Aleykümselam Alparslan abim sanda hayırlı tatiller.Hunxalparslan yazdı:Selamün aleyküm , Günaydın.
Hayırlı sabahlar , hayırlı tatiller...
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
Merak ettgim o formulüStaffers yazdı:Benim uykumun gelmesi için başka bir formül var buraya yazmıyım..ustax66 yazdı:Staffers yazdı:Uyuyamıyorum.ustax66 yazdı:Sen yinede uyumaya çalış.Staffers yazdı:Uyku tutmuyor,bu gece de uyumak yok
Uykusuzluk zamanla alışkanlık yapar ve vücuda zarar verir. Üç ihlas bir fatiha oku, koyun say, hatta koyunlardaki kıl sayısını merak et tüylerini say, ne diyem yusuf uyumaya çalış.![]()
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
:lol: Napsın garibanlar 40 yılda bir girince bırakmak ismtemedilerustax66 yazdı:Alp kapattığı halde tengiz açık görünüyor. Sayfalar hızını alamadı. :lol: :lol:
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
Ziyada Ziya Ziya Bu Gecede Uyku Yok Size ..Staffers yazdı:Uyku tutmuyor,bu gece de uyumak yok
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
Balıkesirli olan varmı ? 
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
Selamun Aleykum
Erkencisiniz
Erkencisiniz
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Alp sana oyunda anlatırım o formülü.
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.

Börteçine Loncası Kuralları
Gizlenmiş İçerikGöster
1. Her lonca üyesi birbirine yardım etmek zorundadır.
2. Hiçbir şekilde ve şartta küfür edilmeyecektir.
3. Lonca Başkanı oyundayken veya değilken Lonca ikinci başkanına veya takım komutanlarına her hangi bir saygısızlık veya itaatsizlik olmayacaktır.
4. Lonca başkanı oyunda değilken Lonca yönetim kurulu başkanı veya Lonca idari başkanları loncadan sorumludur.
5. Loncamız milliyetçi bir loncadır.
6. Loncamızın klanı arz klanıdır.
7. İkinci bir Loncası olan asla loncamıza alınmaz bizim loncamızdayken başka bir loncaya geçenin ise karakterleri silinir.
8. Yüz kızartıcı her türlü şuç (hırsızlık, bayan oyunculara terbiyesizlik… vs) yasaktır. Bu suçların cezası karakterlerin silinme oalcaktır.
9. Yaptığınız her hareketin şahsınıza değil Loncaya mal edileceğini unutmayınız.
10. Loncamız hiyerarşi ile yönetilmektedir.
2. Hiçbir şekilde ve şartta küfür edilmeyecektir.
3. Lonca Başkanı oyundayken veya değilken Lonca ikinci başkanına veya takım komutanlarına her hangi bir saygısızlık veya itaatsizlik olmayacaktır.
4. Lonca başkanı oyunda değilken Lonca yönetim kurulu başkanı veya Lonca idari başkanları loncadan sorumludur.
5. Loncamız milliyetçi bir loncadır.
6. Loncamızın klanı arz klanıdır.
7. İkinci bir Loncası olan asla loncamıza alınmaz bizim loncamızdayken başka bir loncaya geçenin ise karakterleri silinir.
8. Yüz kızartıcı her türlü şuç (hırsızlık, bayan oyunculara terbiyesizlik… vs) yasaktır. Bu suçların cezası karakterlerin silinme oalcaktır.
9. Yaptığınız her hareketin şahsınıza değil Loncaya mal edileceğini unutmayınız.
10. Loncamız hiyerarşi ile yönetilmektedir.
Lonca Yönetim Kurulu
[table][td]
Savaşçı
[/td][td]Büyücü
[/td][td]Şifacı
[/td][td]Loncadaki Görevi
[/td][td]Adı Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexilteri[/td][td]BörteçinexHünkar[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lideri[/td][td]Mertkan UĞURLU[/td][tr][/tr][td]Börteçinexsnturk[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lonca İkinci Lideri[/td][td]Ayberk BOZTEPE[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexxusta[/td][td]Börteçinexusta[/td][td]Börteçinexxxusta[/td][td]Lonca Başkan Vekili-Yönetim Kurulu Başkanı[/td][td]Arif YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexatsız[/td][td]BörteçinexxAtsız[/td][td]Börteçınexatsız[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]İhsan YEDİER[/td][tr][/tr][td]Börteçinexazrail[/td][td]BörteçinexKenan[/td][td]Börteçinexidikut[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]Kenan KAÇMAZER[/td][tr][/tr][td]Börteçinextengiz[/td][td]Börteçinexşaman[/td][td]Börteçinexotacı[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Alparslan YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexsemih[/td][td]-[/td][td]Börteçinexthoth[/td][td]Lonca Etkinlik Görevlisi[/td][td]Semi ÖZALTIN[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexvifx[/td][td]Börteçinexvif[/td][td]Lonca Forum Sözcüsü[/td][td]Yusuf ATMACA[/td][tr][/tr][/table]Lonca Üyeleri:
[table][td]
Savaşçı
[/td][td]Büyücü
[/td][td]Şifacı
[/td][td]Loncadaki Görevi
[/td][td]Adı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexayzıt[/td][td]Börteçinexötüken[/td][td]Börteçinexasena[/td][td]Üye[/td][td]Melek[/td][tr][/tr][td]Börteçinexömer[/td][td]Börteçinexbüyü[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ömer[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexarthur[/td][td]Börteçinexmerlin[/td][td]Börteçinexgaius[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa[/td][tr][/tr][td]Börteçinexdoğu[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kadir[/td][tr][/tr][td]Börteçinexaybüke[/td][td]Börteçinexayyüce[/td][td]Börteçinexaygece[/td][td]Üye[/td][td]Ecem[/td][tr][/tr][td]Börteçinexbeyaz[/td][td]Börteçinexbeyazx[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Beyzanur[/td][tr][/tr][td]BörteçinexKAFKAS[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kürşad[/td][tr][/tr][td]BörteçinexİzOoX[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]İzzeddin[/td][tr][/tr][td]BörteçnexPerseus[/td][td]-[/td][td]BörteÇnexLeqendx[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexsepya[/td][td]Börteçinexxsepya[/td][td]Üye[/td][td]Çağdaş[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexcenk[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Cenk[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexbypars[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Selim[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexkirke[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]Börteçinexbilal[/td][td]Üye[/td][td]Bilal[/td][/table]İzinli Listemiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
Börteçinexburak(Burak)
Börteçinexamazon-Börteçinexgece-Börteçinexdoktor(Büşra)
Börteçinexamazon-Börteçinexgece-Börteçinexdoktor(Büşra)
Diğer Üyelerimiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
Sponqlebobxxemyy(Emre)
Gizlenmiş İçerikGöster
Börteçinexmeriç
Loncamıza Başvuru Koşulları;
Gizlenmiş İçerikGöster
İsim,
Yaş,
Karakter İsimleri ve Seviyeleri,
Herhangi Bir İrtibat Adresi, ( Msn, Skype, Cep Telefonu vs. )
Daha Önce Bir Loncaya Mensup ise Mensup Olduğu Loncanın İsmi,
Daha Önce Mensup Olduğu Loncadan Ayrılma Sebebi.
Yaş,
Karakter İsimleri ve Seviyeleri,
Herhangi Bir İrtibat Adresi, ( Msn, Skype, Cep Telefonu vs. )
Daha Önce Bir Loncaya Mensup ise Mensup Olduğu Loncanın İsmi,
Daha Önce Mensup Olduğu Loncadan Ayrılma Sebebi.
:idea: Yukarıdaki Üyeler Haricinde Üyemiz Bulunmamaktadır..
Loncamıza Katılan Herkes Forum İmzasına "http://i54.tinypic.com/25fhgcp.gif" linkindeki imzayı eklemek zorundadır.
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Adım Mustafa Oyundaki Ad:Silverman Loncadaki adı:Börteçinexavcı loncaya katılmak istiyorum xtengize dün formu yolladım
-
- FareAdam Düşmanı
yenı lonca sistemınız düzenınızın hayırlı olması dilkeleriyle dostlarım nasılsınız sizlere selamlarımı iletiyorum:)
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............
.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............