [Askerde]

Kurtlarxmuntazam Kurtlarxmert Kurtlarxcellatı (Barış)

Kurtlarxhezeyan Kurtlarxgüneş (Hüseyin)

Kurtlarxazrail (Uğur)

Kurtlarxdr (Alparslan)

Kurtlarxgülnaz (Gülnaz)

Kurtlarxkomando (Oğuz)

Kurtlarxüntitlet (Emre)

Kurtlarxkutalmış (Gökhan)

Kurtlarxbloodspy Kurtlarxfndysn Kurtlarxfndysnx (Yasin)

Kurtlarxnarutoo Kurtlarxflagx Kurtlarxflag (İsmail)

Kurtlarxozixxx Kurtlarxozixx (Oğuzhan)

Kurtlarxbelali (Ayça)

Kurtlarxkütayalı Kurtlarxkütayali (Eyüp)

Kurtlarxwhite

Kurtlarxikvakti (Şenol)

Kurtlarxalbatros (Fikret)

Kurtlarxnefrett

Kurtlarxdjj

Kurtlarxgladiox Kurtlarxosirius (Furkan)

Kurtlarxwilson (Özcan)

Kurtlarxpredator (Ümit)

Kurtlarxforgiven (Ersin)

İzinli Lonca Üyelerimiz
Gizlenmiş İçerikGöster
Kurtlarxmajeste

Kurtlarxmaçakızı

Kurtlarxdelikan (Deniz)

Kurtlarxcrash

Kurtlarxüçhilal (Aydın)

Kurtlarxscoker (Sabri)

Kurtlarxölümsüz (Arda)
Oyunu Bırakan Onursal Üyeler
Gizlenmiş İçerikGöster
Kurtlarxkaplan (Tunahan)

Kurtlarxscream Kurtlarxsamaraa Kurtlarxferyat (Feryat)
Lonca Resmi Sitesi:
Lonca üyeleri imzalarına aşağıdaki kodu yapıştırmalıdır!
[code]
Resim
[/code]

LONCAYA ÜYE ALIMI TEKRAR BAŞLAMIŞTIR!!

Üye Başvurusu İçin Aşağıdaki Formu Doldurup Lonca Genel Başkanına ÖM ile Yollayabilirsiniz yada Konumuza Cevap Şeklinde Yollayabilirsiniz.

1. İsim ? (Zorunlu)
2. Yaş ? (Zorunlu)
3. Kurt Loncasına neden katılmak istediniz ? (Zorunlu)
4. Kurt Loncasından beklentileriniz nelerdir ?
5. Sizce lonca ne demektir ve Kurt Loncasına katıldıktan sonra loncanın tabiatına ayak uydurabilecekmisiniz ?
6. Var ise önceki loncanızın adı ve ayrılma sebebiniz ? (Zorunlu)
7. Oyundaki karakterlerinizin adları , sınıfları ve seviyeleri ? (Zorunlu, bu sizi tanımamız için gereklidir)

LİSTEDEKİ SON İŞLEMLER
Kurtlarxazrail eklendi
Kurtlarxalpar çıkarıldı
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
seryildirim06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Sehran

Mesaj gönderen seryildirim06 »

la murat acıyorum haline cvp vermeye değerde bulmuyorum da artık mecbur bırakıyorsunuz

ilk önce hakaretlerim :siz klavye başında yazı yazmayı skyp tan birbirinize sövmeyi adamlık yiğitlik zannediyorsunuz reel böyle diil arkadaşım aklını başına al önce senin ters yüzünü görmemişim reel klavyeye benzemez(senin ne mal olduğunu anladık)
o yanında bi karaktersiz yalakan var o kesme foto koyan o karaktersiz konuşmalarıda sana kesme yapmış bu arada senin ne düşündüğün önemli diilde millet bilsin diye yazıyorum. ben o yalakana dedimki muratta diyorki gökçen kalacak berkayın dediği değil benim dediğim olacak bunların ikiside aynı ben ne dersem o olur diyorlar ben bu lonca içinde hiçbişeyin düzeleceğine inanmıyorum onun için ben yokum artık bu loncada o yalakan da bana serdar dur muratla berkayı atalım loncadan dedi bende ona aklına gelmeyecek hakaretler küfürler duyarsın eğer aşka bi eğer başka bi isimde toplanacaksanız size uyarım dedim.bunlar yalanda değil daha senin yalakana yazdırdığın bir önceki mesajında benzer hakaret ve tehditler içeriyor.loncaya girmek yada yönetime girmek yada kalmak konusunu yazdım zaten ben loncaya gel dediniz girdim yönetime girmek istemedim siz ısrar ettiniz ben uğraşamam dedim defalarca size hatta berkay sizdeyken tlf la aradınız beni ii peki sizi kırmayım dedim girdim.Sonra sizzin insanları size biat etsinler diye etrafınızda toplayıp onlara görev yaptığınızı gördüm ve loncadan zaten ayrıldım taki sen izine çıkacağın zamana kadar sen çıkman yakınkende berkayla ben 3 lü başkanlık sistemini zaten konuştum ve döndüm ben berkayla hiç bi zaman yarışmadım ben berkayla anlaşamadım ben kimseye başkan olmak istiyorum demedim ben insanları kendinize biat etme arzusundan vazgeçin dedim ve siz şuanda etrafınızdaki kişilerin biat etmesini engelleyeceğimi düşünerek saldırıp yerinizi korumaya çalışıyorsunuz ben sana tlf da bile dedim ben ne dersem o olur dediğiniz yerde ben yokum ve öylede yaptım zaaten.berkayı loncadan at dediğime gelince düpedüz yalan söylüyorsun ben sana berkay herkese saldırıyor loncayı insanların fikrini önemsemiyor dedim.sen ben ne dersem o olur dedin bende sana ben ne dersem o olur sistemiyle uşak yönetirsin ancak beni değil dedim. yeter bu kadar cevap sana.
son olarak sana bi abi nasihati: reel hayatta sahip olamadığın gücü oyunda bulmaya çalışıyorsun bence az çabala reel hayatta bişeyler becermeye çalış.

Atakan sende arada yalan dolanlı ikili oynamayı bırak yalan dolanla ikili oynayarak sözü geçen adam değil yalaka olunur.
Resim ALpAR

“Lonca İletişim” sayfasına dön