TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
brondy1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası

Mesaj gönderen brondy1 »

TsKxKxTuRaNBey yazdı:elımde kanıt vardır Tskxturanbey adama carı satmıslar calanlar özkan özcan volakan ömer 200 ml adama satmıslar ben buna ınanıyom 200 ml toplar verırısız yada lonca dıye bıse kalmaz Ben Turan+arzmuhafızı +şanlı+mehmet bey +sayit Loncanızı Bıtırız BUNLARIN HEPSI MEMO SENIN YUZUNDEN OLMUSTUR LONCANDA CAR KALMICAK SNEIN NE DE OLSA BUTUN CARLARIN ŞİFRESİ MESDUDA.... BITINIZZ ANTEP 27 FALEKET
Bugün e. arz sancaktadım ve su saydıgın kişilerarasında xIARZINMUHAFIZIx bununla birlikte senin çalınmıs carın TsKxKxTuRaNBeY alışveriş yapıyorda hemde samimi olarak Bunu Söylemek İsterim...
ÇeRKeZ ' im Varmı Ötesi !
Kullanıcı avatarı
TsKxKxTuRaNBey
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen TsKxKxTuRaNBey »

Kardeşim IIARMUHAFIZIıı benım arkadşm burdan 7 24 satt yanımda öyle bise yappaz ya lonca olarak bu lonca para toplar bana 200 ml verır bende adamın parasını verrım yada carımı alsınlar versınler bana Ben Kafaya Taktım artık o car GeLeCekk GelMese #@!? Ben Sıze Diyeceklerım bu kadar ben bu oyunda dunki cocuk deyılım 4 SeNeLıq Oyuncuyum o car gelcek yada 200ml yok dıyorsa eyer memo bende bu loncayı dagıtacam Loncanızı Kaldıracak KişiLer cok (27 FaLaKet)
27 PlakaMz Bz AdaMa Yan BaqaRız Tsk ları Baş Tacı Yapar İsMetin kafasına SıKaRız..TsKxKxTuRaNBey.
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

allah bilir kendi kendi charını çalmış geliyor buraya iftira atıyor... ve sen kimsin ki loncayı dağıtıp mehmete iftira atıyorsn...
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
TsKxKxTuRaNBey
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Lan Şerfsiz adı Ben Kendı Carımı Neden Calayım Mal Öküz Senın ....cam Hayatını Yakacam Seyerd sen
27 PlakaMz Bz AdaMa Yan BaqaRız Tsk ları Baş Tacı Yapar İsMetin kafasına SıKaRız..TsKxKxTuRaNBey.
Kullanıcı avatarı
TsKxKxTuRaNBey
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

LA MATKAP BEN MARJUANNA BÜYÜCÜN LE YYERALTINA GELDİNDE DEDİN ACİL 49 OLMAM LAZIM DİE BENDE DEDİM NE BU ACELEN FLAN ÇARI SATTINIZ KİSİ YE DEMİŞSİNİZ EJDER ÜRETECEM BANADA AYNISINI SÖLEDİN EJDER ÜRTCEM ACİL 49 OLACAM DİE LAN TENKE ADAMIN KAFASINI BOZMAYIN DÜŞMANLARIM YAPIO DİE ADAMIN DÜŞMANI NEDN OLUR Bİ WS DE ONUDA KİM TAKAR SİZİN İŞİNİZ KANDEMİR OLM HEP SENİN BAŞININ ALTINDA ÇIKTI BUNLAR Qbin LONCASINDAN GELMESİN BİZ BİLMNESEK BİLE GİDİN LODOSLARA SORUN QBİN LONCASININ ÜYELERİ NASIL DİE SUNUCUDA DOLANDIRMADINIZ ADAM LAR KALMADI LAN OLM BİDE KENDİNİZİ TEREYEĞI GBİ ÜSTE ATIYONUZ LAN ADAM 3 YILDIZ MOR ÇARIN VAR TENEKE 200M LE KADAR DÜİTÜNMÜ SEN ÖZKAN ADAM SNİ KARDESİ GBİ GÖRÜYODU LAN ARADA PARAYIDA PAYLASTINIZ KANITLARIN FOTOSUDA OIRDA GİRİN BAKIN NE MAL OLDUNUZ BURDA LAN FAZLADA LAQA LUQA YAPMAYIN İTİRAF EDİN ÇALDINIZI ADAMIN KLANDAN ÇARININ ŞİFRESİNİ JELİBOM A VERDİNİ DUYDUNUZ HEMEN TURANA YAPALIM DİİE ZIPLADINIZ TURANDAN ÖNCE DE TSKXKXBARIŞA DENEMİŞSİNİZ ADAMIN SOBE ÜYELİQİ YOK DİE SALLAMIŞSINIZ.... MEMO BEN HÜSÜ YANİ TSKXDXOTOPSİİ NASIL BİRİ OLDUMU İYİ BİLİRSİN YALANA UYMAM YLANIDA SEVMEM KANDEMİŞR ÖZELLİKLE SEN QUBİN LONCASINDAN GELMESİN LODOS KLANINA GİŞR Bİ SOR SNN NE #@!? OLDUNU ÇOK İİ BİLİRİM BİDE BEN O TSKX DEYKEN Bİ SLM VERMEDİM ADAM SENDİN DİERLERİNİ HEPSİ BNİ TANIR OLM SEN VE O ÖZCAN VE VALKON ÇIKARIN OLM O ÇARI ADAM KENDİ ÇARINI MI ÇALACAK 4 KÖŞEYER SIKIŞTINIZ YAZI YAZIŞINDAN BELLİ PARPAZLAMA ADAM GİBİ İTİRAF EDİNN O ÇAR GELDİKTEN SONRADA BU YANIUNIZA KAR KALMIYACA MARJUANNA...
Kullanıcı avatarı
Tskxturanbey
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Tskxturanbey »

Mehmetin Seyı TatLımı Geldı Sana Lan İt Ölusu OLum Cok ağLıcaq Sın Coq Sana Şaka Gıbı GeLeBıLır Sne Dalqana Bak seyret NeLer Olacaq
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

beni tehdit ederek biyere waramassın yapmadığım bir şey için suçluyorsun bundan sonra sana tek birşey için cvp vermicem senin loncaya girmen bile hataydı...sen loncaya gelmeden önce herkez kendi halinde oyununu oynuyordu...neden acaba
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
JonYLesh
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen JonYLesh »

Turanbokmusn hernesin Herkes Bilir Ömerın Hırsızlık Yapmıyacagını Sén ve saydıqların iş birlikçilerin ne peşindesinz? Tehtid ediyorsun bide Cakal. Senı .. Takan yok ayrıca tsk loncasını bitircez falan dıosun Önce adam oL.
IIxBESİRİSPORRxII [EceL Getiren^] [Latif ^]
BESİRİSPOR[Ejder asa^]

''ÂLLÂH'ım Sén ßéni DostLârım'Dan Koru ßén DüSmânLârımın İCâßınâ ßâqârım...!
Kullanıcı avatarı
Emoscann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Trakya V Salvatore

Mesaj gönderen Emoscann »

Arkadaşlar benim karne #@!? bu yüzden ailem hafta içini yasakladı .
Arkadaşımdan akşamları girmeye çalışacağım ..
Sizleri çok çok ama love ..
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Kullanıcı avatarı
futo08
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen futo08 »

Turan salak salak konuşma kes sesini burda kimsenin suçu yok sadece senin suçun kimsenin sana 200m vermesini bekleme çarın gitmiştir geri gelmez kolay kolay vermicektin şifreni ve Tsk loncası bir bütündür yıkmakta zordur..
KaRDeŞxFuRKaNN/ŞifaCı/AshaB-I Keyf/
KardeŞxFuRKaNNN/SavAŞçı/Latif/

“Genel Sohbet” sayfasına dön