<> Kurt Loncası <>
- lahy1
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Re: <> Kurt Loncası <>
bencede yaızklar olsun herkese duyurduk bunu
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Başta senin adına hayırlısı olsun Gökçen ablam. Doğrusu üzüldüm okuduklarıma. Sen mutlu olmayı hak eden bir kişisin, bana göre bulunmaz kişilerden birisin.
Daha sonra Kurt Loncası için hayırlısı olsun. Oyundan ayrıldığım için çok fazla karışmak istemiyorum ama tartışmalar hep yara verir biliyorsunuz. Benim birşey söylememe gerek yok siz büyük ve aklı başında insanlarsınız sonuçta.
Kurt Loncası adına; geçmiş olsun. Bu büyük bir yaradır diye düşünüyorum.
Hayırlısı olsun...
Daha sonra Kurt Loncası için hayırlısı olsun. Oyundan ayrıldığım için çok fazla karışmak istemiyorum ama tartışmalar hep yara verir biliyorsunuz. Benim birşey söylememe gerek yok siz büyük ve aklı başında insanlarsınız sonuçta.
Kurt Loncası adına; geçmiş olsun. Bu büyük bir yaradır diye düşünüyorum.
Hayırlısı olsun...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
-
- Çınaraltı Müdavimi
peki arkadaşım sen deilmisin "LONCA OLARAK" düşman olduğumuz loncanın üyeleri ile Miğrata giren?Berkopasa yazdı:Gökçen benim anama söven adamal sana kaç kere takılam deim sayısını sen bilrisin sen hala devam ettin bu konuda ben taviz veremem k kalma .kapasiteme gelicne seni loncada atıyorum ve kapasitem buna yaterde artar bile.bu konuda gökeçeni destekeleynelr varsa ltf şimdi ayzzınlar ve bedne gereğini yapyım.benim anama avradıma söven adama destek olmak isteyen varsa buyursun yazzsın .başka yazmıycam.
sen değilmisin saatlerce bana sözlü ve fiziksel oyunda ratsız eden rencide eden kişiler ile ilgili kılını kıpırdatmayan.
sen değilmisin kadım görevi yapılmadı diye reisimizi rencide etmek için foruma konu açan loncanın tüm üyeleri hakkında ileri geri konuşan kişiye "naber hemşoo iyimisin hadi gel miğrat atalım" diyen
şahsi işlerini sana verilen mertebe ile halletmen senin için acizliktir. o makama seni biz getirdik. biz laik gördük. reisin emanetini bizden iyi sen bakarsın diye düşündük. ama sen sana küfür ettiğini söylediğin bi kişi yüzünden tüm emeklerimi bi kenarıya koyarak beni loncadan çıkartabileceğini söylüyorsun...
BAK BU YAZIYI İYİ OKU SEN İKİNCİ REİSSİN REEİSİNİN DEDİKLERİNİ UNUTMA senin kapasiten beni bu loncadan atmaya yetmez. ama senin şahsi güdülerini bastırman için loncadan ben çıkıyorum.kurtreis yazdı:Sa Günaydın Arkadaşlar
arkadaşlar ben 2 gün sonra malumunuz geldiğim yere geri dönüce bir daha izne çıkmam 2-3 ayı bulur o zamana ve tamamen aranıza döneceğim zamana kadar dün akşam ki toplantıda aldığımız kararlar geçerlidir.
Berkay, Serdar, Gökçen üst yönetimi yapıcaklar daha önce duyurduğum görevlendirme ile Kürşad görev takımı başında olucak dier konsey ve yönetimde ki arkadaşlarımın görevi aynı devam ediceek ben gelene kadar geldiğimde yönetimimizde köklü deişiklikler yapıcak bazı kısımlarda tabiyki bu yönetimde siz loncanın en sadık üye ve yöneticilerinden oluşucak.
Şu an ki bıraktığım 3 lü yönetim yetkilerime sahiptir bazı makaslamalar yapıcam elbettte
Ben yokken benim dönemden beri loncada bulunana üyeler benim bilgim olmadan loncadan ihraç edilemez
Benden habersiz her hangi bir lonca ile birlik yada ittifak yoluna gidilemez yada şahsi düşmanlığa girilemez
Benden habersiz yönetim konusunda görevlendirilemez
Bu faktörler dışında üç lü yönetim sürekli sizlere yardımcı olucak bu faktörlerden biride peyda olunca ben durumu öğrenirim zaten ona göre gerekli yapılması gerekeni bildiririm.
Benim Bu Loncadaki Tek Reisim KURTREISdir.
Eski loncadaşlarıma oyun hayatlarında başarılar dilerim.

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
-
- Çınaraltı Müdavimi
Bu konuda oyundaki yerim ve konumum açısından başka yorum yapmıyorum.

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
Kurtlarxjunior yazdı:2 şahıs arasında olan bir şey 3. kişileri ilgilendirmez.
Sen onunla küssündür ama başka birinin konuşmaya hakkı yok diyede bir şey ve bunun için abla dediğimiz kişiyide loncadan cıkarman akıl karı değil umarımki reisin haberi vardır..
Eğer öyleyse bende gökçen ablanın yanındayım haksızlıga gelemem bu kadar kolay ise atmak bir cümleye bakabiliyorsa cıkartabilirsin benide o listeden kalabalık etmiyelim.
Tekrarlıyorum istediğimi en kısa sürede onaylansın..
Reisin bu davranışı hoş karşılayacagını sanmıyorum.

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
-
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Sehran
Kutlaralpar-kurtlaryağız-kurtlarkadriye-kurtlarkürşat-kurtlarsantaluz-kurtlaratakan-kurtlarxkurtpençe adına bu yazıyı yazıyorum
az önce gökçen ve berkayın yazdıklarını okuduk ve değerlendirdik genel olarak konuyu değerlendirince ortak bir akılda birleştik.
şöyleki berkay arkadaşımızın durumunu değerlendirerek yaptığı davranışta tamamen haksız olduğu kanısındayız
burası emir komuta merkezi değil öyle olsa bile berkayın lonca yönetiminde gökçene karşı hiçbir üstünlüğü olmayıp 3 lü yönetimin birer halkalarını oluşturmaktadırlar.
berkayın gökçeni loncadan çıkartmaya çalışmasını bunu yönetimin diğer üyeleri ile paylaşmadan yapmasını insanların kalbini kırmasını hoş karşılamamız mümkün değildir dolayısı ile berkayın gökçeni çıkarma talebide arkasından gökçenin ben ayrılıyorum talebide lonca yönetimi tarafından reddedilmiştir.Bu lonca bizler var isek var.
Lonca yönetimi olarak berkay arkadaşımızın birdaha böyle fevri çıkışlar yapmayacağını umut edioruz.
konu burada kapanmıştır.
ii oyunlar ii eğlenceler.
az önce gökçen ve berkayın yazdıklarını okuduk ve değerlendirdik genel olarak konuyu değerlendirince ortak bir akılda birleştik.
şöyleki berkay arkadaşımızın durumunu değerlendirerek yaptığı davranışta tamamen haksız olduğu kanısındayız
burası emir komuta merkezi değil öyle olsa bile berkayın lonca yönetiminde gökçene karşı hiçbir üstünlüğü olmayıp 3 lü yönetimin birer halkalarını oluşturmaktadırlar.
berkayın gökçeni loncadan çıkartmaya çalışmasını bunu yönetimin diğer üyeleri ile paylaşmadan yapmasını insanların kalbini kırmasını hoş karşılamamız mümkün değildir dolayısı ile berkayın gökçeni çıkarma talebide arkasından gökçenin ben ayrılıyorum talebide lonca yönetimi tarafından reddedilmiştir.Bu lonca bizler var isek var.
Lonca yönetimi olarak berkay arkadaşımızın birdaha böyle fevri çıkışlar yapmayacağını umut edioruz.
konu burada kapanmıştır.
ii oyunlar ii eğlenceler.

-
- Çınaraltı Müdavimi
bu hayatta çok şey öğrenmedim nacizane.. kimse bana demesin laf kalabalığı yapma diye...
size tek bişey söyleyeyim..
"kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkalarına yapma.."
bu tek cümle etrafınızdaki can dostum dediğiniz kişilerin sizi can dostu olarak bilmesi için yeterlidir...
ben bu zamana kadar kimseye baskıcı olmadım. kimsenin fikrine, zikrine, dinine, siyasetine, ahlakına, dünya görüşüne saygısızlık etmedim.
etmedim ki kimilerinin düşman olarak gördüğü, karşısında çılgına döndüğü insan yerine koymadığı, kişilerin dostu sırdaşı oldum.
saygı gördüm, elimden geldiği kadar nacizane sevgi dağıttım.
Lonca Üst Yönetiminin verdiği karara saygı duyarım. Ancak Kurtlarxberkay Arkadaşınızla beni aynı karede görmeniz artık imkansızdır. KİMSEYE BİRİLERİ GİBİ BASKI YAPMIYORUM. Kimseye "Onunla neden konuşuyorsunuz." demiyorum. kimsenin bu olay yüzünden iki kişinin arasında kalmasını istemiyorum. Bu sebeple Kurtlarxfatiha arkadaşınızın faaliyetlerinizde (Miğrat görev vs.) yanındayken sizin yanınızda olamayacağımı üzülerek bildiririm.
Eğer ismim orda kalacaksa Reis gelene kadar durur. Kararını Konseyle beraber Reis verir. ama dediğim gibi. Berkayın olduğu herhangi bir lonca faaliyetinde ben yeralmam.
size tek bişey söyleyeyim..
"kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkalarına yapma.."
bu tek cümle etrafınızdaki can dostum dediğiniz kişilerin sizi can dostu olarak bilmesi için yeterlidir...
ben bu zamana kadar kimseye baskıcı olmadım. kimsenin fikrine, zikrine, dinine, siyasetine, ahlakına, dünya görüşüne saygısızlık etmedim.
etmedim ki kimilerinin düşman olarak gördüğü, karşısında çılgına döndüğü insan yerine koymadığı, kişilerin dostu sırdaşı oldum.
saygı gördüm, elimden geldiği kadar nacizane sevgi dağıttım.
Lonca Üst Yönetiminin verdiği karara saygı duyarım. Ancak Kurtlarxberkay Arkadaşınızla beni aynı karede görmeniz artık imkansızdır. KİMSEYE BİRİLERİ GİBİ BASKI YAPMIYORUM. Kimseye "Onunla neden konuşuyorsunuz." demiyorum. kimsenin bu olay yüzünden iki kişinin arasında kalmasını istemiyorum. Bu sebeple Kurtlarxfatiha arkadaşınızın faaliyetlerinizde (Miğrat görev vs.) yanındayken sizin yanınızda olamayacağımı üzülerek bildiririm.
Eğer ismim orda kalacaksa Reis gelene kadar durur. Kararını Konseyle beraber Reis verir. ama dediğim gibi. Berkayın olduğu herhangi bir lonca faaliyetinde ben yeralmam.

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
-
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar size bu konuda haksızmıyım diye sormadım ben gökçeni loncadan attım .bu boyle bilinsin. ben bu konuda diyeceğimi dedim.hiç kimse duygu sömürüsü yapmasın.benimle olan yanımda olsun olmayan da olmasın.daha fazla uzatmaya gerek yok.Benim anamava avradıma küfreden adam destek veren zaten bana selam dahi vermesin olay bu kadar.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
-
- FareAdam Düşmanı
Gökçen hiç boşuna duygu sömürüsü yapma ben neyin ne olduğunu iyi bilirim kaldı ki sen yokken loncada ben vardım beni sen geitrmedin buralara kendini nimetten sayma.bana saygın yoksa benim sana hiç olmaz.istediğin arkadaşımın aklını çelebilrisinm yanına alabilrisn ben bu konuda şahsiyetimden ödün veremem k kalmayın.yağız aynı eşy senin içinde geeçrli kimi dilersen alıp gidebilrisin. ben size akşamda dedim bu konuda tavizim olmaz.çünkü ben gökçeni 50 kere uyardım.ve inadıma yaptı.kendisi bana başkasının küfürüne maruz kaldığını anlatınca ben o kimselerle muhabbetimi kestim kendiside biliyor hiç boşuna olayı saptırmasın.olaydan muratın az çok haberi var ve bugun muhakkak arar ve gerekeni derim hiç kimse merak etmesin.MİİLETE ABLA NUMARASIDA YAPMA ANLADINMI NEYİN NE OLDUĞUNU İYİ BİLİYORUM.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha