<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen ustax66 »

Kutlu Miraç kandiliniz mubarek olsun.
Ömrünüz sağlıklı ve mutlu olsun.

Arif YAMAN
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Berkopasa »

Serdar hiç bir zaman birleştirici olamdın.bana bencillik diyosun da benim yönetimimi bir türlü kabullenemeyen sensin.sen herzaman her ortamda lonca batıyo lonca şöyle lonca boyle diye millete lanse ettin.bir tabir vardır kötü haber telallcılığı yaptınız hep.ne olursa olsun ben loncaya bu gunlere taşımak için elimden gelen herşeyi yaptım bunu en iyi bilen kişilerden birisi sensin ama nedense bir türlü yönetimi kabul etmedin.herşey hiç bir zaman dört dörtlük olmaz ama her yerde lonca şöyle lonca boyle demek de bir birleştiricilik olmasa gerek.NE ben nede murat hiç bir zaman bencillik yapmadık bunu boyle hissetirdiniz millete ama olsun ben vicdanen çok rahatım.yukardaki yazında gene aynı şeyi yapmışsın .neyse artık ben bu konulardan çok yoruldum.bir süre kimseye müdahale etmiycem.laf da demiycem. çok birleştirci çok toparlayıcı olmak isttersen buyurun size fırsat.benim zatane 5 ay sonra yönetimde olmıycağımı ve belkide oyunda olmıycağımı bile bile bunları yapmaktaki amacınızı anlamıyorum.hani biz benciliz ya koltuk sevdalısıyız ya hani bu koltuk dediğiniz şeyden ayda 5000 tl maaş alıyoz ya hani o koltuk bize padişah gibi hisssetiriyo ya kendimizi,ama sende benim kada r iyi biliyorsun ki benim hiç bir zaman belli hırslarım olmadı.benimle hem normal hayatta hemde oyunda tanışman vesilesiyel bunalrı diyorum sana.benim nasıl bir insan ve ne kadar oyuna bağlı olduğumu az çok biliyorsun.ama artık ne oyun zevkim kaldı ne de başka bişey.bunu en büyük sebebi de buyuk koltuk ,hani paylaşılamayan o meşhur koltuk.hepinize iyi eğlenceler.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha

Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Berkopasa »

ve şunu da .çok iyi bilin ki kimse kimsenin uşağı değildir.bunu yazmakla gene ne kadar birleştirici olduğunu gösterdin.bir yerde bir topluluk varsa ve bir düzen varsa burda bir lider bir başkan bir yönetim olur.bu insanoğlu var olduğundan bu yana hep boyle olmuştur.senin demene göre bu gune kadar herkes uşak ozman.))).yoksa orda ne düzen kalır nede bir topluluk.ve şuda var tarih boyunca bazı topluluklar öne çıkmış bir adım öne geçmiş ve bu sefer de o topluluk hedef alınmış ve yıprtaılmaya çalışılmıştır.bu sadece bazı şeyleri anlaşılması için ufak bir örnektir.bu topluluk ister buyuk ister küçük olsun herzman boyle olmuştur.bunu artık ne kadar geniş düşünüceğiniz sizlere kalmış.hpinize bol eğlenceler.

bu arada carım susuturuldu konuşamıyuom oyun içersinde kimse berkay pm atmıyor diye darılıp gücenmesin yada aklına bişey gelemsin
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha

Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen emrah »

Selamın aleykum oncelıkle arkadaslar Gokcen arkadasımın loncadan cıkmasıyla ılgılı bırkac kelıme yazacagım
Bu gune kadar 2 sene dır sunucuda ne bır kurt uyesıyle tartıstım nede aynı gurup ıcersınde bır etkınlıge katılmıslıgım olmustur.
Eskıden bende Kurtlarxexxr adlı carımla kurt loncasındaydım ve Kurtreıs le bı konuda anlasamayıp tartıstık
bırbırımıze kufurler ve sayre hakaretler gıbı seyler soyledık.
Ama ben bılıyorumkı muratın yakın cevresındekı ortak arkadaslarımızada bunu ıspatladım muratın yanlıs yolda oldugunu ve bırkac sefer uyarmamla bırlıkte murat kendı bıldııgnı okudu ve aynı gokcene yapılan gıbı loncadan atıldınız gıbı sozler sarf edılerek forumda konular acıldı yazıldı cızıldı.
Ben muratın canını o kadar cok yakmısımkı gıttı eskı oynadıgım sunucularda arastırma yaparak oyunda ne kadar sevenım varsa o kadarda sevmeyenım oldugu ıcın kımısı arkamdan kufur etmıs kımısıde ıyı soylemıs
Bu oyunda herkezın kesın bırılerı ıle takıntısı oldugu ıcın benımde olmustur ve benım yerımde baskasıda olsa soylerler atıp tutarlar
Be muratla sorunumu cozdum konu kapandı ozurler dılendı karsılıklı sorunumuzu cozduk zannedıyordumkı;
Bu berkay denılen sahıs benı nerde gorse arkamdan bu hırsız vs gbı seyler soylemeye basladı ve ben bunu bırgun onun loncasından olan elvan ksb soyluycem goruseden
Fedaıyabangulunu kasarken berkayla benle elvanda skypta oldugumuzu bılmedıgı berkaya ben yaban gulune laf atmaya basladım aynı zamanda yabangul ıle bende skypta konusuyoruz ve bu adamın nasıl bı mal oldugunu gormesı ıcın bırkac laf attım ve skyptan bak elvan sımdı berkay nasıl acılacak dıye konusurken basladı berkay hakaret edıcı sozlere ve hırsz kelımesı ne falan ve elvan bunu gormus oldu ve elvanın gokcenın sıfrelerı bende bulunurken bunları soyledı
elvan gormus oldu ve berkaydan uzaklasmaya basladı he ben bunun ıcınmı yaptım kesınlıkle hayır elvan sızın loncanızda ama loncanızın ıcınden cok benımle bırlıkte.
gelelım berkay sana gokcen hakkında bı yorum yapmıyorum benı bılen bılıyor
Berkay efendı ben muratla kavka ederken gokcende benı tanımadan bana kotu soz sarf ettı muratı savundu sonra dondu pısman oldu muratı savunmaklamı hayır muratın arkadasında olan kısılere muratla bırlıkte destek verdıgı ıcın o kadar gokcen bana laf soylemıstır ben gokcene muratla ben kavga ederken bır kelıme soylemedım. benım kufur ettıgım kısı murat ve sena dan baska kımse deıldı
Berkay efendıben hırsızsam once benım senden veya senın yakın cevrenden ne caldıgımı ıspatlayacaksın sonra bana hırsız dıyeceksın yada loncandan bırı cıksın benımle kavga ettı desın ben senın anana kufur etmısım oyle dıyormussun eger yukarda yaptıgın gıbı muratın carına gırıp forum hesabına gırdıgın gıbı konusup kufur ettırırsen dogru murat sanıp senın ananada kufur etmıs olabılırım hee o zaman ksb derım
ben senın ne necı kım kımın fesı oldugunu bılmezken sen bana hırsız dıyebılıyorsun

Sen benım hırsız oldugumu ıspatla ben oyunu bırakıp carlarımı ve ıcındekılerı sana verıp gıdıcem sunucudan ama sen benım hırsız olmadıgımı ıspatlayamazsan sen gıdıcenmı onu bılemem bırdaha bana hırsız gıbı sozlerde bulun bu sefer anan deıl butun sulalene kufur ederım karekterssız herıf once arkadaslarınla nasıl gecınecegını ogren

ExxR
Kullanıcı avatarı
ThEmperor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ThEmperor »

Saol ozcan seninde
Resim
Resim
Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
Kullanıcı avatarı
KuRTLaRxReDSoNya
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KuRTLaRxReDSoNya »

Selam herkeze günaydınlar.
Bilmeyenler için söylüyorum Dün bende Murat'la konuştum. Murat'ın bana Gökçen'e iletmemi istediklerini Gökçen'le konuşup söyledim. Bu konuyu daha fazla uzatmayın heleki benim adımı katarak malzeme yapmayın. Söz konusu Gökçen olmasa değil foruma girip yorum yapmak oyuna bile girmezken, böyle bir tartışmaya dahil olmazdım.En az 1 ay daha aranızda olamayacağım bu gün yola çıkıyorum, seven sevmeyen herkeze selam olsun. Kendinize çok iyi bakın, Loncamızada Tabiki !!
Resim
Redsonya[49]
KaRDeLeNnN[49]
KuRTLaRxReDSoNya[49]
Hüzündiyarı[49]

ToP®aĞıN aLTı, KenDiNi vazGeÇiLmeZ SanaN inSanLa®La DoLu
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Lodos