<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ozifb
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen ozifb »

tmm zırhım %75 e 75 oldu dediğinz gibi .D 21.00 da bulsm
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen lahy1 »

YA MİLLET NERDESİNİZ BİRİLERİ GİRSİNDE KENAN ATALIM SIKINTIDAN PATLIYCAM BU GÜN
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır..
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Ehh DaireTaş da geldi. Hadi bakalım meraklılarına hayırlı olsun. :)
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
karopy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen karopy »

Resim
Resim

Şevket: "Maden çekerken 35 lwl biri geldi ve beni kessene dedi bende kestim haliyle kabadayı modda kaldım ve mutfağa gittim kendime bişiler hazırlamak için. geldiğimde Woofer bana daldı ve bende beni öldürmesin diye bende vurdum ve o 4 canda kaldı ve ben öldüm sonra pm attığımda oyunda yoktu ve 5 dakka sonra Kurtlarxkanka diye bir çar bana sövüyor."

Metanize(Kürşad) ve resimde de itirafı yakalayabilen varsa görsün. hiçbirşey bizde iddiasız kanıtsız kalmaz. ve araya abilerini sokarak özür dilemeler falan yapıyo kendisi. ama anneye küfür et sonra sen gel araya kıramayacağımız abilerimizi sok ama bu konunun ne abisi kalır ne de başka bişeyi. elbet cezasını bulacak. dünya küçüktür tıpkı Woofer'e dediğim gibi. Bu dünya olmazsa elbet inancımıza göre bi dünyamız daha var elbet hak haklıda kalır. Şimdi kim haklı kim haksız karar verin bile demicem rezilliğiniz görülsün yeter. Benim kıramadığım abim gelmiş özür dilesin hallolsun bitsin diyor. ve Woofer ne diyo bilio musunuz. ikimiz de birbirimizden özür dileyelim diyor sanki biz naptıysak. adam olana canımız feda bizim ama adam görünümlü karılara da ancak münasip bişe kalkar. şimdi kolay gelsin iyi forumlar baylar bayanlar.
MeTaNiZe

"Tarifi yok, dünyadaki sahipsizliğimin"
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen lahy1 »

şimdi arkadasım bizlerde haksızın yanında deiliz tabiki de adam dialoglarındada sana sölemiş eski carım kurtlarxkanka die bizde bu üye ne mevcut ne de baska bişey sen gelip sana beni kes diyene oyundan cık gir de boşuna bu tip olaylara giriyorsunuz neyse bu bir tarafa adam loncamızın üyesi filanda deil cakma kurt yani yapabileceğmiz suanda bişey yok bu arkadasa
Doğu Kurt Hanlığı
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen lahy1 »

GÜNAYDIN MİLLET ÇEMBERLİYE GELEN VARMI :D
Doğu Kurt Hanlığı
Kullanıcı avatarı
ozcan12
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ozcan12 »

bnı hasan abi referans etti loncaya girebilirmiym hasan abinin akrabasıyım
ResimResim
Resim
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Berkopasa »

slm millet.herkese çemberli taş hayırlı olsun.buarada herkes bana pm atıyo grup diye arkadaşalr gene bildiğinz gibi 6 kişi giriliyor.herkese yetişemem ama herkes mumkün ıolduğunca girmeye baksın.bir an evvel çözelim.bende elimden geldiğince gayret edicem.herkese bol şans.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha

Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

karopy yazdı:Resim
Resim

Şevket: "Maden çekerken 35 lwl biri geldi ve beni kessene dedi bende kestim haliyle kabadayı modda kaldım ve mutfağa gittim kendime bişiler hazırlamak için. geldiğimde Woofer bana daldı ve bende beni öldürmesin diye bende vurdum ve o 4 canda kaldı ve ben öldüm sonra pm attığımda oyunda yoktu ve 5 dakka sonra Kurtlarxkanka diye bir çar bana sövüyor."

Metanize(Kürşad) ve resimde de itirafı yakalayabilen varsa görsün. hiçbirşey bizde iddiasız kanıtsız kalmaz. ve araya abilerini sokarak özür dilemeler falan yapıyo kendisi. ama anneye küfür et sonra sen gel araya kıramayacağımız abilerimizi sok ama bu konunun ne abisi kalır ne de başka bişeyi. elbet cezasını bulacak. dünya küçüktür tıpkı Woofer'e dediğim gibi. Bu dünya olmazsa elbet inancımıza göre bi dünyamız daha var elbet hak haklıda kalır. Şimdi kim haklı kim haksız karar verin bile demicem rezilliğiniz görülsün yeter. Benim kıramadığım abim gelmiş özür dilesin hallolsun bitsin diyor. ve Woofer ne diyo bilio musunuz. ikimiz de birbirimizden özür dileyelim diyor sanki biz naptıysak. adam olana canımız feda bizim ama adam görünümlü karılara da ancak münasip bişe kalkar. şimdi kolay gelsin iyi forumlar baylar bayanlar.

Bana bak...

sen bizim eski lonca üyemiz deilmisin...

eski loncanla bu kadar alakalısın yani belli

Kurtlarxkanka Woofer yani Murat... bu loncadan çıkalı bir seneden fazla oluyor....

sen ney yapmaya çalışıyorsun ben onu anlamadım

senin yaptığın karalama ile loncanın adını mı kötüleyebilceksin...

bu loncaya neler neler yapmaya kalkan oldu...

hala ayaktayız...
adam olana canımız feda bizim ama adam görünümlü karılara da ancak münasip bişe kalkar. şimdi kolay gelsin iyi forumlar baylar bayanlar.
LONCASI ZOR ZAMANDAYKEN LONCASINA HAKARETLER SAVURARAK GEMİYİ İLK TERKEDENLERE DE FARE DİYORLAR

ayağınızı denk alın laf ağızdan bi kere çıkar.... sizden ders öğrencek yaşı çokdan geçtik...

bu konu üzerinden böyle bi şikayet kabul edilemez...

birini şikayet ediceksen önce lonca isim listesine bak...

başında kurtlar yazan herkezden şikayetin varsa... yönetime lonca sistemi hakkında düzenleme talebinde bulun ... bizim yaptığımız gibi.. bizde bu konudan memnun değiliz... diğer loncalar ve yönetimleri gibi....
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)

“Lonca İletişim” sayfasına dön