Selam
Yukardaki kendi yazdığın kelimeleri harfiyen yazıyorum bunlarun ya manasını bilmiyorsun
yada işine gelmiyor tehdit göster diyorsun buyur kendi yazdıkların.
(2 gün sonra karşıma başka charla gizlice sende gelirsen ve bunu öğrenirsen aynı şekidle bende
seni rezil ederim)
(cezasını verebilirim otururum bronzda bütün arz charlarını keserim kp falan kasamazsın ha)
Bana kelime oyunları yapmayın kendi koyduğunuz kurallara kendiniz uymayacak kadar acizsiniz
dalınmayacak diye lonca kuralı var diyorsun kendiniz ve yanınızdakimi dalıyor? Ben ne kp davası yapıyorum
nede başka bir şey yaptığınız saygısızlık ayıp emek hırsızlığı diyorum. Oyunda hiç bir şeye ihtiyacım yok hırsımda
yok sadece insanca eylenmek insanca kaynaşmak terbiyesizlik yapanlarada teşekkür edecek halim yok.
İyi Eylenceler
Ormes Mesxsarıgül
!...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!
Re: !...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!
onlar tehdit deil
ha sana söledik daha hala anlamıosun ve insanca yaklaşımdan bahsediosun sen bana hep hakaret ettin şu ana kadar 1 kelimemde sana hakaret içermedi sadece karşılığını göreceğini söledim o kadar buda olması gereken bir şeydir
lonca kuralını gereği ile yerine getireceğimizi sana sölememize rağmen sen halada burada bir şeyler savunuosun ama neyi savunduğunu anlamıyorum hatalıyız gel telafi edek diyorum anlamıosun hatasız kul olmaz önemli olan hatalarını kapatmak bir daha yapmamak deilmidir bnde bunuy apmaya çalışdıkca sn dahada işin içinden çıkılmaz hale getiriosun her cewabımdada dediğim gibi
kimsenin hakkı üstümüzde kalmasın söle zararını karşılayalım...
ha sana söledik daha hala anlamıosun ve insanca yaklaşımdan bahsediosun sen bana hep hakaret ettin şu ana kadar 1 kelimemde sana hakaret içermedi sadece karşılığını göreceğini söledim o kadar buda olması gereken bir şeydir
lonca kuralını gereği ile yerine getireceğimizi sana sölememize rağmen sen halada burada bir şeyler savunuosun ama neyi savunduğunu anlamıyorum hatalıyız gel telafi edek diyorum anlamıosun hatasız kul olmaz önemli olan hatalarını kapatmak bir daha yapmamak deilmidir bnde bunuy apmaya çalışdıkca sn dahada işin içinden çıkılmaz hale getiriosun her cewabımdada dediğim gibi
kimsenin hakkı üstümüzde kalmasın söle zararını karşılayalım...
...
Drowx takımına başarılar .dostluğnuz,sevginiz saygınız daim olur inşallah.
beni unutmussun 
En son kasakula tarafından 28 Ağu 2010 21:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
eyw saolasınwaffle yazdı:Drowx takımına başarılar .dostluğnuz,sevginiz saygınız daim olur inşallah.
...
drowx lere ne oldu oyuna bi süredir girmiyordum tekrar oyuna girmeye başladım hiç drow göremiyorum...
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Konu sahibi üyemizin isteği üzerine kilitlenmiştir. İyi forumlar.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!