yilmaz3062 yazdı:
Asıl niyetime geleyim: Oyundan biraz uzak kalacağım en fazla 1 ay kadar. Şahsi işlerimden dolayı. Mutlu haberide paylaşayım Tokat'a atamam oldu. Görevime başlamaya gidiyorum...
Hadi bakalım hayırlısı allah yardımcın olsun
KARDEŞİM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Bende Mevlana torunu olaraktan bırakta olsun o kadar o itemlere sahip olmam gerek
ya bi dur hele önce sıgınaktan mırattan 2 - 3 ıtem ındırekte sora dalarız elbet cemberlıtasa üst baş ezikken ne işin var orda
Hasancım döncek misin oyuna ?
Murat abi döner dönmez bende başınızın belası olarak geri geliyorum olm Ama eskisi kadar faal olamam hafta 2-3 akşam girerim takılırız gündüzler zaten imkansız BurgerKing'de işe başlaycam falan
Slm herkese .yeni gb herkese hayırlı olsun.bu bir iki gün herkes görevlerini tamamlamaya baksın da açılınca çemberli taş girebilelim.yapılamıycak görev yok hepsi kolay.ama zaman lazım azcık.D
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Bende Mevlana torunu olaraktan bırakta olsun o kadar o itemlere sahip olmam gerek
ya bi dur hele önce sıgınaktan mırattan 2 - 3 ıtem ındırekte sora dalarız elbet cemberlıtasa üst baş ezikken ne işin var orda
Hasancım döncek misin oyuna ?
Murat abi döner dönmez bende başınızın belası olarak geri geliyorum olm Ama eskisi kadar faal olamam hafta 2-3 akşam girerim takılırız gündüzler zaten imkansız BurgerKing'de işe başlaycam falan
Kolay bi işte değil ha o yorulucan koca oglan yorulucan
Yenisahra yazdı:Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül tacıdır. O gül ki Hz. Muhammedi hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu nice kandillere.
Kandiliniz Mubarek Olsun..!