selamlar
yağız arkadaşım ağzına sağlık diyorum ve şunu kısaca eklemeyi istiyorum serdar bunu iyi oku anla ben murat reisin talimatı dışında bir işe kalkmadım bu birincisi 2. si ise ben loncaya girdim bir süre sonra zaten murat ceza evine girdi dolayısı ile beni kullancağı bir etkinlik olmadı gelelim hikayene yanından gecmişim de sana geleyim dememişim be arkadas sen teklif ettinde ben gelmem mi dedim beni oyunda lonca ici ve dısı bir ok kişi tanır entrikam yoktur dalaverem yoktur şimdi benimle özel bi sorunun olşmuş olabilir planlarının ters tepmesi nedenni ile bunu kimseye ve loncaya maal etmede gel konusalım sıkıntın varsa be acığım bu konuda.yukarda yağızında dediği gibi yas ortalamamız en büyük loncalardanız kimse cocuk deil bir takım oyunalra giriyorsun ters tepince karalama yapıyorsun madem loncadan ayrılacan ayrıl git arakdasımseni anıyanda tanıyor artık burdan camur atmana gerek yok sen bana murat reis bana ben tekim dediğim dedik caldığım düdük dedi berkayda murat da aynı tohum sonucta dedin bizzat bunlarla iş olmaz karar verin car adımı deiştireyim dedin o anda bende telefonda muratla konusuyordum onun sana sölediği dediğin seyleri yalanlıyordu yani muratla berkayla farklı konusup bize farklı aktarıyordun en büyk hatan bunlaın iletişimi varmı bunu arastırmak ooldu bide lonca görevin istihbarat nasıl istihbaratcısın anlamadım neyse dediğim gibi loncadan ellerini cek git kendi oyununa bak sonucta bu bir oyun ve stress atıyoruz haa kabullenemediğin seyler varsa gel benle paylaşabilirsin ama ihanet etmeyecektin yada etmeden önce bunu düşünecektin bu kadar diyorum fazla bu konuya girmek istemiyorum murat izine cıktığında gerekli sekilde gerekli yerlerdede acıklamalarda bulunacaktır.bu kafama co ktakıldıd bunu tekraryazıyorum tüm loncaya hatta lonca dısındada elemanlara sor bakalım farklı kişilere atakan nasıl biri görevlere yardım edermi ne yapar ben kadim keselim organizasyon yapalım derken sen bizim hiç tanımadığımız kişilerle migrat yapıyordun sen benim verdiğim allahın selamın ıallmayan bir adamsın kalkmıs beni göreve giderken gelmemekle sucluyorsun ayıp kafana taş düşer bak dikkat et arkadaslara sor bak son 3 kadim organizasyonunda iksirleri kim temin etmiş utanmadan bunuda yalanlada göreyim seni beni bilen bilir debelenmeye gerek yok dediğim gibi ihanetin tarifi yok bende olsam ihanet eden ceker gider tek laf etmem.(bu arada serdar seninde carlarında tanımadığımız insanlar bide serdar niye yok dediğimizde fırça atıyor demkki bizim bilmediğimiz daha cok güvenini kazanan insanlar var bunalrla şifrelerini ipaylaşıyorsun ve bize haber bile vermiyorsun onun icin birini suclayacaksan önce kendine bak yanlıslıkla gene beni suclama,ben cocukdeilim önceki mesajında hainlik filan sacmalamışsın bu mesajları insanlar okuyo resimlere bakıyo kim hain kim ajan anlıyolar boşu boşuna debelenme derim akrdeşim
bu kadar arkadaslar özel acıklama isteyen arkadaslarım b udurumlarla ilgili daha yazmadığım cok sey var özel pm atarak bilgi alabilirler.(ben migrata bizim ufak levelleri götürelim dediğimde sen kalkıp bırak işi bilmiyolar biz gidelim diyordun dua et bunların resimlerini almamısım)
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Hmm evt,okudum,düşündüm,ve sonuç,ellerine sağlık ata dorusunu yaşmısın.Her koyun kendi bacağından asılır,cırpınsa bile sesi sadece mezbada yankılar...!!!.Üzüldüm nokta verilen onca emek geriden patladı anlayan anladı sanırım...(sanırım kesin acımışdır) :arrow: :? .Neyse fazla bu konuya daha (derine) girmeden :arrow: :mrgreen: konuyu izlemeye devam edeceğim.
Sizler ne yapmaya çalışıyorsunuz be ulan birbirinizi yemeye mi çalışıyorsunuz yeter artık be kaç defa ayrılma noktasına geldi lan bu REİS olmadan bu toplulugu hiç mi ayakta göremiyecegiz bırakın kendinizle ugraşmayı da loncanın geri kalanını ayakta tutun bari yeter artık birbirini yediginiz.
Bari reis gelene kadar geride kalanları toplayın da adam olsun millet adama rezil olacaz be
yokum şimdilik yarım saate grşz
h.g ibo,merak edme düzelçek herşey yakında bi toplantı yapmak lazım onu da skpyeden görüşürüz tm.Oyunda isen geliyorum ben birazdan,musayitsen konuşuruz skype den.
artık okuma fırsatı buldum oncekı konuları
selam herkeze
herkez birbirine ayıp etmeye başladı artık en büyük üzüntüm REİS in bırakmış oldugu emanete saglam çıkamamızdır. yeter birbirimizi yedigimiz ben 10 ay kadar daha aranızda yokum ama bugun kavga ederek cafe d pc ye oyunu yuklettırdım ıns her carsımda 1 2 saat dahıl olacam oyuna
biz herkezin ne oldugunu biliyoruz lonca içi oldugu kadar lonca dışı da arkadaşlarımız var gerek düşmanların arasında olsun gerek sevilmeyen adamların arasında olsun ama her ortamda farklı yer alırız. oyundakı ablalarımızın veya abılerımızın nasıl bırılerı olduklarını bılıyoruz
bu arada tamm hyerarşi var da boku çıkmadıgı surece. reis bırakıp gittigin de veya başımızda oldugu zamanda hıyerarşi vardı ama herkez tatlı ve huzurlu geçiniyordu. millet içimize girmeye can atıyordu ama şimdi işin boku çıktı adamlar sadece ayırmak için girmeye çalışıyor BÜYÜK OLDUGUMUZDAN degıl yanı
bizde çok şeyle karşılastık yasaklı kişilerle konuşmasakta konusuyorsun dediler biz yokken gb lere birlikte girdiler ve sonrasında barıştık deddiler bırakın bu işleri İşte görevinizi yerine getirip adam gibi yönetemediniz işte loncayı atılması gereken en son insan belkide KADRİYE ablaydı ATILMADI ATILAMAZDA yinede bu kararı almak bile yanlıştır. aranızda birşeyler olmuş olabilir konunun yarısından sonrası maksadını aşan tartışmaya vardıgı için okumadım ama dedigim gibi herkez ayagını denk alsın.
Tekrar söylüyorum HERKEZ AYAGINI DENK ALSIN bu lonca KARDEŞLİGİN LONCASI bizreisimizi oraya bile gönderirken söz verdik gelince de birlikte olacagız kim ne yaparsa yapsın
bağışla canem,sende numaram var sanırım beni caldır o anda hemen oyuna igrerim tm ve olabilirse eğer skpye de kur dha rahat olur tm. Haledeceğiz bunu az kaldı önçe bi toplanak bi gün belirleyelim .