Ülkeye bir parça geliyor,herkes benim diye geçiniyor ve Dj Tiesto kesiliyor.VoiceOfVoiceless yazdı:Dj süleyman olarak bilirdim yıllarca
Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün keyifli bir gündü ve bir o kadar da şanslı.Hasan dostum sonunda Asit Bilgisi II tılsımını elde ederken ben ise sevincine ortak olduğum için mutlu oldum.Bugün ben de kazançlıydım.Neyse haydi başlayalım.
Sabah İfliss'i kesmeyi denedim.Başarılı geçti.
Uzun zaman sonra Onu elime aldım,tam da yeri ve zamanında.Karşınızda Kondrit.
Hasan arkadaşıma lazım olduğu için hemen verdim.
Birkaç dakika sonra Ona da Peptit Klorotoksin düşünce,O da bana Peptit'i verdi.
Gönül Hanım'a uğradık.Kondrit lazım mı diye sorunca,evet dedik.
Ve Hasan arkadaşımın yeni Tılsımı.Kendisinin,rakiplerine asit yağmuru yağdırmasını diliyorum.
Test etmemek olmazdı.Biz de Arz Kale'ye yöneldik.Şifacım tam 2800 KP idi ve son güncel hal ile 3000+'ya ulaştı.
Bugünün sözünü bir romandan alıntı yaparak yazıyorum.Düşen materyaller saat 3 sularında idi.İşte Günün Sözü:
Saat üç. Bir şey yapmak isterseniz, bu saat ya çok geç ya çok erkendir. -Jean Paul Sartre(Bulantı'dan alıntıdır.)
Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bunu paylaşmadan edemezdim.İlk defa Jadeit düşürdüm.Akreplerde dolaşırken Peptit Düşmeyince Örümceklere geçmek istedim.Gönül'ün oradaki köprüyü kullanacak iken yoldaki Yeşim Taşını çektim ve Jadeit'e kavuştum.
Keyifli Forumlar.
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
İlk defa düşürmen üzdü biraz
Jadeit çekmenin keyfi bir başka gerçekten hiç unutmam sarraf şans attırıcı alıp bir dönem madene yumulmuştum zamanında. Her sabah işe gitmeden pcyi açar sabah bütün madenleri çekerdim ve her sabah mutlaka bir jade çıkıyordu. Sabah inanılmaz bir şans var. Hatta bir sabah şok geçirmeme neden olan bir olay oldu
2 torbadan jadeit çıktı ileride meteoritden Kondrit çıktı kestiğim bir akreptende peptit düşmüştü
Bol şans dilerim
Jadeit çekmenin keyfi bir başka gerçekten hiç unutmam sarraf şans attırıcı alıp bir dönem madene yumulmuştum zamanında. Her sabah işe gitmeden pcyi açar sabah bütün madenleri çekerdim ve her sabah mutlaka bir jade çıkıyordu. Sabah inanılmaz bir şans var. Hatta bir sabah şok geçirmeme neden olan bir olay oldu
Bol şans dilerim
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Öncelikle Teşekkür ederim Ağabey.Sanırsam oyunda kullanacak olduğun şansın büyük bir kısmını o gün maden çekerken harcamışsın.Vezirx27 yazdı:İlk defa düşürmen üzdü biraz![]()
Jadeit çekmenin keyfi bir başka gerçekten hiç unutmam sarraf şans attırıcı alıp bir dönem madene yumulmuştum zamanında. Her sabah işe gitmeden pcyi açar sabah bütün madenleri çekerdim ve her sabah mutlaka bir jade çıkıyordu. Sabah inanılmaz bir şans var. Hatta bir sabah şok geçirmeme neden olan bir olay oldu2 torbadan jadeit çıktı ileride meteoritden Kondrit çıktı kestiğim bir akreptende peptit düşmüştü
![]()
Bol şans dilerim
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
-Yüzleşme!-
Bab-ı Ali'den aldığı bir tebligat ile ışığa doğru yola çıkmıştı genç nefer.Çağrı Bab-ı Ali Muhafızı ve Dilek'tendi.Bab-ı Ali'ye vardığında,Bab-ı Ali Komutanını Dilek'in yanında gördü.Yavaşça onların yanına yaklaştı.Dilek,dövdüğü demiri bırakır,hafifçe gerinerek eklemlerini yerli yerine oturtur.Ardından bir havlu ile elini yüzünü kurular,elinizi sıkar,etkileyici güzellikteki koyu yeşil gözlerini,sizin gözlerinize dikerek konuştu:
- Hoş geldin.
- Hoş bulduk.Tebligatı aldım.Komutan?Durum ne?Ciddi mi?
Komutan ağzında çiğnediği tütünü tükürdü.
- Konu Tepegözler yolcu.
- Demek vakti geldi demek.Eee,bana iş konusunu biraz açabilir misiniz?
- Bu illetten kurtulmak istiyoruz.Elimde güzel iksirler.Bana kanıt olarak 20 adet mekanik parmak getirirsen ödül senin.
- Anlaştık.
Dilek dikkat çekerek o da konuşmaya dahil oldu.
- Bana da Amplifikatör Elması lazım.Tepegözlerde bulunur bunlar.Kimse uğraşmaz onlarla.Elmasları bana getir,ben de ileride giyebilmen için sana bir ceket armağan edeyim.
- Mükemmel bir teklif!
Yaman işe koyuldu.Yanında bir sürü iksiri vardı.Yer altındaki Tepegözleri öldürmeyi seçti.Çünkü diğerleri Arz Kale'de kalıyordu.Tepegöz mağarasına vardı.Bir nara atarak mağarada dikkat çekti.Bir tepegöz üstüne koştu.Sol elindeki pençe benzeri eliyle hamle yaptı.Yaman geri çekildi ve bir Sert Vuruş sergiledi.Yaratık inledi.Sopasıyla Yaman'ı geri itti.Yaman cüssesi kendisinden büyük olan yaratığa karşı cesaretini toplayarak sıçradı ve baltasını kafasına sapladı.Yaratık yere yığılınca baltasını kafasından çıkardı ve yaratığın sağ elini açtı.İşaret parmağını koparttı ve cebinden de Amplifikatör elmasını aldı.Diğer ikili grup biraz zorlayacak gibiydi.İlkinde iyi savaşmıştı.İkili grupta bir tepegözden kanatma yedi.Öfke ile baltasını birinin göğüsüne sapladı ve çıkardı.Arkasında sallanan bir pençeden eğilerek sıyrıldı ve baltasıyla tepegözün bacağına vurdu.Hayvan diz üstü yere düştü.Yaman bağırarak tepegözün kafasına doğru sert vuruş yaptı.Diğer tepegöz ise ayağa kalkınca hiçbir şey anlayamadı.Yamanla göz göze gelmişti.Ona doğru saldıracak iken nefer,yerde yuvarlanarak yaratığın arkasına geçti.Tepegöz hiçbir şey anlamamıştı.Yaman kafasının arkasına sıçrayarak tepegözü,baltasını boğazını boğacak şekilde sardı.Yaratık bir türlü kendisinden küçük yaratığı kafasından atamıyordu.Yaratık en sonunda pençesiyle kendi kafasına vurmaya kalkacağı an Yaman yere atladı.Tepegöz,kendi ölümünü kendisi yapmıştı adeta.Pençesiyle kafasını parçaladı.Yaman oradaki elmaslar ve parmakları da toplayarak diğer hedeflere yöneldi.
Tüm işi bittiğinde kan revan içindeydi vücudu.3 can iksiri ve 2 de kudret iksiri tüketmişti.Güçlükle ayaktaydı.Bir ara diz çöktü.Eliyle arkasını yokladı ve kudret iksiri içti.Şimdi kemikleri yerine gelmişti.Bu kudret iksiri onu Bab-ı Ali'ye götürmüş,yeni iksirler ve bir de ceket almasında yardımcı olmuştu.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün kendi adıma sıkıcı bir gündü.Ne Peptit ne de salgı düştü.Sadece bir defa tılsım düştü.Vezirx27'nin önerisi ile yeni bir hedefe yöneldim.
Günün Sözü:
Öyle bir sınavdayız ki;kitap açıp bakmak serbest -Sagopa Kajmer
İstanbul Atatürk Hava limanında yapılan bombalı saldırıyı kınıyoruz.Allah ölenlerin rahmet,ailelerine sabır versin.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
-Solucan!-
Neferin ve Domuzkent halkının günlerce beklediği plan artık hazırdı.Tam istedikleri gibi gitmişti her şey;mağarada kaos,panik ve telaş olacaktı.Solucan tüm bu olaylardan sonra halkını toplamaya çalışıyordu.Yaman operasyondan sorumlu Topal'ın yanına gitti.
- Evet,Kara Cinler panik halinde.Liderleri Bazukacı Solucan,halkını toplamaya çalışıyor.Şimdi tam zamanı.Daha önce çok baskın yaptım ben.Bu takma bacak,çok başarılı bir baskın için ödediğim küçük bir bedel.Gençliğimde tabii.Her neyse.Git ve Solucan denilen bazukacı cini öldür.Onun taşıdığı Kadim taş da ödülün olacak.O taş eskinin akıllı akılsız tüm canlıları için liderlik simgesidir ve gerçekten çok değerlidir.Haydi git şimdi.
- Anlaşıldı.
Nefer liderlik simgesi ve kadim taş sözcüklerini duyunca gözleri ışıldadı.Fakat güçlü değildi.Bu yüzden ağabeyine çağrıda bulunarak mağaraya baskın düzenletti.Kuvvetli okunan şifalar,yapılan patlayıcı büyüler ve mağarayı titretecek naralar ile Solucan'ın inine vardı ekip.Solucan karşısında bu kadar çok kişiyi görünce şaşırdı.Şifalar direnç duası okudu ve bir iyileştirme çemberi oluşturdu.Büyücüler kuvvetli şifacılara güvenerek Solucanın kökünü kazımaya başladılar.Savaşçılar ise Solucan'ı kışkırtarak rakibin hedef olarak kendilerini seçmelerinde destek oldu.Sonunda Solucan'ın cansız bedeni yere yığıldı.Retaliation,Solucan'ın üzerinde bulduğu taşı kardeşine teslim etti.Böylece Kara Cinlere de son verilmiş oldu.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün sağ örste firaridadşın şifası Cyanide ile Xenotim avına düştük.Kendisi geçici bir süreliğine Loncamızdan ayrıldı.Bugün slotlar aşırı hızlıydı.Yanımda şifacı olmasa defalarca raylarda dolaşırdım.Bugün bana ve ona Xenotim düştü.Kendisine düşen Xenotim'i bana verdi Halil kardeşim.Çok teşekkür ederim kendisine.
Günün Sözü:
Gerçeklik tarihsel bir işlemdir. -Hegel