Arkadaşlar konunuzun düzenini bozmak istemezdim fakat loncanız üyesi olan otopsi karakteri resimleri buraya koymamı istedi..Gene koymazdım fakat işe bide adamlıgı karıstırdı..Konuyu öğrenmek isteyen ona sorabilir.. Bu 2 resim onun saygı(sız)lığını gösterir tabi birde kanıtlanmış yalan olunca işin içinde vay haline...
:) anlamsız insan ben orda başkasıyla tartışıyorum sana noluyorda araya atlıyorsun ? ki ben o Tpsyxbilge'yi savaşçımla kestimde bölgeden Marjuanna şöyle böyle marjuanna'da susturulmuştu Tpsyxbilge'yi gördümde sadece dedim kesilmek zoruna gidiosa cık klandan !!! sana gelince diodun seni çok kestim ötüyodun filan sen o ezik halinlemi kesicen beni + bide şifacısın ) >>> İnsan oLana saygımız sonsuzdur...!!
***>>Majuanna<<******>>Tskxdxotopsii<<*** zıvanaLaRda éLLéRim - Kan gibi gözLéRim - maRijuana'sa KadéRim - bén böyLédé güzéLim..! ayıKTın mı ŞéKéRim ,)KinGHüSeyiN >> ^Latif ^Ecel Getiren
öncelikle üst resimde yakalıdıgım 2-3 satırlık konusmalardan ne hakkında konustugumuz ortada(ki sen bana beni nasıl kesersin diorsun ama neden laklak ettiğin ilk resimde belli)...Ayrıca atlıyorsun diyorsun ama 2. resimdede kimle muhattab oldugun ortada...3.bana anlamsız insan diyorsun fakat bu resmi koymassan adam değilsin diyen sensin kimin gereksiz olduğu ortada..
bu sacma konu sacma tartısma sadece seni kesmemden kaynaklanıyor....kestim diye bana özelden konusup duryorsun benim yazdıgım 2 kelimeden beni yasaklıyorsun ve hala konusuyorsun...sonra bana insalıktan saygıdan bahsediyorsun...yazık
koskoca serverda kesildim diye 1 kez bölgeden yazdıgım yada özeline beni niye kestin diye yazı yazdıgım 1 kişi varsa koysun resim ceketimi toplar özürümü diler giderim..o kadar cok kesildim ki ama bir kez bile 1 kişiye bırak sövmeyi beni niye kestin bile demedim dememde....
yolda gittiyim yerde dalmayıp yanımdaki klan arkadasım gittikten sonra zhin atıp kesip ezk die laf eden sen deil misin ki bir şifacıya dalacak kadar acizsin ! savaşcımla Tpsyxbilge'yi kestimde bölgeden ötttü dua etsin marjuanna susturulmuştu ve konuyu uzatma iui forumlar...
***>>Majuanna<<******>>Tskxdxotopsii<<*** zıvanaLaRda éLLéRim - Kan gibi gözLéRim - maRijuana'sa KadéRim - bén böyLédé güzéLim..! ayıKTın mı ŞéKéRim ,)KinGHüSeyiN >> ^Latif ^Ecel Getiren
sen gerizekalı mısın sana kim sövdü arada gecen kısabi tartışma olayı küfüre bagladın hemen yaw ne tür bi mahluksun sen arada gecen kısa bi tartışmayı küfür e bagladın konuyu kapatırsan sevinirim..iyi forumlar.
ben kimseden sorumlu değilim..bana baskasının yaptıgını anlatma...bana benle ilgili sorunun varsa soyle...seni hangi sartlarda nasıl kesecegim hangi taktikle kesecegim ne seni ne de kimseyi ilgilendirmez..beni kesenlerin istedigi taktik teknikle beni kesecebilecegi gibi..
Senin okuma anlama yeteneginden süphe duymaya basladım ve cidden uzatma geregi olmadıgını hissettim..sana sövdün yazmadım..konustun-laklak ettin yazdım...orda sövme kelimesini kendime kullandım(kimseye sövmeyi bırak hiç bir kelime yazmam dedim-----kim yazmazmıs???? ben) ii oku bence...gerizekalı sıfatı için bişey demiorum okuyan anlar zaten seni:)
ii forumlar
Shutup daha nickinden belli karaktersizliğin, neden daha başkalarına laf atıyorsun ki?
xxxSaRıLaCixxx
maximussss IIxMeCaLSiZxII Canxşifa
Quantumxşifo "...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık "Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi