!! RDMX LONCA SAYFASI !!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SouLeYMaNeYouLa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: !! RDMX LONCA SAYFASI !!

Mesaj gönderen SouLeYMaNeYouLa »

Oyunda da dedim hala daha diyorum ne olduğunu herkes biliyor ayık ol yeter ;)
RoTTdeRbLitZ
Kullanıcı avatarı
burkan00
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen burkan00 »

Yeni Sayfanız Hayırlı Uğurlu Olsun
Kullanıcı avatarı
KeNanIsT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KeNanIsT »

bhöhöhöhöhöhöytt
Doğal olmayanın yalnızca alışılmış olmayan anlamına geldiği, alışılırmış olan her şeyin de doğal gözüktüğü bir gerçektir. J.S.MILL
[AnKFoLDerSs,KsAxDuMAnKaRa,ErnestoCHE,Xwoof,xWooFx, Ankfolders,banka]
Kullanıcı avatarı
Megaxmustafa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: MeGaxMuStafa

Mesaj gönderen Megaxmustafa »

Oncelıkle Selamun Aleykum Loncanız Hayırlı ugurlu olsun VE basarılar dilerim loncanıza
MeGaxMuStafa
Kullanıcı avatarı
ruhh
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ruhh »

Aleyküm Selam teşekkür ederiz.
ruuhh / xxRUHHxx / OtHeRsxRuHH
Kullanıcı avatarı
elemeber
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen elemeber »

SeraxsTyLe yazdı:Selamlar Rdmx Ailesi;

Oyun içinde birçoğunuzu tanıyorum ve muhabbetim var...

Az önce Rdmxrot... Adlı bi kullanıcıyı kestim Şaheserleri yansıttıgımda Çalarak çırparak herkez yapar lafını kullandı acaba kendisinde bulunan ejder asa'yıda mı çalarak üretti... Herhangi bir tezi var mı Hırsızlık ile alakalı olarak ? Adı Murat mıdır nedir denen arkadasın ? Her kesilen bu kelimeyi kullanıyor bu kelime uğur mu getiriyor ? Rdmx ailesi dürüstlügünden ödün vermiyen bir Lonca olarak biliyorum Çamur at izi kalsın meselesi geride kaldı hala böyle betom kafalı kullanıcılar varsa... Neyse Siz Kendi içinizde Edebi öğretmesseniz biz oyun içinde öğretiriz ... Terbiyesizlikle değil değil tabi ki 8-) Tahrik meselesi ne kadar ölçeriz :twisted: neyse bu konuyu gözden geçirin .. Boş muhabbette karnımız tok laf değil icrat yapsınlar...

Saygılarımla...

bizz o asayı alın terimizle kazandığımız paramızla ürettik.. bunun ispatıda var.. ama sen ispatlayabilirmisin bilemiyoruzz... Modaysa modaa size kalmış bişey değil.. Rdmx ailesini nasıl tanıosanız öledir zaten.. onlar extra özelliklerimizz seni ilgilendirmez.. bide bizim bi özelliğimiz vardırr.. Bişey dedik mi doğrudurr.. ondan ötesi yoktur.. Yanlış bişi de sölememişizz.. Görünen Köy klavuz istemez...
ѕcαяℓαтιηα

|l|lllll|lll||ll||lll
ALTINORDU
Kullanıcı avatarı
elemeber
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen elemeber »

Resim

Aşkım Bu Bizee =) Bidee Rabia Ablaya Verebiliriz Bi Dilimm Başka Kimseye Yok.. Özelliklee Enkin Ezüğüne =)
ѕcαяℓαтιηα

|l|lllll|lll||ll||lll
ALTINORDU
Kullanıcı avatarı
SouLeYMaNeYouLa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Oy oy oy pastaya gel pastaya :=)
RoTTdeRbLitZ
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

elemeber yazdı:
SeraxsTyLe yazdı:Selamlar Rdmx Ailesi;

Oyun içinde birçoğunuzu tanıyorum ve muhabbetim var...

Az önce Rdmxrot... Adlı bi kullanıcıyı kestim Şaheserleri yansıttıgımda Çalarak çırparak herkez yapar lafını kullandı acaba kendisinde bulunan ejder asa'yıda mı çalarak üretti... Herhangi bir tezi var mı Hırsızlık ile alakalı olarak ? Adı Murat mıdır nedir denen arkadasın ? Her kesilen bu kelimeyi kullanıyor bu kelime uğur mu getiriyor ? Rdmx ailesi dürüstlügünden ödün vermiyen bir Lonca olarak biliyorum Çamur at izi kalsın meselesi geride kaldı hala böyle betom kafalı kullanıcılar varsa... Neyse Siz Kendi içinizde Edebi öğretmesseniz biz oyun içinde öğretiriz ... Terbiyesizlikle değil değil tabi ki 8-) Tahrik meselesi ne kadar ölçeriz :twisted: neyse bu konuyu gözden geçirin .. Boş muhabbette karnımız tok laf değil icrat yapsınlar...

Saygılarımla...

bizz o asayı alın terimizle kazandığımız paramızla ürettik.. bunun ispatıda var.. ama sen ispatlayabilirmisin bilemiyoruzz... Modaysa modaa size kalmış bişey değil.. Rdmx ailesini nasıl tanıosanız öledir zaten.. onlar extra özelliklerimizz seni ilgilendirmez.. bide bizim bi özelliğimiz vardırr.. Bişey dedik mi doğrudurr.. ondan ötesi yoktur.. Yanlış bişi de sölememişizz.. Görünen Köy klavuz istemez...
Extra Large Oldugunuz belli bi bayansın onuda geçtim Loncanın kurucu değilsin sadece sinanin kuzenisin Saimin sevgilisin ;) Seni mi gönüllü yolladılar Kpss Kızı ;)

Çalarak diyorsunuz buyrun kanıt gösterin gereği neyse yapalım ? Buraya Erkeklerden birisi gelir sandım ama pekte hevesli değiller.. Bayanlar ön planda :P

Elember Kpss Ne gir ondan sonra hayata bakış açın bi değişsin öyle gel...

Hırsız diyince Hırsız olunacaksa vay halinize kanıtsız bu yakıştırmayı yapabiliyorsanız... Engin Hırsız Saim hırsız Sinan hırsız ? Ruhh ' da hırsız (Rabia) EE ne oldu şimdi Laf olsun torba dolsun işte... Derdiniz böyle isim karalamak mı ? neyse Şimdi başlarsınız havlayama yavastan gidim ;) Bu aralar kemik fiyatları pahalandı... Dikkat edinde Reelde hırsız yakıştırması yemeyin haliniz duman olur daha 2 kelimeyi bir araya getiremeyenlere vasıf yüklüyoruz ya :lol:

Bi Tezi sunarken delil gerekir... Yoksa Boş bi tenekedende ses çıkar :mrgreen:

Neyse saygılarımla ...
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Kullanıcı avatarı
SouLeYMaNeYouLa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Merak etme ben lafımı söyledim sen elemeberin söylediğini mi gördün sadece ;) bu arada saimin sevgilisi falanda değil bilip bilmeden ötmüşsün ;) kendini kral falan mı zannediyosun çalarak çırparak ;) milletin emeğini çal sonra suçu başkasına atmaya çalış yazık zavallı ;) sayfayıda daha fazla kirletme seni tınlayan yok bu loncada ;) ne enkin ne saim ne ruh nede bi başkası şimdi ufaktan yol al ;) akıl yaşı 5 i bulmayan ucube ;) senin gibi olan arkadaşlarınla takıl ne yaparsan yap bize bulaşma ;) dediğim gibi bida tekrarlıyorum NE MAL OLDUĞUNUZU BİLİYORLAR RAHAT OLUN SİZ ;)
RoTTdeRbLitZ

“Lonca İletişim” sayfasına dön