Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MYDoNoSeXBiZaNS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...

Mesaj gönderen MYDoNoSeXBiZaNS »

BybekoLy yazdı:
canerbjk yazdı:engin 15 ofansif dövüş 15 sert 15 ağır bi kere bunlar kesin diğerlerini oyundayken pm at söylerim sana.
senin gibi adamla ben muhattab olmam cocuk konuşma bilioz ne halt oldugunu

Muhattap olmam diyorsun ısrarla içinde bulunduğun durumu tekerrür ediyorsun.Bir problemin varsa özel mesaj gönder oyundan konus
Mydonosexbizans,,Sabotage,,Xxgladyatörxx,,Linkinpark,,Vogue,,Oricinal,,Baksen(01.07.2010-17.07.2010)
Bizi Bilen Bilir, Bilmeyende Kendi Gibi Bilir
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

BybekoLy yazdı:
canerbjk yazdı:engin 15 ofansif dövüş 15 sert 15 ağır bi kere bunlar kesin diğerlerini oyundayken pm at söylerim sana.
senin gibi adamla ben muhattab olmam cocuk konuşma bilioz ne halt oldugunu
Bir insanın fikri ne ise zikri de o olmalı.BybekoLy, fikrin ile zikrin birbirini tutmuyor ;)
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
Samuraixbizans
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Samuraixbizans »

Yılmaz Abi Ve Bizans Loncasının Değerli Üyeleri...

Mağlum Yeni Bölgeler Geldi Sığınak Ve Miğrat...Bu Gelen Yerlerde Etkinlikler Düzenlesek Lonca Olarak Sığınaklara Girsek,Miğrat'a Girsen Sonuç Olarak Beraber Olalım Amaç O ;).Sonra Bütün Üyelerle Skype Adlı Bir Program Var Onla Bağlantıya Geçsek Birbirimizi Daha İyi Tanısak Kişisel Düşüncem Bundan İbaret ;). Bunların Yanı Sıra Loncalar Arası Ödüllü Turnuvalar Düzenlesek Daha Eğlenceli Olur ;) Saygılarımla Mert....
Oyunu Bıraktım Artık...
Kullanıcı avatarı
Samuraixbizans
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Oyunu Bıraktım Artık...
Kullanıcı avatarı
Samuraixbizans
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Olmadı :D
Oyunu Bıraktım Artık...
Kullanıcı avatarı
VaqRanT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VaqRanT »

Hayırlı Olması Dileğiyle...
VaqRanT / Birlikxvaqrant

Resim
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen YiLMaZ »

Selamlar,

Mert'im, loncalar arası turnuva hariç diğer tüm önerilerini bende yapmayı düşünüyorum.Fakat hala daha üyelerimiz aynı saat ve tarihte oyunda online olamıyorlar.Skypee adlı programı bende kullanıyorum.Herkes kabül ederse tabiki oyun esnasında kullanılabilir.

Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
canerbjk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen canerbjk »

Yılmaz abi Güncel Olan Üye Listesini Yayınlasan İyi olur bu aralar ortalıkta çakma bizanslarda war.Millet bilsin kimin sahte çar olduğunu
KiMiNe GöRe KrAlIm KiMiNe GöRe YaLaN KaFaSıNa TaKmAsİn HiÇ KiMsE AdaMıNa GöRe AdAmIM....
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bbknow »

buLamadınızmı Daha baska Lonca Bizans açmıssınız Bakın bakaLım diqeR üLkeLeRe hiç biR onLine oyunda OsmanLı,Yeniçeri, seLcukLu qiBi devLetLeR qeÇiyoRmu Bizans diye Lonca açmıs aDam OsmanLı aÇ Baska bişey aÇ Bu kadaRda ayıp oLunmaz artık zamanında en büyük darbeyi onLaRdan aLdık Çokmu qüzeL bişey onLarın adını haLa yasatıyorsunuz bu kadarda beyınsızLık oLmaz Bizans maLup etseydıde o zmnda yazmaya fırsat buLurdun PC nediR biLirmiydin ki o biLe şüpheLi haLa onu yasatmaya caLısıyorsunuz miLLet qeÇmişi çok cabuk unutuyoR Türkiye iÇinde qeÇeRLi bu duRum .
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)

Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !

ÇemberLiTaŞ .. !
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen YiLMaZ »

bbknow yazdı:buLamadınızmı Daha baska Lonca Bizans açmıssınız Bakın bakaLım diqeR üLkeLeRe hiç biR onLine oyunda OsmanLı,Yeniçeri, seLcukLu qiBi devLetLeR qeÇiyoRmu Bizans diye Lonca açmıs aDam OsmanLı aÇ Baska bişey aÇ Bu kadaRda ayıp oLunmaz artık zamanında en büyük darbeyi onLaRdan aLdık Çokmu qüzeL bişey onLarın adını haLa yasatıyorsunuz bu kadarda beyınsızLık oLmaz Bizans maLup etseydıde o zmnda yazmaya fırsat buLurdun PC nediR biLirmiydin ki o biLe şüpheLi haLa onu yasatmaya caLısıyorsunuz miLLet qeÇmişi çok cabuk unutuyoR Türkiye iÇinde qeÇeRLi bu duRum .

Selamlar,

Online oyun demişsiniz.Aslında sizde İKV'nin bir oyun olduğunun farkındasınız.Sanırım laf olsun torba dolsun amacınız.Şöyle izah edeyim ben size;

Bilmiyorum oyunumuzun tarihcesini, kurkusunu anlaya anlaya, idrak ederek hiç okudunuz mu?Sanırım okumamışsınız.Eğer okursanız dikkatinizi çeken konu İKV dünyalarında Tanrı kavramının olmadığıdır.Normalde bir durum bence ne işi var sanal bir dünyada Tanrı kavramının.İşte dikkatinizi çekmek istediğim nokta budur.Şimdi ben size sorsam sanal dahi olsa Tanrı'nın olmadığı bir dünyada ne işiniz var diye.Cevabınız ne olurdu.Muhtemelen ne alaka ya bu bir oyun dersiniz dimi!

İşte İKV bir oyun.Üstelik rol yap oyunu.Bizde loncayı kurarken kötü rolü oynamayı amaçladık.Farklı bir pencereden bakalım dedik.Bir film düşünün herkes iyi rolü oynarsa siz o filmi izlermisiniz.Yani rakibi olmayan bir futbol macı gibi 22 futbolcuda aynı takıma üye olsa maç oynanırmı?

İnşallah anlatabilmişimdir amacımızı.Tüm samimiyetimle şunu da söyleyebilirim loncamızın tüm üyeleri Ay Yıldızlı Bayrak, Vatan, Devlet gibi değerler için gözünü kırpmadan canını, malını feda edebileçek kişilerdir.

Saygılarımla....

“Genel Sohbet” sayfasına dön