Kurtlarxjunior yazdı:Ablacık valla sen bbaya erken dizcen mevlanaları
savaşçılarınızın direncini ateşe çevirin bir grupta iki tank makbul
ben mevlana dizene kadar millet arza varır. pek fazla bişey yapamadık diyer gruplara göre zaten pek iddamız yoktu amaç keşifti.. saten keşfettiklerimi de foruma yazdım... çemberli için ipucu yazan yere...
Anakda bi konuyu okudum canım 39 levelleri çekti yahu ne günlerdi o günler vallahi canım çekti öyle böyle değil öly ebişi olsa herşeyi bırakıp orda 0 dan başlamassam namerdim sabah akşam item düşürmeye calısırdık Elementlerin yeri ayrı maxların yeri ayrı Saldırıların yeri ayrı Savunmaların yeri ayrıydı denge odur işte..
O zamanki sohbetler görevlerde alınan zevkler Karakterin çok sağlam oldumu 2 savaşcıyı birden bile kesip çıkıyodun o aradan
Şimdik hele 2 tane üstü çöp adam gelsin full şahaserli mahaserli adamı keserler nerde kaldı itemlerin önemi..
Şifacının üstü full conk oldumu tüm kalabalıgı yardıra yardıra geçerdi
ozicim önce cırakalr var daha kalfayı göremedim ben
b uarada arkadasalr mayıs ayında bazı arkadaslarım bilir bir tartısma yasamıstım 7 dün susturma vermiş yönetim itiraz ettim cevaplarını bekliyorum bu arada yazılarınıza cevap veremem haberinizolsun
son bir konudaha aramıza yeni katılan arkadaslar item konusunda ihityacınız olursa bana ulaşın oyunda elimde düşük leveller icin baya sey var koyacak yer bulamıyorum iy iforumlar herkese
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
ozcan12 yazdı:bnı hasan abi referans etti loncaya girebilirmiym hasan abinin akrabasıyım
arkadasım haasan abin kim daha acık yaz ve basvuruda istediğimiz kısımları doldur forumu iyi incelersen neler istediğimizi görebilirsin iyi günelr dilerim
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
ozcan12 yazdı:bnı hasan abi referans etti loncaya girebilirmiym hasan abinin akrabasıyım
arkadasım haasan abin kim daha acık yaz ve basvuruda istediğimiz kısımları doldur forumu iyi incelersen neler istediğimizi görebilirsin iyi günelr dilerim
Hangi hasan olursa olsun referans gösterilen kişi değil referans olan kişi bizimle irtibat kursun.
Hangi Üye ismini referans veriyorsan (hasan ahmet mehmet) o gelip benimle berkayla yağızla yada atakanla irtibata geçsin...