<> Kurt Loncası <>
Re: <> Kurt Loncası <>
Alican diye bir arkadaşım var aynı sınıftayız ve kankam güvenilir biri yaşımız aynı oyunu anlatınca bşlamak istedi
dedi loncana sorsan alırlarmı die vsvs bnde soruorm arakadşım loncaya gelirmi :?: (Atakan)abi Kurtlarxatakaan KURTLARXATAAKAN [Üye Alım Sorumlusu] arkadaşım gelebilirmi loncaya?
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
- lahy1
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
ozifb yazdı:Alican diye bir arkadaşım var aynı sınıftayız ve kankam güvenilir biri yaşımız aynı oyunu anlatınca bşlamak istedidedi loncana sorsan alırlarmı die vsvs bnde soruorm arakadşım loncaya gelirmi :?: (Atakan)abi Kurtlarxatakaan KURTLARXATAAKAN [Üye Alım Sorumlusu] arkadaşım gelebilirmi loncaya?
ozicim arkadasın gelebilir katılabilir aramıza sen referansı oalcaksın ve belirli bir levele kadar gözetimimizde olacak fakat öncelikli olarak forum hesabı acarak üyelik için gerekli bilgileri versin bize ilk yönetim toplantımızda kararı alıp sana iletirim
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Doğu Kurt Hanlığı
arkadaşımın adı Kurtlarxguapo yeni açtı charı kasıo 35 lwl oldumu sölerim
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
-
- Acemi Savaşçı
Ben Turap Ataman Yaşım 16 Kurt Loncasına Çok ıyı Dostluklar oldugu ıcın ve oyunu ıyı oynamaya basladıgımdan berı katılmak ıstedıgım ıcın.
Onceden Familyx Loncasındaydım Ayrıldım Çünkü Bozuldu Lostx Loncasından da Aynı Sebep ile ayrıldım Ayıldızx Loncasından çok hırsız oldugu ıcın ayrıldım Davidofx loncası bozuludugu için ayrıldım Kabusx (Sunucu Kuklacı) loncasından ise Kendı istegım ıle ayrıldım çunku cook Çocuk kısıler vardı
Çarlarım : Ozdilegxxşifa 49lv Şifacı Kanunixkenyanx 49lv Büyücü Davidofxrotti 42lv Büyücü Davidofxjackal 47lv Savaşcı Treyxxgodxgril 49lv Büyücü
İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER... (:
Onceden Familyx Loncasındaydım Ayrıldım Çünkü Bozuldu Lostx Loncasından da Aynı Sebep ile ayrıldım Ayıldızx Loncasından çok hırsız oldugu ıcın ayrıldım Davidofx loncası bozuludugu için ayrıldım Kabusx (Sunucu Kuklacı) loncasından ise Kendı istegım ıle ayrıldım çunku cook Çocuk kısıler vardı
Çarlarım : Ozdilegxxşifa 49lv Şifacı Kanunixkenyanx 49lv Büyücü Davidofxrotti 42lv Büyücü Davidofxjackal 47lv Savaşcı Treyxxgodxgril 49lv Büyücü
- lahy1
- Teşkilat Neferi
turapataman yazdı:Ben Turap Ataman Yaşım 16 Kurt Loncasına Çok ıyı Dostluklar oldugu ıcın ve oyunu ıyı oynamaya basladıgımdan berı katılmak ıstedıgım ıcın.
basvurun değerlendiriliyor en yakın zamanda sana haber verilecektir akrdeşim şimdilik iyi gecelr
Doğu Kurt Hanlığı
Doğu Kurt Hanlığı
-
- Çınaraltı Müdavimi
Yaşın Kriterlerimize uymuyor.turapataman yazdı:Ben Turap Ataman Yaşım 16 Kurt Loncasına Çok ıyı Dostluklar oldugu ıcın ve oyunu ıyı oynamaya basladıgımdan berı katılmak ıstedıgım ıcın.
Birde çok lonca değiştirmişsin. Referansın olmadan loncaya alınmana müsaade edemem. loncadan sana kefil olacak biri benimle irtibata geçmeden sana olumlu bir cevap vermem imkansız.
Ayyıldız loncasını iyi bilirim hatta iki kurucu üyesi bizim loncamızda. onların hırsızlık yapacağına imkan ve ihtimal vermem bu ayyıldız Tılsım serverindeki Ayyıldız mı acaba ?

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Selam millet
Bugün 24. ve son kez karne alıp 12 yıldır süren kuralcı öğrenim hayatımdan kurtuluyorum
Mutluyum lan
Artık saçını kestir! sakallar ne lan öyle! diyen kıllar hayatımda olmayacak
Amaa öğrencilik bittimi??? Hayırr
Yükseköğretimden devam
Amaa öğrencilik bittimi??? Hayırr
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- lahy1
- Teşkilat Neferi
allah bundan sonra asıl öğrencilik hayatında kolaylık versin kardeşim 
Doğu Kurt Hanlığı
Doğu Kurt Hanlığı
SeLamun ALeykum HayırLı CumaLar Hepinize , Ben Ersin Deniz ve Aydın' ın Kardeşi Kurtlarxforgiven Adında Çar Açmış Durumundayım Lonca YetkiLiLerin ve Üye ArkadaşLarın Haberi oLsun İstedim.. Diğer ÇarLar ÇaLındığı İçin BöyLe Birşey Yaptım ve Murat Abi Allah' ın İzniyLe Yeniden Aramızda oLduğu İçin Hepimiz Çok MutLuyuz HoşgeLdin Diyorum :mrgreen:
Kurtlarxforgiven [ Ersin ]
Kurtlarxforgiven [ Ersin ]
[***__[iKuRTLaRxFoRGiVeN__***]