kurtreis yazdı:Sayfa güzel olmuş eline sağlık Hüseyin ...
Sa Kardeş Seni Tanımıyorum Ama,Kurtlarxkapanıx ben kurtreisin kuzenıyım dıyor ıstesem senı banlatırım dıyor bılmıyorum nedır kımdır ama saygısızlk etmem lutfen uyar
İlk olarak şunu söylemek isterim ki benim kimseyi banlamak gibi bir yetkim yok bende sizler gibi bir oyuncuyum tek farkım bir locnanın lideri olmam bunun dışında bir yetkim yok anlıycağın Kurtlarxkapanıx yeğenimdir baldızımın oğlu yaş itibarı ile küçük olduğu için öyle konuşmuştur kerata ben çekerim kulağını ...
Arkadaşlar ilk önce turnuva çok güzel oldu herkesin emğine ve eline sağlık diyorum.birincilik konusu hiç önmeli değil önmeli olan birlik beraberliği görmek kaynaşmaktır benim açımdan .yoksa birgün ben birgün başka arakdaşım kazanır bu önemli değil ama herzaman kazanan loncamız oluyor bu tür faaliyetlerde.sayfamızda bazaen istenmyen yazılar ve hiç gerekli olmayan tartışmalar açılıyor bu konuda art niyet arıyorum bende artık .alakasız arkadaşlar alakasız konuları başka yerde açsınlar.neyse bunlarıda nazarlığımız olarak algılayalım yapacak başka bişey yok lüzümsüz insanalr her zaman heryrde var ve olmaya devam edecekler ...
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Arkadaşlar Yasin Arkadaşımız loncamız için güzel bir sitetasarlamış benim çok hoşuma gitti düzeltilmesini istyediğim bir kaç noktayı söyledim eklenmesini istediklerimi söyledim Yasin bunlarıda halledince bu siteyi kullanıcaz sizlerinde site için önerisi varsa buradan Yasin Kardeşimize iletebilirsiniz ...
Hüseyin ilk sayfada ki site linkini kaldırıp bunu oraya koyarmısın kardeşim ...
Sariyerli yazdı:Beyler skype kullanan arkadaşlarımız skype adlarını yazsınlar lütfen ekleyelim bizde
oyunda skypedan iletişim kurmak kolay ve hızlı oluyor
ha ayrıca hüseyin toprağım sende tam adını soyadını yazda senide facebookta ekleyem lan Sahte Sarıyerli seni
Ben Sarıyerli Dilim Bikere hıh :mrgreen:
Bahçeköy Çocuyum Ben Kemerburgaz:D
Adımı = Hüseyin Soyadım = Yavuz
Ekle Toprağım
Murat siteyi yapan Kardeşimizin ellerine Saglık Bende Çok Beyendim
Sariyerli yazdı:Beyler skype kullanan arkadaşlarımız skype adlarını yazsınlar lütfen ekleyelim bizde
oyunda skypedan iletişim kurmak kolay ve hızlı oluyor
ha ayrıca hüseyin toprağım sende tam adını soyadını yazda senide facebookta ekleyem lan Sahte Sarıyerli seni
Ben Sarıyerli Dilim Bikere hıh :mrgreen:
Bahçeköy Çocuyum Ben Kemerburgaz:D
Adımı = Hüseyin Soyadım = Yavuz
Ekle Toprağım
Murat siteyi yapan Kardeşimizin ellerine Saglık Bende Çok Beyendim
Yönetime Uklaşım Ekleticem İlk sayfaya
bahçeköymüş sana hıh acaba bahçeköy nereye bağlı kanka
ayrıca site feci olmuş ya biraz daha geliştirmek lazım ama bende bi kaç fikir önericem ama önce düşüneyim ne demişler 1000 düşün 1 söyle