__Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)
Re: __Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)
hayırLı oLsn .
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Hayırlı olsun paşam hoşgeldin aramıza...
Hoş geldin aramıza paşa hayırlı olsun..
CyBeRxKiLLeR-CyBeRxTraNcE-CyBeRxqöLge-AtaxBerZaH

İzzet paşam h.g aramıza 
Vesselam
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

Hepinize selam olsun kardeşlerim...Ben iyiym
Herkezi herşeyi cok özledim.İnsan burdayken daha iyi anlıyomuş elindekilerinin kıymetini.Şafak 132....Fazla bişey yazmicam sivil hayat gibisi yokmuş...Olcay y... yedin
:D yasin g.g. gelince ayrıntılı konuşucaz:) Allaha emnatsiniz Moralim cokta iyi değil idare edin ... gelince düzeldiriz inş. Hoşçakalın...
ERMAN
ERMAN

olcaytoo yazdı:Yaklaşık 4 aydır yeni üye almıyorduk ve dün buna son verdik.
İzzybaba-Rhxölümcül arkadaşımız artık loncamıza mensuptur
Aramıza hoşgeldin Ataxalkan (izzet)
Güncel liste pek yakında yayınlanacaktır...
tam adamını aldınız zaten Sizdende ne beklenir ...
ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz iSyanKarız Kızım ßîzLé DoSt oLmak Sîze YaKıŞmaz… TopLumdâ Hép itiLiriz SanmaKi ßunâ iSteKLiyiz, ßiz SadeCe SevdiKLerimizin eSeriyiz….!!!
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
Nasıl ermanım askerlik anlattığımız kadar zevkli geçmiyormu ?ermanx yazdı:Hepinize selam olsun kardeşlerim...Ben iyiymHerkezi herşeyi cok özledim.İnsan burdayken daha iyi anlıyomuş elindekilerinin kıymetini.Şafak 132....Fazla bişey yazmicam sivil hayat gibisi yokmuş...Olcay y... yedin
:D yasin g.g. gelince ayrıntılı konuşucaz:) Allaha emnatsiniz Moralim cokta iyi değil idare edin ... gelince düzeldiriz inş. Hoşçakalın...
İlk alışması zordur ama alıştığında geri dönmesi insana koyar
Neyse fazla kalmamış Allah kolaylık versin en kısa sürede aramızda görmek dileği ile
Not yasin e küfür etme yasin bu aralar fare delilerle takılıyor ermanım
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

Kurtx yazdı:olcaytoo yazdı:Yaklaşık 4 aydır yeni üye almıyorduk ve dün buna son verdik.
ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz iSyanKarız Kızım ßîzLé DoSt oLmak Sîze YaKıŞmaz… TopLumdâ Hép itiLiriz SanmaKi ßunâ iSteKLiyiz, ßiz SadeCe SevdiKLerimizin eSeriyiz….!!!
Evet tam adamını aldık Aç lodosların kabusu izzybaba yı aldık çokda değerli bir arkadaşımızı loncamıza kattık hayırlı olsun...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
Ermanım inan yerin çok belli ediyor... paşam ayvayı yedim doğrudur Tezli yüksek lisans sınavlarını geçtim yani buda demek oluyorki İki sene daha okuyacam bana uzun dönem denk gelirermanx yazdı:Hepinize selam olsun kardeşlerim...Ben iyiymHerkezi herşeyi cok özledim.İnsan burdayken daha iyi anlıyomuş elindekilerinin kıymetini.Şafak 132....Fazla bişey yazmicam sivil hayat gibisi yokmuş...Olcay y... yedin
ERMAN
Not:Seni Seviyem
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
bence pek hayırlı olcanı zanetmiyorum lods loncasında 100 kişiden en az 95 izzbabayı pek sevmez ben ole tahmin ediyorum yakında catlak verir zaten..olcaytoo yazdı:Kurtx yazdı:olcaytoo yazdı:Yaklaşık 4 aydır yeni üye almıyorduk ve dün buna son verdik.
Evet tam adamını aldık Aç lodosların kabusu izzybaba yı aldık çokda değerli bir arkadaşımızı loncamıza kattık hayırlı olsun...
KuRTxSaVaŞÇı