Allah başarılarını daim etsin abi.Bilgetonyukuk yazdı:Selamun Aleyküm Sevgili Börteçine Ailem;
Bildiğiniz üzere oyunda yeni eklenti paketi Çemberlitaş aktif hale gelmiştir. Bugün akşam saat 9'a doğru girdiğim bu bölgeden sizler için bir kaç resim aldım. Bölgeden saat 11 gibi çıkmak zorunda kaldık gruptaki Gülenbulut ağabeyimizin işinin çıkması sebebiyle. Cin cezmiye kadar ulaştık ve ilk Beyaz Büyücü çırağını kestik. Umarım resimlere bakarken keyif alırsınız{Not; Resimleri açmayı bilmeyenler için; Resimlerin üzerine bir kere tıklamanız yeterlidir, kapatmak için de bir kez tıklamanız yeterlidir.}
İçeri Girdik![]()
Girdikten sonra bizi 2 tane Taarruz Avcı Robotu karşıladı, onları kestikten sonra Santral kapısına yöneldik![]()
Kapıdan çıkınca kadim dostlarımız Jandarmalar bizi karşıladı :lol:
İlk Taarruz Avcı Robotlarını kestik![]()
Taarruz Avcı Robotlarının yanında bir misafir bizi bekliyordu, Sıhhıye Robotu !![]()
İlerlemeye devam![]()
Her yer yıkılmış, harab olmuş.. Ve baş belası Taarruz Avcı Robotları - Sıhhiye Robotlarından oluşan üçlü gruplarla mücale veriyoruz![]()
Sol tarafta bulunan Erg Küresi'ne doğru yönelirken![]()
Sol tarafa dönünce Fırın çıkıyor karşımıza, arkasında Erg Küresi var, ve tabii ki gene Taarruz Avcı Robotları - Sıhhiye Robotlarından oluşan üçlü gruplar :lol:
Erg Küresinin kendisi küçük, ama kesilmezse etkisi büyük bir şey olsa gerek![]()
Beyaz Büyücünün Çırağını kesmek, hiç de kolay değil![]()
![]()
Ve son olarak da, Sevgili Ayyaş Cinimiz CezmiMasasında duran rakı, beyaz peynir, domates ve haydari gözden kaçmıyor :lol: :lol:
Evet sevgili lonca kardeşlerim, ağabeylerimAtsızoğlan'dan bu kadar, inşallah daha güzel daha başarılı resimleri burada sizlerle paylaşırım ilerde
Kendinize iyi bakın, geceniz iyi olsun, esen kalın
![]()
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Siz hele bir metin2 oynayın gafanızı gırarım.Rescuer yazdı:Affedersiniz ama sizin sunucunuza ossuu****.... Anladınız işte benim meşhur lafımdır.Moreblood yazdı:eseslisemi yazdı:Moreblood yazdı:Aynen bende metin2 indirdimeseslisemi yazdı:ya sus yaramı deşme sende
metin2 indirdim ona baslıcam![]()
![]()
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bana UlaşSunucu ?
İkiniz de numaranızı özelimden yollayın mesaj atınca sizi oyunda görmezsem kaçıcak delik arayın. Bir güncelleme yüzünden Metin 2 eziyetine katlanılır mı lan ? Hadi onu geçtim Ş.Ç.T.yi (beni, Yufi'yi, Emre'yi) satacak mısınız ? Valla öperim ha ayağınızı denk alın. Seviliyosun, duymiyim bi daha iyi akşamlar, Allah'a emanet.
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Evet abi viewtopic.php?f=46&t=65404 Buradan da yeni gelen şaheserlerin diğer reçetelerini görebilirsin.ustax66 yazdı:Moreblood yazdı:Semi sana ganoları satma demiştim;
Bıçak Sırtı Ceket
[Maksimum Hasar]: 600.000
[Saldırı]: 13.760
[Kritik Vuruş İhtimali]: 4.354
Materyaller:
[Saf Altın] x12
[Mavi Topaz] x12
[Zamk] x12
[Sibiryalı] x8
[Ganoderma] x8
[Hidrojen] x10
[Niobyum] x10
[Likit Kristal] x10
[Latex] x30
Bunlar yeni item içinmi.
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
Tamam Yufi yavaş gırStaffers yazdı:Siz hele bir metin2 oynayın gafanızı gırarım.Rescuer yazdı: Affedersiniz ama sizin sunucunuza ossuu****.... Anladınız işte benim meşhur lafımdır.İkiniz de numaranızı özelimden yollayın mesaj atınca sizi oyunda görmezsem kaçıcak delik arayın. Bir güncelleme yüzünden Metin 2 eziyetine katlanılır mı lan ? Hadi onu geçtim Ş.Ç.T.yi (beni, Yufi'yi, Emre'yi) satacak mısınız ? Valla öperim ha ayağınızı denk alın. Seviliyosun, duymiyim bi daha iyi akşamlar, Allah'a emanet.
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
Bu Yasinde Hep Konuşuo Konuşuo İcraat Yok
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Moreblood yazdı:Tamam Yufi yavaş gırStaffers yazdı:Siz hele bir metin2 oynayın gafanızı gırarım.Rescuer yazdı: Affedersiniz ama sizin sunucunuza ossuu****.... Anladınız işte benim meşhur lafımdır.İkiniz de numaranızı özelimden yollayın mesaj atınca sizi oyunda görmezsem kaçıcak delik arayın. Bir güncelleme yüzünden Metin 2 eziyetine katlanılır mı lan ? Hadi onu geçtim Ş.Ç.T.yi (beni, Yufi'yi, Emre'yi) satacak mısınız ? Valla öperim ha ayağınızı denk alın. Seviliyosun, duymiyim bi daha iyi akşamlar, Allah'a emanet.
Yasin Cuma ya kadar sığınak, migrat atacak halim yok kusura bakma
Ama Cuma gününden sonra ne istersen iste
Ne diyosun lan ezik Semi.eseslisemi yazdı:Bu Yasinde Hep Konuşuo Konuşuo İcraat Yok![]()
Görüşmek üzere, Allah'a emanet.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
Vurun la Vurun
Düşene Bi Tekmede Siz vurun
Geçmiş Olsn demek Yok
Geçmiş Olsn demek Yok
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
eseslisemi yazdı:Vurun la Vurun![]()
Geçmiş Olsn demek Yok

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
Rescuer yazdı:eseslisemi yazdı:Vurun la Vurun![]()
Geçmiş Olsn demek YokGeçmiş olsun be olum, olur böyle şeyler yenilerini çekeriz, madenler boş, sıkma canını.
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...