<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Sevgili arkadaşım Berkay;

Neden kendi üyeliğinle girmeden bunu yaptın merak ediyorum

3 gün sonra gelip selam verme bana sakın bu 1

murat reisin bana talimatı olmadan beni çıkartamazsın bu 2 (en azından ben duymalıyım)

bana dediklerinden önce loncamıza düşmanlık ilan eden reisimize alaycı laflarla Forumda konu açan kişilerle kanka hemşo muhabbetini hatırla buda 3

ben bunu sana elli kere söyledim.. ben bana yanlış yapmayan birine ses çıkartmam... bi hatada yapan kadar yaptıranında suçu olacağını düşünürüm...

bunu bana elvan teklif etti (benim bu oyundaki can yoldaşım) başka biri için başka bi zaman ben onu tersledin bununla ilgili....

ben öğrendikten sonra muhabbeti kestim gibi saçma sapan bi laf da etme uçan kuş biliyordu o olayları.. bilmiyordum dersen senin loncayla ne kadar alakalı olduğunu anlarım....

sen değilmiydin bi zamanlar girilmemesi gereken kişilerle miğrata giren tek başına***

senin beni loncadan atmaya kapasiten yetmez.. bu sebeple ben loncadan kendi isteğimle çıkıyorum.... bu loncayı birlikte tutmak için elimden geleni yaptım ben yokken serdarla beraber götürürsünüz inaşşah 4 nala....

BEN LONCADAN ÇIKTIM DİYE KİMSE ÇIKMAYACAK BU SEBEPLE LONCADAN... EN KISA SÜREDE İSİMLERİMİ DEİŞTİROYRUM.. HAKKI OLANLAR HAKKINI HELAL ETSİN...
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

bana güvenerek şifrelerini bana veren lonca arkadaşlarım.. Loncayla münasebetim kalmadığı için lütfen lonca çarlarınızın bulunduğu kullanıcıların şifrelerini değiştirin.
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen lahy1 »

Kurtlarxkadriye yazdı:
lahy1 yazdı:gök birleşik recetesi olN BANA ULAŞSIN
Ata lonca kasında olması lazım oyunda olurum bu akşam lazmsa vereyim istediin kadar

tamam buldum saol yinede :D
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen lahy1 »

kurtreis yazdı:sa herkese.sizlere bir duyuru yapmak için forma yazıyorum. Kurtlarxkadriye artık loncamızdan ayrılmıştır.kendisi neden loncayla ilişği kesildiğini soranlar kednsinden öğrenebilir. Kendisine bugune kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder başarılar dilerim.Allah yolunu açık etsin

yönetim olarak bunları oturup konusmadan ben kimsenin ayrılışını kabul etmiyorum
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Hayırdır kim ayıriyo loncadan kadriye ablayı..

Sorun falan nedir öğrenmem gerek saçmalıgın daniskası.
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Berkopasa »

Gökçen benim anama söven adamal sana kaç kere takılam deim sayısını sen bilrisin sen hala devam ettin bu konuda ben taviz veremem k kalma .kapasiteme gelicne seni loncada atıyorum ve kapasitem buna yaterde artar bile.bu konuda gökeçeni destekeleynelr varsa ltf şimdi ayzzınlar ve bedne gereğini yapyım.benim anama avradıma söven adama destek olmak isteyen varsa buyursun yazzsın .başka yazmıycam.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha

Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bu konu başka hiç bişeye benzemz diye seni uyardım kaç kere dinlemdin bana saygın yoksa benimde sana saygım yok kusura kalmayın .benim midem o kadar geniş değil.

Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

gökçenin loncadan ayrılamsında başka hiç bir sebep yoktur ve aramayın olay sadece bu kadardır .kendisine bugune yaptıklar ıiçin teşşekür ederim ama şahsım adına yaptığı bu hareketi asla unutmıycam kendisi bunu iyi bilir.diğer konulara gelince istedğiniz kadar eleştiri yapın oturur dinelrim sorun değil ama bu konuda tek yazıcağınız şey ya gökçenin yanında olursunuz yada benim başka bişey yazmayın ben anlarım gerisini arkadaşlar.hepinize iyi eğlencelr dişelrim.

Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

2 şahıs arasında olan bir şey 3. kişileri ilgilendirmez.

Sen onunla küssündür ama başka birinin konuşmaya hakkı yok diyede bir şey ve bunun için abla dediğimiz kişiyide loncadan cıkarman akıl karı değil umarımki reisin haberi vardır..

Eğer öyleyse bende gökçen ablanın yanındayım haksızlıga gelemem bu kadar kolay ise atmak bir cümleye bakabiliyorsa cıkartabilirsin benide o listeden kalabalık etmiyelim.
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen asim3428 »

Lonca işlerine karışmak haddime düşmez fakat Gökçen ablanın lonca için yaptıkları gözle görülür büyüklüktedir. Yani onu lonca dışı bırakmak veya onun loncadan ayrılmasını sağlamak çok büyük bir kayıp olur kanaatindeyim..
YENİSAHRA
Asım Küçük

“Lonca İletişim” sayfasına dön