Türk İstihbarat Teşkilatı ( T.İ.T ) B/D

Sancak sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Re: Türk İstihbarat Teşkilatı ( T.İ.T ) B/D

Mesaj gönderen Melankolik »

Saat şuan gecenin 1i ve hala bir açıklama gelmedi ne zaman vereceksin adamın parasını kıvırmadan söyle :D
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
TMT02
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen TMT02 »

VEFA
Yaşlı bir bey sabah erken evinden çıkmış yolda ilerlerken bir bisikletlinin çarp......masıyla yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış. Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar. Hemşireler
önce pansuman yapmışlar ve 'biraz beklemesini ve röntgen çekerek her
hangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini'
söylemişler.Yaşlı bey huzursuzlanmış; "acelesi olduğunu röntgen istemediğini" söylemiş. Hemşireler merakla acelesinin nedenini sormuşlar. "Eşim huzur evinde kalıyor. Her sabah birlikte kahvaltı etmeye giderim gecikmek istemiyorum" demiş. "Eşinize haber iletir gecikeceğinizi söyleriz" deyince. Yaşlı
adam üzgün bir ifade ile "Ne yazık ki karım Alzheimer hastası hiç bir
şey anlamıyor hatta benim kim olduğumu dahi bilmiyor" demiş. Hemşireler hayretle "Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden hergün onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz?" diye sormuşlar. Adam buruk bir sesle "Ama ben onun kim olduğunu biliyorum" demiş....
İDTxBaşkan
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Vahit »

Süper burayı adam siyasi meydan haline getirmiş örgütler timler hepsi var :)
tmt02 bir üsteki yazıyı yazan delikurt dan bahsediyorum :)

Kod: Tümünü seç

Türk Mukavemet Teşkilatı (kısaca TMT), 1 Ağustos 1958'de EOKA örgütüne karşı mücadele etmek için kurulan silahlı yeraltı teşkilatı.

Anlaşılmıştır umarım :)

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Bir yandan baktığında vatan bir bütündür diye nağmeler okuyan bir şahıs.. Ama bi baktığın zaman lonca üyeleri kendisini farklı bir tabakada görüp cevap veremeyeceği yerlerde eğitim şart diyen, kendini beğenmiş insanlar .. Ve ayrıca bu bir oyun olsa bile oyunda birilerine bir şey öğretmeye kalkan, arzken lodos olanlara bile nağmeler atan şahıs, sorarım sana loncanda neden Titx veTitbx diye farklı tabakalar var ? Senin bu vatanda bütünlük kavramında bu olsa gerek bazıları üstte bazıları altta .. ( Anlayana artık )
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
Regedit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Regedit »

kupluce yazdı:Bir yandan baktığında vatan bir bütündür diye nağmeler okuyan bir şahıs.. Ama bi baktığın zaman lonca üyeleri kendisini farklı bir tabakada görüp cevap veremeyeceği yerlerde eğitim şart diyen, kendini beğenmiş insanlar .. Ve ayrıca bu bir oyun olsa bile oyunda birilerine bir şey öğretmeye kalkan, arzken lodos olanlara bile nağmeler atan şahıs, sorarım sana loncanda neden Titx veTitbx diye farklı tabakalar var ? Senin bu vatanda bütünlük kavramında bu olsa gerek bazıları üstte bazıları altta .. ( Anlayana artık )

/Alkış ;)
Ateş Donar Su Yanar !

AteşKarmate

AteşbuRak

Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen mesgenccom »

Ama bırakın eğlensin gariban neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz ki ?
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."

AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
TMT02
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen TMT02 »

Değerli kardeşlerim, maddeler halinde cevapları vereyim sizlere...

1. Tit ve Tit B takımı.... Tit loncası yaşı 18 ve üzerindeki oyuncuların oluşturduğu A takımımızdır. Tit B takımı ise 18 Yaş altı oyuncuların ( özellikle Tit üyelerinin çocuklarının oluşturduğu ) oluşturduğu bir takımdır... Hiç bir farklılık yada sınıf, cinsiyet veya akla gelebilecek hiç bir ayrımcılık ve ayrıcalık yoktur.

2. TMT yani Türk Mukavemet Teşkilatı. Bknz.

Wikipedia :

Kıbrıs'ta, 1 Nisan 1955'te faaliyete geçen ve Kıbrıslı Türklere saldırmaya başlayan, Türk köylerini yakıp yıkan EOKA'ya karşı, Türk halkının savunmasını yapacak bir örgütlenme ihtiyacı duyan Kıbrıs Türkleri, önceleri çeşitli grupları oluşturmuştur. Ancak, dağınık, küçük ve eğitimsiz olan bu mukavemet gruplarının askerî bir yapıya sahip EOKA karşısında, Türk halkının savunmasını yapması mümkün olmamıştır.

Bu eksikliği gidermek amacıyla 27 Temmuz 1957'de zamanın Türkiye Cumhuriyeti Başvekili Adnan Menderes'in talimat vermiş ve Hariciye Vekili (Dışişleri Bakanı) Fatin Rüştü Zorlu ve Korgeneral Daniş Karabelen'in önderliğinde Rıza Vuruşkan, Burhan Nalbantoğlu, Rauf Denktaş ve Kemal Tanrısevdi tarafından Lefkoşa’da küçük grupları birleştirerek 1 Ağustos 1958'de kurulmuştur.

Dolayısıyla anılan kurum, yasal ve resmi bir savunma teşkilatı olup ( Kuva-i Milliye/Kuva-yi Milliye adlı teşkilatı benzeri olup daha sonradan resmiyet kazanmıştır.) hal-i hazırda mevcudiyetini sürdürmemektedir ve böyle bir yapılanma yoktur, ilerleyen dönemlerde TİT ön adımızı TMT olarak değiştirmeyi dahi düşünebiliriz.

Umarım sizleri aydınlatabilmişimdir. Sizlere tavsiyem bizim ile ilgili sorun ve sıkıntılarınızdan dolayı, iftira atmadan, karalama propagandası yapmadan evvel dersinize iyi çalışmanız yönünde olacaktır...
İDTxBaşkan
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

TMT02 yazdı:
Umarım sizleri aydınlatabilmişimdir. Sizlere tavsiyem bizim ile ilgili sorun ve sıkıntılarınızdan dolayı, iftira atmadan, karalama propagandası yapmadan evvel dersinize iyi çalışmanız yönünde olacaktır...
Yazdıklarımda herhangi bir iftira göremedim ben görüşümü bildirdim.
Belirtmek istediğim şuydu : bizimde bir loncamız var loncamızda neredeyse oyun hakında hiç bir şey bilmeyen kişiler var.. 15 yaşında kardeşlerimiz 40 yaşında abilerimizde var.. Ama hepsi Ateş. Kabul ettiysek herşeyiyle beraber kabul ettik yaşına göre ayrım yapmadık.( Bunu yapmanızdaki amacı da anlamış değilim, sanırım 18 yaş altı Türk gencine güvenmiyorsunuz ki adlarını farklı tutmuşsunuz bir hata yaparlarsa onlar ufak demek içinmi acaba ? ) Ki siz bu kadar vatan sevgisi olan bir insana yakıştıramadım. Normalde oyundur bu eğleniliyor der geçerdim fakat siz oyunda birilerine bir şey aktarmayı kendinizce hedeflemişsiniz. Umarım bu yanlışı düzeltirsiniz kısa zamanda ;)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
TMT02
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen TMT02 »

kupluce yazdı:
TMT02 yazdı:
Yazdıklarımda herhangi bir iftira göremedim ben görüşümü bildirdim.
Belirtmek istediğim şuydu : bizimde bir loncamız var loncamızda neredeyse oyun hakında hiç bir şey bilmeyen kişiler var.. 15 yaşında kardeşlerimiz 40 yaşında abilerimizde var.. Ama hepsi Ateş. Kabul ettiysek herşeyiyle beraber kabul ettik yaşına göre ayrım yapmadık.( Bunu yapmanızdaki amacı da anlamış değilim, sanırım 18 yaş altı Türk gencine güvenmiyorsunuz ki adlarını farklı tutmuşsunuz bir hata yaparlarsa onlar ufak demek içinmi acaba ? ) Ki siz bu kadar vatan sevgisi olan bir insana yakıştıramadım. Normalde oyundur bu eğleniliyor der geçerdim fakat siz oyunda birilerine bir şey aktarmayı kendinizce hedeflemişsiniz. Umarım bu yanlışı düzeltirsiniz kısa zamanda ;)

Merhaba; Sanırım eksik anlatmışım, 10/15 yaş arası kardeşlerimiz oyunda ister istemez yaşları gereği çocukça hareket edebiliyorlar, bu onların en doğal hakkı çünkü çocuklar, Tit çatısı altında olsalar dahi yapmış oldukları hareket (örn. Kp açlığı ) i mazur görebiliriz ya da diğer oyuncuların serzenişlerinde kendilerine bu kardeşlerimizin 10 lu yaşlarda küçük olduklarını hata yapabileceklerini ve hoş görmelerini talep edebiliriz, oysa Tit A takımı üyelerinin oyun içerisinde gerek oyun kuralları gerekse toplumsal kurallar çerçevesinde olumsuz tavır ve davranışları içine girmesi kesinlikle affedilmez ve gerekli cezai yaptırım uygulanır.

Ayrıca Tit B takımı üyeleri genç kardeşlerimizin içinde de hiyerarşik bir yapı mevcut olup, bu onların liderlik vasıflarının gelişmesi, toplumsal yaşayış biçimlerine uymayı öğretmeyi, Aziz Milletimizin en güzel özelliklerinden olan teşkilatlanma ve devletçilik ilkelerine bağlı bireyler yetiştirmeyi hedeflediğimizden kaynaklanmaktadır.

Umarım bu sefer anlatabilmişimdir iyi forumlar.
İDTxBaşkan
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Ayrıca Tit B takımı üyeleri genç kardeşlerimizin içinde de hiyerarşik bir yapı mevcut olup, bu onların liderlik vasıflarının gelişmesi, toplumsal yaşayış biçimlerine uymayı öğretmeyi, Aziz Milletimizin en güzel özelliklerinden olan teşkilatlanma ve devletçilik ilkelerine bağlı bireyler yetiştirmeyi hedeflediğimizden kaynaklanmaktadır.

İşte bu sefer oldu..
Böyle bir sistemin olduğunu bilmiyordum, sanırım sizde bunu bi yerde açıklamış değildiniz :?:
Bu yazı ikna etti beni teşekkürler..
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim

“Lonca İletişim” sayfasına dön