- Çocuk Eminönü ve Topkapı Bölgesi dışında tüm bölgelerde bulunabilir.

Peki Meteor Bölgesin de ki çocuk oyundaki daimi npclerden biri o zaman bu çocuk da bu kurallara dahil olmalı ?.
İyi akşamlar.
En kısa zamanda bu düzenlemenin gerçekleştiğini görmek temennisiyle.Zifan yazdı:Eskiden olduğu gibi bu süre için çocuğun bulunabileceği yerler tekrar belirtilerek , düzenlemeye gidilecektir.İlginiz için teşekkür ederiz.Detay yazdı:Merhaba,
Şahsen Kayıp Çocuk etkinliği için sürenin yeterli olmadığını düşünüyorum. Bir büyücü karakteriyle gerek yaratıklardan gerekte hızdan dolayı çoğu haritayı aramak zor oluyor. Eminönü bölgesi dışında fakat yine de fazla yer var büyücü için. Bana göre ya süre uzatılmalı, ya da her defasında belirli 1 - 2 üzerinde gerçekleştirilmeli.
BilgeTonyukuk yazdı:En kısa zamanda bu düzenlemenin gerçekleştiğini görmek temennisiyle.Zifan yazdı:Eskiden olduğu gibi bu süre için çocuğun bulunabileceği yerler tekrar belirtilerek , düzenlemeye gidilecektir.İlginiz için teşekkür ederiz.Detay yazdı:Merhaba,
Şahsen Kayıp Çocuk etkinliği için sürenin yeterli olmadığını düşünüyorum. Bir büyücü karakteriyle gerek yaratıklardan gerekte hızdan dolayı çoğu haritayı aramak zor oluyor. Eminönü bölgesi dışında fakat yine de fazla yer var büyücü için. Bana göre ya süre uzatılmalı, ya da her defasında belirli 1 - 2 üzerinde gerçekleştirilmeli.
Sevgilerimle.
Ödül konusunda kesinlikle katılıyorum. Maddi açıdan bakınca 2. seviye tılsımlar, Kanuni Yatağanı'ndan daha değerli.MrMorgan yazdı:Merhabalar ;
İlk önce önümüzdeki 1 hafta için etkinlik takvimi dolu değil,buda Sunucu Şampiyonası yapılıp yapılmaması konusunda kararsız düşen bir etkinlik var takımı bir şeyler seziyorum. Önümüzdeki ay(temmuz) için Klan Savaşlarının yapılmasının , oyuna renk katacağının fikrindeyim. Aynı şekilde Klan savaşları düzenlenirse,klan savaşlarının ödül konusunda değişikler yapılmasını herkes ben kadar istediğininde farkındayım. 1.lere "Kanuni Yatağan" yerine 3. kademe tılsım olabilir mesela.2.lere 2. kademe tılsım uygun duruyor.
bencede arkadaşlara katılıyorum daha mantıklı bir ödül tılsım verilmesi kanuni yatağanından 1000 kat daha iyi bir ödül ödülSymbian yazdı:Ödül konusunda kesinlikle katılıyorum. Maddi açıdan bakınca 2. seviye tılsımlar, Kanuni Yatağanı'ndan daha değerli.MrMorgan yazdı:Merhabalar ;
İlk önce önümüzdeki 1 hafta için etkinlik takvimi dolu değil,buda Sunucu Şampiyonası yapılıp yapılmaması konusunda kararsız düşen bir etkinlik var takımı bir şeyler seziyorum. Önümüzdeki ay(temmuz) için Klan Savaşlarının yapılmasının , oyuna renk katacağının fikrindeyim. Aynı şekilde Klan savaşları düzenlenirse,klan savaşlarının ödül konusunda değişikler yapılmasını herkes ben kadar istediğininde farkındayım. 1.lere "Kanuni Yatağan" yerine 3. kademe tılsım olabilir mesela.2.lere 2. kademe tılsım uygun duruyor.
Symbian yazdı:Ödül konusunda kesinlikle katılıyorum. Maddi açıdan bakınca 2. seviye tılsımlar, Kanuni Yatağanı'ndan daha değerli.MrMorgan yazdı:Merhabalar ;
ozanba9999 yazdı:bencede arkadaşlara katılıyorum daha mantıklı bir ödül tılsım verilmesi kanuni yatağanından 1000 kat daha iyi bir ödül ödülSymbian yazdı:Ödül konusunda kesinlikle katılıyorum. Maddi açıdan bakınca 2. seviye tılsımlar, Kanuni Yatağanı'ndan daha değerli.MrMorgan yazdı:Merhabalar ;
Selam arkadaşlar,MrMorgan yazdı:Merhabalar ;
Tarikx999 yazdı:28 Haziran'da olacak olan ölüm oyunu kuklacıda saat 20:45'te olduğu için çoğu ilde iftar saatine denk geliyor, onun için ölüm oyununu 1 saat erkene alınsa olmaz mı? İlgilenirseniz şimdiden Teşekkürler.
Selam Tarikx999,MuratABI yazdı:Etkinlik saatleri kime göre neye göre ayarlanıyor acaba ?