!! RDMX LONCA SAYFASI !!
- SouLeYMaNeYouLa
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: !! RDMX LONCA SAYFASI !!
Oyunda da dedim hala daha diyorum ne olduğunu herkes biliyor ayık ol yeter 
RoTTdeRbLitZ
Yeni Sayfanız Hayırlı Uğurlu Olsun
- KeNanIsT
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
bhöhöhöhöhöhöytt
Doğal olmayanın yalnızca alışılmış olmayan anlamına geldiği, alışılırmış olan her şeyin de doğal gözüktüğü bir gerçektir. J.S.MILL
[AnKFoLDerSs,KsAxDuMAnKaRa,ErnestoCHE,Xwoof,xWooFx, Ankfolders,banka]
[AnKFoLDerSs,KsAxDuMAnKaRa,ErnestoCHE,Xwoof,xWooFx, Ankfolders,banka]
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: MeGaxMuStafa
Oncelıkle Selamun Aleykum Loncanız Hayırlı ugurlu olsun VE basarılar dilerim loncanıza
MeGaxMuStafa
SeraxsTyLe yazdı:Selamlar Rdmx Ailesi;
Oyun içinde birçoğunuzu tanıyorum ve muhabbetim var...
Az önce Rdmxrot... Adlı bi kullanıcıyı kestim Şaheserleri yansıttıgımda Çalarak çırparak herkez yapar lafını kullandı acaba kendisinde bulunan ejder asa'yıda mı çalarak üretti... Herhangi bir tezi var mı Hırsızlık ile alakalı olarak ? Adı Murat mıdır nedir denen arkadasın ? Her kesilen bu kelimeyi kullanıyor bu kelime uğur mu getiriyor ? Rdmx ailesi dürüstlügünden ödün vermiyen bir Lonca olarak biliyorum Çamur at izi kalsın meselesi geride kaldı hala böyle betom kafalı kullanıcılar varsa... Neyse Siz Kendi içinizde Edebi öğretmesseniz biz oyun içinde öğretiriz ... Terbiyesizlikle değil değil tabi kiTahrik meselesi ne kadar ölçeriz :twisted: neyse bu konuyu gözden geçirin .. Boş muhabbette karnımız tok laf değil icrat yapsınlar...
Saygılarımla...
bizz o asayı alın terimizle kazandığımız paramızla ürettik.. bunun ispatıda var.. ama sen ispatlayabilirmisin bilemiyoruzz... Modaysa modaa size kalmış bişey değil.. Rdmx ailesini nasıl tanıosanız öledir zaten.. onlar extra özelliklerimizz seni ilgilendirmez.. bide bizim bi özelliğimiz vardırr.. Bişey dedik mi doğrudurr.. ondan ötesi yoktur.. Yanlış bişi de sölememişizz.. Görünen Köy klavuz istemez...
ѕcαяℓαтιηα
|l|lllll|lll||ll||lll�
ALTINORDU
|l|lllll|lll||ll||lll�
ALTINORDU

Aşkım Bu Bizee
ѕcαяℓαтιηα
|l|lllll|lll||ll||lll�
ALTINORDU
|l|lllll|lll||ll||lll�
ALTINORDU
- SouLeYMaNeYouLa
- Cin Avcısı
-
- FareAdam Düşmanı
Extra Large Oldugunuz belli bi bayansın onuda geçtim Loncanın kurucu değilsin sadece sinanin kuzenisin Saimin sevgilisinelemeber yazdı:SeraxsTyLe yazdı:Selamlar Rdmx Ailesi;
Oyun içinde birçoğunuzu tanıyorum ve muhabbetim var...
Az önce Rdmxrot... Adlı bi kullanıcıyı kestim Şaheserleri yansıttıgımda Çalarak çırparak herkez yapar lafını kullandı acaba kendisinde bulunan ejder asa'yıda mı çalarak üretti... Herhangi bir tezi var mı Hırsızlık ile alakalı olarak ? Adı Murat mıdır nedir denen arkadasın ? Her kesilen bu kelimeyi kullanıyor bu kelime uğur mu getiriyor ? Rdmx ailesi dürüstlügünden ödün vermiyen bir Lonca olarak biliyorum Çamur at izi kalsın meselesi geride kaldı hala böyle betom kafalı kullanıcılar varsa... Neyse Siz Kendi içinizde Edebi öğretmesseniz biz oyun içinde öğretiriz ... Terbiyesizlikle değil değil tabi kiTahrik meselesi ne kadar ölçeriz :twisted: neyse bu konuyu gözden geçirin .. Boş muhabbette karnımız tok laf değil icrat yapsınlar...
Saygılarımla...
bizz o asayı alın terimizle kazandığımız paramızla ürettik.. bunun ispatıda var.. ama sen ispatlayabilirmisin bilemiyoruzz... Modaysa modaa size kalmış bişey değil.. Rdmx ailesini nasıl tanıosanız öledir zaten.. onlar extra özelliklerimizz seni ilgilendirmez.. bide bizim bi özelliğimiz vardırr.. Bişey dedik mi doğrudurr.. ondan ötesi yoktur.. Yanlış bişi de sölememişizz.. Görünen Köy klavuz istemez...
Çalarak diyorsunuz buyrun kanıt gösterin gereği neyse yapalım ? Buraya Erkeklerden birisi gelir sandım ama pekte hevesli değiller.. Bayanlar ön planda
Elember Kpss Ne gir ondan sonra hayata bakış açın bi değişsin öyle gel...
Hırsız diyince Hırsız olunacaksa vay halinize kanıtsız bu yakıştırmayı yapabiliyorsanız... Engin Hırsız Saim hırsız Sinan hırsız ? Ruhh ' da hırsız (Rabia) EE ne oldu şimdi Laf olsun torba dolsun işte... Derdiniz böyle isim karalamak mı ? neyse Şimdi başlarsınız havlayama yavastan gidim
Bi Tezi sunarken delil gerekir... Yoksa Boş bi tenekedende ses çıkar :mrgreen:
Neyse saygılarımla ...
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
- SouLeYMaNeYouLa
- Cin Avcısı
Merak etme ben lafımı söyledim sen elemeberin söylediğini mi gördün sadece
bu arada saimin sevgilisi falanda değil bilip bilmeden ötmüşsün
kendini kral falan mı zannediyosun çalarak çırparak
milletin emeğini çal sonra suçu başkasına atmaya çalış yazık zavallı