Sadece kelimelerin yetersiz kalacağı bazı şeyleri, basit bir görsel ile anlatmak istedim. Farklı anlamlar çıkarmaya gerek yok. Kasma kendini bu kadar, sana hayırlı işler(!)EklentiPaketi yazdı:15gb olmasa deneyesim geldi, güzel sistemmiş.tmertpal5 yazdı:Sana tertip diyebilir miyim, tertip ugraştın mı bunun için gerçekten, askerden sonra işsizlik klanına mı katıldın, yoksa gifteki derinliği görebilmek için iyi bi çocuk olmam mı gerekTertip yazdı:
İşaretlerden her biri İKV oyuncusunu temsil ediyor.
sobee nin yeni oyunu çökün :D
- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D

-
- FareAdam Düşmanı
Öyle deme be art niyetle yazmadım, ben de farkındayım ağır işsiz olduğumdan sorduğumun. ilk başta yazıyı algılayamayıp bu kafaların hayvanın ortasındaki desende iç içe geçerek anlamlı bir şekle işaret ettiğini sandım, subliminal yani. Hem cümlemize hayırlı işler, sınavdan sonra iş başvurusu yapma niyetindeyimTertip yazdı:
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Tepkisiz kaldim valla yorumsuz
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Tertip yazdı:Sadece kelimelerin yetersiz kalacağı bazı şeyleri, basit bir görsel ile anlatmak istedim. Farklı anlamlar çıkarmaya gerek yok. Kasma kendini bu kadar, sana hayırlı işler(!)EklentiPaketi yazdı:15gb olmasa deneyesim geldi, güzel sistemmiş.tmertpal5 yazdı:Sana tertip diyebilir miyim, tertip ugraştın mı bunun için gerçekten, askerden sonra işsizlik klanına mı katıldın, yoksa gifteki derinliği görebilmek için iyi bi çocuk olmam mı gerekTertip yazdı:
İşaretlerden her biri İKV oyuncusunu temsil ediyor.
Sobee oyuncularını ne zaman önemserse o zaman bir șeyler elde edebilir.Oyuna bakacaz ilk zamanlar tutar zaten gayet normaldir.Fakat gönüllü ekip furyasının düzgün takip edilmesi lazım.Yani șunu anlamıyorum șu oyunla madem ilgilenmeyeceksiniz icfyi zaten hiç sallamıyorsunuz satın kurtulun son zamanlarda oyunla ilgilenen bir çok firma açıldı madbyteye satın mesela ordaki adamlar oyuncularını önemsiyor.Bu kafayla bir yere varılmaz.Projeden projeye atlamakla sobeenin son projesi olabilir bu sonra tt basar hepinize tekmeyi.Ya kardeș sen 4 yıl bu oyunla ugrașda tek kelam etme bu kadarmı degersiz sizin için oyuncular mevlüt dinçli ikvyi özledik.Șunu herkes iyi biliyorki adamlar var gücüyle yeni oyunları için çabalayacak.Bu oyunu ayakta tutma gibi amaçları olsaydı gelir iki sohbet ederlerdi.Demekki bitmiș bu proje napalım bu șekilde bitmeseydi adam yerine konulmadı kimse ona üzülüyorum.Ya arkadaș madem ilgilenecek durumun yok oyunu elden çıkarmaya bak.4 senede çekilen akçeler kimin kasasında o bile degil gece gece tepem attı gene neyse iyi forumlar.
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
Kapalı betaya seçilenler mail fotolarını atabilirmi arkadaşlar
Bana henüz e-mail veya sms kanalıyla ulaşılmadı. Bilgisi olan var mı?
İyi eğlenceler,
Passione / ZeHiRMaTiC
Passione / ZeHiRMaTiC
- crom
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Paradox
daha kimseye ulaşmadı bildiğim kadarıyla.
Forumu dolduran arkadaşlara dönüş yapılmış.
- crom
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Paradox
doldurdum formu ama galiba 100 kişi arasında yokum. yazık oldu kaç gündür bekliyordum.EYUNAL yazdı:Forumu dolduran arkadaşlara dönüş yapılmış.