slm loncadaslar
öncelıkle mugumudur nedır tanımam etmem yalandan yere konusuyo
ugur bana zırh uretmıs ne zaman urettı ne ara urettı onuda bılmıyorum o zırhı urttıgımde yanımda kımler vardı bunu da herkez bılır kımsedende maden almadık ugur meselesıne gorunce cop madenlerı parayla aldık onun bıze sattıgı madenlerı bız 20 m alıyoduk kendısı bıze 60 m sattı yalansa yalan desın parasınıda verdık zaten
mugu onun ıcın yalandan yere sallayıp atıp tutma bızı bılen bılıyorum no problem yanı
@ Ateş Loncası @
Re: @ Ateş Loncası @
AteşZeki AteşŞifa

- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
AtesCan yazdı:AteşKomutan isimli (Uğur) arkadaşımız vatani görevini yapmak için oyuna ara vermiştir, kendisine hayırlı tezkereler diliyoruz. Allah yolunu açık etsin, kazasız belasız gitsin gelsin inşallah.
Keyifli Forumlar.
Not: En büyük asker, bizim asker!
Hayırlı teskereler diliyorum kardeşime, geri dönmeni dört gözle bekliyoruz..
En büyük asker, bizim asker!
En büyük asker, bizim asker!
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
- AtesCan
- Sahaf Yardımcısı
Başından beri gönlüyle hep yanımızda olan, her zaman savasta ve barışta arkamızda bize destek çıkan hiçbir zaman bizi yüzü koyun bırakmayan AteşHeXeR (Recep) ağabeyimiz, ismini Ateş yaparak aramıza katılmıştır. Loncamız adına hayırlı uğurlu olması dileği ile.
Keyifli Forumlar.
Keyifli Forumlar.

AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı
AtesCan yazdı:Başından beri gönlüyle hep yanımızda olan, her zaman savasta ve barışta arkamızda bize destek çıkan hiçbir zaman bizi yüzü koyun bırakmayan AteşHeXeR (Recep) ağabeyimiz, ismini Ateş yaparak aramıza katılmıştır. Loncamız adına hayırlı uğurlu olması dileği ile.
Keyifli Forumlar.
Abim Hayırlı Olsun Hoş Geldin Zaten Bizleydin Ama Böylesi İnan Çok Daha Güzel.
Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
AtesCan yazdı:Başından beri gönlüyle hep yanımızda olan, her zaman savasta ve barışta arkamızda bize destek çıkan hiçbir zaman bizi yüzü koyun bırakmayan AteşHeXeR (Recep) ağabeyimiz, ismini Ateş yaparak aramıza katılmıştır. Loncamız adına hayırlı uğurlu olması dileği ile.
Keyifli Forumlar.
hg. abim emmim herşeyim
Hanzala
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
Hayırlı olsun abim isim, durumu resmi yaptık sonundaAtesCan yazdı:Başından beri gönlüyle hep yanımızda olan, her zaman savasta ve barışta arkamızda bize destek çıkan hiçbir zaman bizi yüzü koyun bırakmayan AteşHeXeR (Recep) ağabeyimiz, ismini Ateş yaparak aramıza katılmıştır. Loncamız adına hayırlı uğurlu olması dileği ile.
Keyifli Forumlar.
AteşSalih -- TERBİYECİ
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
AteşVely, AteşEnes, AteşSerhat çarlarının loncamız ile bir ilgisi bulunmamaktadır.
Özellikle AteşSerhat karakterinin yaptığı hırsızlıklardan sorumlu değiliz. Defalarca belirttik fakat hala bize gelenler oluyor.Karakter DumanxReis'in elindedir . Herhangi bir sorunda Duman loncasına başvurunuz.
Özellikle AteşSerhat karakterinin yaptığı hırsızlıklardan sorumlu değiliz. Defalarca belirttik fakat hala bize gelenler oluyor.Karakter DumanxReis'in elindedir . Herhangi bir sorunda Duman loncasına başvurunuz.
AteşSalih -- TERBİYECİ
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
sa ben loncaya katılmak istiyorum napmalıyımRegedit yazdı:Hayırlısı olur umarım. Güzel Günlere Selam olsun.
Selametle...
- AtesCan
- Sahaf Yardımcısı
baranbabafb yazdı:sa ben loncaya katılmak istiyorum napmalıyımRegedit yazdı:Hayırlısı olur umarım. Güzel Günlere Selam olsun.
Selametle...
Daha önceden belirttiğimiz gibi loncamıza alım istek üzerine değil davet üzerinedir. Bu nasıl oluyor derseniz şöyle açıklayayım;
Lonca içinden bir arkadaşımızın size kefil olup sizi loncaya çağırması gerekmektedir. İsteğiniz için ayrıca teşekkür ederiz.
Keyifli Forumlar.

AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
- AtesTunahan
- İskele Babası
- Klan: Lodos