ayberk yazdı:"sizce kürtçe eğitim dili olacak, kürtçe televizyon dili olacak, sonra bu bölgeye federasyon verilsin, kürt kimliği tanınsın diyeceksiniz. bunu dediniz mi, türkiye'yi parçalamaya karar verdiniz demektir. türkiye'yi parçalatmayacağız! bunda kararlıyız! bunu iyi anlayın! kan dökmek gerekirse türkiye'nin bütünlüğü için kan da dökeriz! devletimizi ayakta tutmak için canımızı da feda ederiz! bundan haberiniz olsun! yanlış yoldasınız, kendinizi düzeltin!"
Başbuğ'un ''Çapraz Ateş'' isimli programındaki konuşmasından alıntı mıdır bu?
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
ayberk yazdı:Evet ezberimdedir zaten başbuğun hayatından sonra yazdım bunu yine de belirtmeliydim. uyardığın için teşekkürler.
Benim de ezberimde olduğu için bir an tereddüte düştüm. Aynı şeyleri, aynı şekilde ve aynı kelimelerle düşünmüş olamaz dedim baktım biraz alınbtıdır ibaresi göremeyince merak ettim sayfanızı kirlettiysem kusruma bakmayın...
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Ne kusuru tam tersine bir kusurumu düzelttin. Hassasiyetin için teşekkür ederim. Bu arada ('') işaretinin alinti olduğunu anlatmaya yeteceğini düşünmüştüm. tekrar teşekür ederim iyi forumlar
İsim: Ayberk
Börteçine Loncası Kurucu ve ikinci başkanı
Selamün aleyküm ,
Dostlar , şöyle bir düşündümde bu tür konuları buralarda konuşmamalıyız , nedeni ;
Malum forum kuralları , Lonca konunuzun , ceza almaması için daha başka paylaşım alanlarında bu fikirlerimizi gönüldaşlarımızla paylaşıyoruz , paylaşırız nasılsa.
Biz diyeceğimizi dedik , Ayberk kardeşimin Arif abimin ve tüm Börteçinelerin , Börteçine Loncasında olmasa da tüm Börteçinelerin varlığı , içimi rahatlatıyor.
İsim,
Yaş,
Karakter İsimleri ve Seviyeleri,
Herhangi Bir İrtibat Adresi, ( Msn, Skype, Cep Telefonu vs. )
Daha Önce Bir Loncaya Mensup ise Mensup Olduğu Loncanın İsmi,
Daha Önce Mensup Olduğu Loncadan Ayrılma Sebebi.