Adamın kralısınFaunTLeRoy yazdı:Şaka diyorum hepinize bir asa malzemeler hazır reçeteleri bekliyorum![]()
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
Adamsın.FaunTLeRoy yazdı:Şaka diyorum hepinize bir asa malzemeler hazır reçeteleri bekliyorum![]()
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Ulan kocakafalı kardeşim, delürüğüm. Yani özetle Ogün.
Sen ne zaman aktarıcan o charları da bu dediklerini biz de görecez. Sana Ali'yle fıstık gibi teklif yapmıştık gelmedin. Gel sen parasız gel ben kendimi satıp üretecem sana asa mı ne zıkkımsa.
Açtırdın yine ağzımı bak. 

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
İşte Bu be Yenı Bı Mikrofon Daha Buldm
[m.ö 3.yy ait]
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Sesini duyalım yeter.eseslisemi yazdı:İşte Bu be Yenı Bı Mikrofon Daha Buldm[m.ö 3.yy ait]
![]()
Yusuf ATMACA

- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
Staffers yazdı:Sesini duyalım yeter.eseslisemi yazdı:İşte Bu be Yenı Bı Mikrofon Daha Buldm[m.ö 3.yy ait]
![]()
En Kısa toplantıda Çalışıp Çalışmadıgına Bakcam
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...

Börteçine Loncası Kuralları
Gizlenmiş İçerikGöster
1. Her lonca üyesi birbirine yardım etmek zorundadır.
2. Hiçbir şekilde ve şartta küfür edilmeyecektir.
3. Lonca Başkanı oyundayken veya değilken Lonca ikinci başkanına veya takım komutanlarına her hangi bir saygısızlık veya itaatsizlik olmayacaktır.
4. Lonca başkanı oyunda değilken Lonca yönetim kurulu başkanı veya Lonca idari başkanları loncadan sorumludur.
5. Loncamız milliyetçi bir loncadır.
6. Loncamızın klanı arz klanıdır.
7. İkinci bir Loncası olan asla loncamıza alınmaz bizim loncamızdayken başka bir loncaya geçenin ise karakterleri silinir.
8. Yüz kızartıcı her türlü şuç (hırsızlık, bayan oyunculara terbiyesizlik… vs) yasaktır. Bu suçların cezası karakterlerin silinme oalcaktır.
9. Yaptığınız her hareketin şahsınıza değil Loncaya mal edileceğini unutmayınız.
10. Loncamız hiyerarşi ile yönetilmektedir.
2. Hiçbir şekilde ve şartta küfür edilmeyecektir.
3. Lonca Başkanı oyundayken veya değilken Lonca ikinci başkanına veya takım komutanlarına her hangi bir saygısızlık veya itaatsizlik olmayacaktır.
4. Lonca başkanı oyunda değilken Lonca yönetim kurulu başkanı veya Lonca idari başkanları loncadan sorumludur.
5. Loncamız milliyetçi bir loncadır.
6. Loncamızın klanı arz klanıdır.
7. İkinci bir Loncası olan asla loncamıza alınmaz bizim loncamızdayken başka bir loncaya geçenin ise karakterleri silinir.
8. Yüz kızartıcı her türlü şuç (hırsızlık, bayan oyunculara terbiyesizlik… vs) yasaktır. Bu suçların cezası karakterlerin silinme oalcaktır.
9. Yaptığınız her hareketin şahsınıza değil Loncaya mal edileceğini unutmayınız.
10. Loncamız hiyerarşi ile yönetilmektedir.
Lonca Yönetim Kurulu
[table][td]
Savaşçı
[/td][td]Büyücü
[/td][td]Şifacı
[/td][td]Loncadaki Görevi
[/td][td]Adı Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexilteri[/td][td]BörteçinexHünkar[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lideri[/td][td]Mertkan UĞURLU[/td][tr][/tr][td]Börteçinexsnturk[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lonca İkinci Lideri[/td][td]Ayberk BOZTEPE[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexxusta[/td][td]Börteçinexusta[/td][td]Börteçinexxxusta[/td][td]Lonca Başkan Vekili-Yönetim Kurulu Başkanı[/td][td]Arif YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexatsız[/td][td]BörteçinexxAtsız[/td][td]Börteçınexatsız[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]İhsan YEDİER[/td][tr][/tr][td]Börteçinexazrail[/td][td]BörteçinexKenan[/td][td]Börteçinexidikut[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]Kenan KAÇMAZER[/td][tr][/tr][td]Börteçinextengiz[/td][td]Börteçinexşaman[/td][td]Börteçinexotacı[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Alparslan YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexsemih[/td][td]-[/td][td]Börteçinexthoth[/td][td]Lonca Etkinlik Görevlisi[/td][td]Semi ÖZALTIN[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexvifx[/td][td]Börteçinexvif[/td][td]Lonca Forum Sözcüsü[/td][td]Yusuf ATMACA[/td][tr][/tr][/table]Lonca Üyeleri:
[table][td]
Savaşçı
[/td][td]Büyücü
[/td][td]Şifacı
[/td][td]Loncadaki Görevi
[/td][td]Adı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexayzıt[/td][td]Börteçinexötüken[/td][td]Börteçinexasena[/td][td]Üye[/td][td]Melek[/td][tr][/tr][td]Börteçinexömer[/td][td]Börteçinexbüyü[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ömer[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexarthur[/td][td]Börteçinexmerlin[/td][td]Börteçinexgaius[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa[/td][tr][/tr][td]Börteçinexdoğu[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kadir[/td][tr][/tr][td]Börteçinexaybüke[/td][td]Börteçinexayyüce[/td][td]Börteçinexaygece[/td][td]Üye[/td][td]Ecem[/td][tr][/tr][td]Börteçinexbeyaz[/td][td]Börteçinexbeyazx[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Beyzanur[/td][tr][/tr][td]BörteçinexKAFKAS[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kürşad[/td][tr][/tr][td]BörteçinexİzOoX[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]İzzeddin[/td][tr][/tr][td]BörteçnexPerseus[/td][td]-[/td][td]BörteÇnexLeqendx[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexsepya[/td][td]Börteçinexxsepya[/td][td]Üye[/td][td]Çağdaş[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexcenk[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Cenk[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexbypars[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Selim[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexkirke[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]Börteçinexbilal[/td][td]Üye[/td][td]Bilal[/td][/table]İzinli Listemiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
Börteçinexburak(Burak)
Börteçinexamazon-Börteçinexgece-Börteçinexdoktor(Büşra)
Börteçinexamazon-Börteçinexgece-Börteçinexdoktor(Büşra)
Diğer Üyelerimiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
Sponqlebobxxemyy(Emre)
Gizlenmiş İçerikGöster
Börteçinexmeriç
Loncamıza Başvuru Koşulları;
Gizlenmiş İçerikGöster
İsim,
Yaş,
Karakter İsimleri ve Seviyeleri,
Herhangi Bir İrtibat Adresi, ( Msn, Skype, Cep Telefonu vs. )
Daha Önce Bir Loncaya Mensup ise Mensup Olduğu Loncanın İsmi,
Daha Önce Mensup Olduğu Loncadan Ayrılma Sebebi.
Yaş,
Karakter İsimleri ve Seviyeleri,
Herhangi Bir İrtibat Adresi, ( Msn, Skype, Cep Telefonu vs. )
Daha Önce Bir Loncaya Mensup ise Mensup Olduğu Loncanın İsmi,
Daha Önce Mensup Olduğu Loncadan Ayrılma Sebebi.
:idea: Yukarıdaki Üyeler Haricinde Üyemiz Bulunmamaktadır..
Loncamıza Katılan Herkes Forum İmzasına "http://i54.tinypic.com/25fhgcp.gif" linkindeki imzayı eklemek zorundadır.
Yusuf ATMACA

- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
offf Off Yaktın Benı Kimyacı
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
-
- Salgın Koruyucusu
loncaya yeni katıldım beni loncaya BörteçinexHünkar aldı oyundaki ismim:Börteçinexbağlı GERÇEK İSMİM :RIZACAN
Loncamıza hoşgeldin , hoş vakit geçirmen dileğiyle.
Yusuf ATMACA