<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Berkopasa »

Bu konu herhangi bir konu değil 1 günlük bir konuda değil.kaç kez uyardığımı ben hatırlamıyorum onu.yönetim olarak alınması gerekn kararlarda herkese danıştım ve genede danışırım ama bu artık gökçen için son damla oldu benim için .artık benimle herhangi bir karede olmaıycağını yazmış ona gerek yok beni az çok tanıdıysa benim onla olmıycağımı anlamış olması lazım yazmasına dahi gerek yok.Şimdi hepiniz bana olan tepkisini anlıyorum ve şunu belirteyim ben sözümün arkasındayım bu konuda zerre kadar pişmanlığım yok.artık kim kiminle konuşur ne yapar beni ilgilendirmez ben diyceğimi dedim bu konuda .katılır yada katılmassınız bu sizin vereceğiniz bir karardır.Murat gelene kadar Kurtlarxkadriye arkadaşınız benimle aynı yerde olamaz ,murat gelince zaten ben olmıycam bunu çoğu arkadaşınız bilir ozmanda ne yapar ne eder oda beni alakdar etmez .mutlu bir şekilde yola devam edersiniz ozman.birbirinizin anasına sövenlerle dost olur mutlu bir oyun oynarsınız benim midem bunu kaldırmaz .kaldıran varsa devam etsin yada gökçenin yanında olsun.Bu konu hakkında bana hiç bir arkadaşım konuşalım demesin ,siz aranızda konuşun bir karar alın bana bildirin bende gereken neyse yaparım.tekrar ediyorum ve daha yazmıycam .bu konuyu onaylayan varsa aranızda bana selam dahi vermsin ben herşeye hazırım.bugun bana yapılan yarın sizede yapılabilir unutmayın.bir iki tane item düşürcem diye insanın haysiyeti ayaklar altına alınamaz en azından ben buna izin vermem.bunu yaparım diyen varsa gökçen gibi hiç durmasın yanımda ve çevremde buyursun kapı sonuna kadar açıktır.burada varsak arkadaşlık sevgi çerçevesinde olmalı,yoksa bana küfrdenle item düşürcem diye birlik olan zaten ne lonca ne kardeşlik hiç bişey beklemem ben o kişiden,zaten oyle bir birliktelikte olamaz.bunu bir oyun olarka algılayanlar unutmayın ki bunu oynayanlar gerçek kişiler.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha

Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sizin düşüncelerinize gem vuramam ama benim düşüncem bu.hiç kimse kusura bakmasın bu konuda .ben şahsiyetimden ödün veremem.bugune kadarda vermediğim gibi bundan sonrada vermiycem.item para pul maden gelip geçicidir ama insan onuru haysiyeti dostlukalr kalıcıdr. bu yüzden herkesin başını önüne alıp birkere daha düşünmesini tavsiye ederim.ha biz düşündük karar verdik diyosanzıda siz bilirisiniz.herkese bugune kadar yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür eder yolumu ayırırım.ama unutmayın Kurt loncası ismini taşımak bir onurdur herkes kaldıramaz ve hak etmeyen bu ismi taşımasın ve kirletmesin.bizi herkes dürüst sözünün eri olarak bilir. ve oyle kalıcak.belki diğer loncalar gibi sabahtan akşama kadar gb olmadık item delisi olmadık ama bizim ismimiz her zman tılsımda en başta olmuştur ve oyle kalması için ben elimden gelen herşeyi yapacam.burda şahıslar çok önemli değil benim için.loncamızdaki arkadaşalrın çoğu evli barklı çoluk çocuk sahibi ve ne şartlarda oyuna geldikelrini az çok biliyorum.ve geldikelrinde de ben kimseye sövdürtmem ve en azından sövene de destek çıkmam.bunun haklı hiç bir yanı yoktur benim için.ben o malum arkadaşınıza bunu dediğimde bana ben muahbbetimi kesmem dedi bana bende onaylıyosun yani bana yapılan o zman dedğimde hiç bir ses çıkarmadı.ve ben gerekeni anladım. ozamn zaten herşey bitti.Bundan sonra ağzıyla kuş tutsa yanımda yeri yoktur dilediği insanla konuşup muhabbet edebilir.Artık bu konuda neler yazar neler çizer ilgilenmiyorum.

Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Birde şu konu var bana şahsi güdülerim demiş arkadaşınız.evet bu konuda şahsi güdüm evet .çünkü küfr bana yapıldı sana değil.ve eğer sen bunu destekelrsen yapacak bişey yok ki oyle oldu. bana dokunamyan yılan bin yaşaısn diyosun yani analdığım kadar.kusura bakma gökçen efendi o kadarda değil.birde yenisahra arkadaşıma cvp yazayım.kardeşim bizim loncamızda dostluk arkadaşalık en önde gelir biliyorsunzu az çok.bügüne kadar gökeçnin lonca için yaptıkalrını kimse inkar etmiyor zaten ama bizde arkadaşlık dostluk bittiyse isterse tılsımın en büyük oyuncusu olsun benim gözümde sıfırdır.bizim lonca bugune kaadr çok badire atlattı ve dostluğumuz sayesinde birliğimiz sayesinde aykata kaldık hep,ama konuyu okuduysan bu yapılan ne dostlukla ne arkadaşlıkla nede insanlıkla alaksı var.ben en azından boyle düşünüyorum ve bu kıymetli dediğiniz arkadşınızla alakamı sonsuza kadar kesiyorum.hangi şartlarda olsursa olsun onunla işim olmaz artık.bu kararım kurt loncası için inşallah hayırlı olur.ben sonucu ne olursa olsun göğüslemeye hazırım.ve tekrar ayzıyorum. HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM. hepinize saygılar sunarım..

Kullanıcı avatarı
ARAFxAcayipHerif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ARAFxAcayipHerif »

Kandiliniz mübarek olsun. Daha çok kandiller görün inşallah..
ARAFxAcAyİpHeRiF

Resim
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

berkay madem item delisi deildin aynı safda yer almayacağız dediğimiz kişilerle miğrata neden girdin...

kaş yaparken göz çıkartma... ben noolur beni atma demiyorum bana... sadece dedimki yönetimin kararına saygı duyarım yazdım... senin burdaki kimseye saygın yok... yöneticilerine ve üyelerine...

sen hakikaten çok bencilmişsin.

çok kişiyi karşına aldın... bindiğin dalı kesiyorsun... kendin çal kendin oyna bundan böyle....
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Burakkk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Burakkk »

Bütün Herkezin Miraç Kandilini Kutlarm (Kurtlarxburak)
Kullanıcı avatarı
lodos06
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Tea M

Mesaj gönderen lodos06 »

Bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız dileğiyle Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.
O ŞiMdi AsKeR. . .

GünBatımı Günbatımıx xxMustox

Resim
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Staffers »

Selamun Aleyküm Kurt Loncası Sakinleri,

Resim

Miraç, Peygamber Efendimizin Recep Ayı'nın 27. gecesi Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan semaya, ilahi huzura yaptığı hikmet yüklü yolculuğu ifade eder. Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışalım. Ailemizin, komşularımızın, yakınlarımızın gönüllerini alalım, dualarımızla dünya üzerinde sıkıntı yaşayan kardeşlerimizin yanında olalım.

Kandiliniz Mübarek Olsun!
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Kullanıcı avatarı
KuRTLaRxReDSoNya
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KuRTLaRxReDSoNya »

Öncelikle selamlar herkezin Miraç Kandilini Kutlarım
Gelelim Forum üzerinde yazılan konuya.
Arkadaşlar hayatta hiç yapmadığım şeyi ilk defa yapıyorum forumda yorum yapacağım. Bu güne kadar oyunda neler oldu neler bittiysede her ne olursa olsun bu güne gelmeyi başardık. Konu Gökçen olunca ben için akan sular durur kesinlikle ve kesinlikle Gökçenin yanındayım ona laf söyletmem Her ne kadar oyunda olmasamda forumu takip etmeye çalışıyorum Gökçenin duygu sömürüsüne heleki birilerine kendini ispatlamaya ihtiyacı yoktur. Gelelim Berkay arkadaşımıza. Berkay bu konuyla ilgili seninle defalarca tartıştık yeri geldi birbirimizi kırdığımızda oldu. Ama ne olursun sirkelen ve kendine gel. İnsanların şahsi düşüncelerine azıcıkta olsa saygı duymayı öğren artık. Aynı şeyleri banada yaptın emin ol oyunda olmamamın tek sebebi baskılardır. Hepimiz yetişkin insanlarız kiminle dost kiminle düşman olacağımızıda iyi biliriz Murat gelene kadar hiç bir şekilde kimse Gökçeni Loncadan atamaz. Eğer Murat seni ararsa benide arasın.

KuRTLaRxReDSoNya
Resim
Redsonya[49]
KaRDeLeNnN[49]
KuRTLaRxReDSoNya[49]
Hüzündiyarı[49]

ToP®aĞıN aLTı, KenDiNi vazGeÇiLmeZ SanaN inSanLa®La DoLu
seryildirim06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Sehran

Mesaj gönderen seryildirim06 »

kandiliniz mübarek olsun.

Konu açık ve net bi şekilde herkes tarafından anlaşılmıştır.Uzatmanın bir anlamı yoktur berkay yapamayacağı şeyler üzerine kendini hak sahibi saymaktadır ama birilerinin kendinde hak görmesi o hakkı ona vermez.Bu konunun tartışılmaya devam edilmeside hepimizi sadece mutsuz edecektir.Bu loncadan hiç kimsenin tek başına birini atma hakkı yoktur.Kişiler tek başlarına ancak kendileri hakkında karar verebilirler.Hiç kimse başkalarının davranışlarını denetleme kısıtlama hakkna sahip olamaz.Berkay her ne kadar ben yaparım ben ederim desede o onun gerçekleri bilmemesinden kaynaklanmaktadır bu durum lütfen sizler için etkileyici veya durum belirleyici faktor olmasın.Berkay yada başka birinin burada bir imparatorluk yapısı kurma şansı bulunmamaktadır.Herkes yapılanın yanlış olduğunu söylediği halde ben yaparım ben ederim cümleleride hoş değildir.Şimdi bu yazdığımada berkay uzun uzun cevap yazacaktır kimsenin yazılanları umursamasını istemiyoruz.Loncanın kuruluş aşamasında burada bulunmayı loncanın sahipliği zannetmemek gerekir.Sizlerden hiç birinizin bu konuya daha fazla yorum yapmamanızı istiyorum çünkü berkayın yazdıkları okununca buradaki birlik ve beraberliği umursamadığı açıktır.Giden gitsin isterse herkes gitsin şeklinde yaptığı yorumlardan,ben yaparsam herşey olur yazmasından anlaşılan budur.Tekrar yazıyorum loncadan hiç kimse tek başına karar vererek adam atamaz öyle bir yetkiyi biz hiç kimseye vermedik tek başına karar vererek gitmek isteyen gidebilir.
Lonca bir kişiler grubudur ve lonca üyelerinin genel kararı ne yönde ise uygulamada o yönde olacaktır.Lonca başkanıda bu genel eğilime uymuyorsa arkasında blunan grubu temsil edemediğini bilip o işi bırakmak yada bırakmamak kendi tercihidir.
Bu yazı Kurtlaralpar-Kurtlaratakan-Kurtlaryağız-Kurtlarsantaluz-Kurtlarkadriye-Kurtlarkurtpençe-Kurtlarkürşat "ı temsilen tarafımdan yazılmıştır.
KuRTLaRxALpAR
Resim ALpAR

“Lonca İletişim” sayfasına dön