Selamun Aleyküm ,
Her Yeni Doğan Güneşle,Umutlarınız Yeşersin..
Allahın selamı, rahmeti, bereketi.Bütün inananların üzerine olsun.
Gününüz hayırlı,feyizli olsun..
ALEYKUM SELAM ALLAH RAZI OLSUN NASİHAT KARDEŞİM TESEKKÜRE DERİM .SEVİGLİ KURT DOSTLARIM BEN OYUMU KULLANDIM İŞ YERİME GELDİM MALUMUNUZ SEÇİM GÜNÜ PEK YOUNLUK YOK BİRAZDAN OYUNA GİRMEYE BASLARIM AKSAMD A ORGANİZASYONDA OLURUM GÖRŞMEK ÜZERE
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
arkadaşlar ben 2 gün sonra malumunuz geldiğim yere geri dönüce bir daha izne çıkmam 2-3 ayı bulur o zamana ve tamamen aranıza döneceğim zamana kadar dün akşam ki toplantıda aldığımız kararlar geçerlidir.
Berkay, Serdar, Gökçen üst yönetimi yapıcaklar daha önce duyurduğum görevlendirme ile Kürşad görev takımı başında olucak dier konsey ve yönetimde ki arkadaşlarımın görevi aynı devam ediceek ben gelene kadar geldiğimde yönetimimizde köklü deişiklikler yapıcak bazı kısımlarda tabiyki bu yönetimde siz loncanın en sadık üye ve yöneticilerinden oluşucak.
Şu an ki bıraktığım 3 lü yönetim yetkilerime sahiptir bazı makaslamalar yapıcam elbettte
Ben yokken benim dönemden beri loncada bulunana üyeler benim bilgim olmadan loncadan ihraç edilemez
Benden habersiz her hangi bir lonca ile birlik yada ittifak yoluna gidilemez yada şahsi düşmanlığa girilemez
Benden habersiz yönetim konusunda görevlendirilemez
Bu faktörler dışında üç lü yönetim sürekli sizlere yardımcı olucak bu faktörlerden biride peyda olunca ben durumu öğrenirim zaten ona göre gerekli yapılması gerekeni bildiririm.
Arkadaşlar 2 gün kaldı geri gitmeme bu durum pek hoşuma gitmiyor malesef aranıza döndükten sonra bir daha greri gitmek ...
Aranızda bulunduğum bu kısa sürede gözel vakit geçirdiğimi bilmenizi isterim arkadaşlar bilmeden kırdığım biri olmuşsa affola .
Pek katlanılır bir şey deil malesef ama yapacak bir şey yok bu günden itibaren oyuna giremeyebilirim Erzuruma dönüyorum benim pc de kurulu deil oyun kurarsam girerim ama yinede çarşambaya kadar forumu takip ederim kendinize çok iyi bakın Allah Yar Ve Yardımcınız Olsun ...
kurtreis yazdı:Arkadaşlar 2 gün kaldı geri gitmeme bu durum pek hoşuma gitmiyor malesef aranıza döndükten sonra bir daha greri gitmek ...
Aranızda bulunduğum bu kısa sürede gözel vakit geçirdiğimi bilmenizi isterim arkadaşlar bilmeden kırdığım biri olmuşsa affola .
Pek katlanılır bir şey deil malesef ama yapacak bir şey yok bu günden itibaren oyuna giremeyebilirim Erzuruma dönüyorum benim pc de kurulu deil oyun kurarsam girerim ama yinede çarşambaya kadar forumu takip ederim kendinize çok iyi bakın Allah Yar Ve Yardımcınız Olsun ...
Buruk bi sevinç olsada reisim tekrar geri dönmessen temelli nasıl geliceksin dimi
7 Ay kalmış şunun şırasında Allah'ın izniyle geçer gider tabiki şu izinlerde büyük pay sahibi olucaktır eminim..
Allah yar ve yardımcın olsun tamamen gelmeni dört gözle bekliyor olucam inş.
kurtreis yazdı:Arkadaşlar 2 gün kaldı geri gitmeme bu durum pek hoşuma gitmiyor malesef aranıza döndükten sonra bir daha greri gitmek ...
Döneceğini bilerek beklemeye razıyız reisim.
Allah senin de yardımcın olsun inşallah...
Dün akşam eve saat 10 sularında geldim (malum ziyaret dolayısıyla).
Zaten internetim de bozuktu azönce yaptım daha, kablolara birşeyler olmuş, kablo yeniledik.
İnşallah organizasyon da güzel geçmiştir.
Herkese iyi forumlar...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa