Plus ile birlikte alıcam şifanız benim hayde bi grup cıkartalım ilk keşifi biz yapalım.
<> Kurt Loncası <>
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: <> Kurt Loncası <>
Kurtlar toplanın paketi almayı düşünüyorum ben ama dvd rom bozuk 
Plus ile birlikte alıcam şifanız benim hayde bi grup cıkartalım ilk keşifi biz yapalım.

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Kurtlarxjunior yazdı:Kurtlar toplanın paketi almayı düşünüyorum ben ama dvd rom bozuk
adam heycanlı ya
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
olm Şifa itemleri Mevlana.
Bende Mevlana torunu olaraktan bırakta olsun o kadar o itemlere sahip olmam gerek
Bende Mevlana torunu olaraktan bırakta olsun o kadar o itemlere sahip olmam gerek

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
oo kankam gelmıs hos geldın kanka ozledım senı yaw .nasıgıdıyo askerlık bulasık yıkıyomusun kanka D nobette tutturuyolardır sımdı sana D
Neyse saka bıyana ALLAH yardımcın olsun kanka .senı ozledıgmızı unutma dualarımız senınle ve tum askerlerımızle
ben kosovadayım gene kanka arar konusurduk ama bakalım bu aksam aramaya calısacam senı oyunu yuklemeye calısıyorum sureklı hata verıyo bakalım yapacaz bısıler artık
Neyse saka bıyana ALLAH yardımcın olsun kanka .senı ozledıgmızı unutma dualarımız senınle ve tum askerlerımızle
ben kosovadayım gene kanka arar konusurduk ama bakalım bu aksam aramaya calısacam senı oyunu yuklemeye calısıyorum sureklı hata verıyo bakalım yapacaz bısıler artık
Kurtlarxyagız *** Havzalı ***
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
ya bi dur heleKurtlarxjunior yazdı:olm Şifa itemleri Mevlana.
TILSIM - KURT LONCASI
875mb tın 874 ünde kaldı 2 dk dır of nabıcam
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
Hasancım döncek misin oyuna ?Sariyerli yazdı:ya bi dur heleKurtlarxjunior yazdı:olm Şifa itemleri Mevlana.
Bende Mevlana torunu olaraktan bırakta olsun o kadar o itemlere sahip olmam gerekönce sıgınaktan mırattan 2 - 3 ıtem ındırekte sora dalarız elbet cemberlıtasa
üst baş ezikken ne işin var orda

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
ozifb yazdı:875mb tın 874 ünde kaldı 2 dk dır of nabıcam
yardım nabıcma yha
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
inmedi of of
Kod: Tümünü seç
ofof inmedi
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
- lahy1
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Kurt
39-49 LEVEL ARASI YENİ GÖREVLER
• Amplifikatör Elması [39]: Dilek'in Amplifikatör elması ihtiyacı için yardımınıza ihtiyacı var.
• Engerek Tehdidi 2 - Bekçiler İntikam Peşinde [41]: Kan Pençe'nin başına bela olan Bekçi Engerekleri defetmesine yardım edin.(Görevin alınabilmesi için Engerek Tehdidi [16] görevi yapılmış olmalıdır.)
• Kobra Tehdidi 2 - Dejavu [41]: Kızıl Kobra sayısının tehlikeli boyutlara ulaşması Domuz Kent'li Kan Pençe'yi düşündürüyor.(Görevin alınabilmesi için Kobra Tehdidi [16] ve Engerek Tehdidi 2 görevleri yapılmış olmalıdır.)
• Çilingir Sofrası [46]: Cezmi seni sofrasına davet ederken, senden istekleri olacak. (Görevin alınabilmesi için Selami Kelaynak ve Konuşan Tazı görevi yapılmış olmalıdır.)
• Selami'nin Teknesi[46]: Yalnız Adam'a ziyaret zamanı. (Görevin alınabilmesi için Çilingir Sofrası [46] görevi yapılmış olmalıdır.)
• İskelenin Sırları [46] Yasemin ile buluşmak: (Görevin alınabilmesi için Yasemin'in isteği [43] görevi yapılmış olmalıdır.)
• Tepegözler [49]: Bab-ı Ali Komutanı Tepegözlerin başına ödül koydu!
• Arzuhalcinin Buldukları [49] Arzuhalci enerji üzerine bilgilerini paylaşıyor. (Görevin alınabilmesi için Arzuhalci ve her zamanki sohbetler [49] görevi yapılmış olmalıdır.)
ÇEMBERLİTAŞ GÖREVLERİ
1-KAOS-TEŞKİLAT HATTI
2-GB-CAM-rEEDİİİDEEEKİİİİ
3-SORGU SUAL-TOPAL İLE KONUŞ
4-KELLE AVCISI-TEŞKİLAT HATTI
5-ARZUHALCİYE DANIŞMAK-ARZUHALCİ
6-ARZUHALCİ -KONUŞMA
7-TELEKOMİLİKASYON ROBOTU
8-LABARATUAR GÖREVLİSİ
9-SADECE TİTREŞEN KÖMÜR TOZLARI
10-AGAH EFENDİ
11-VEDA
12-REM
SIRASI İLE İŞLEMLERİ TAMAMLAYIN ARKADAŞLAR ÇEMBERLİTAŞA GİRMEDEN ÖNCE YAPILACAKLAR
• Amplifikatör Elması [39]: Dilek'in Amplifikatör elması ihtiyacı için yardımınıza ihtiyacı var.
• Engerek Tehdidi 2 - Bekçiler İntikam Peşinde [41]: Kan Pençe'nin başına bela olan Bekçi Engerekleri defetmesine yardım edin.(Görevin alınabilmesi için Engerek Tehdidi [16] görevi yapılmış olmalıdır.)
• Kobra Tehdidi 2 - Dejavu [41]: Kızıl Kobra sayısının tehlikeli boyutlara ulaşması Domuz Kent'li Kan Pençe'yi düşündürüyor.(Görevin alınabilmesi için Kobra Tehdidi [16] ve Engerek Tehdidi 2 görevleri yapılmış olmalıdır.)
• Çilingir Sofrası [46]: Cezmi seni sofrasına davet ederken, senden istekleri olacak. (Görevin alınabilmesi için Selami Kelaynak ve Konuşan Tazı görevi yapılmış olmalıdır.)
• Selami'nin Teknesi[46]: Yalnız Adam'a ziyaret zamanı. (Görevin alınabilmesi için Çilingir Sofrası [46] görevi yapılmış olmalıdır.)
• İskelenin Sırları [46] Yasemin ile buluşmak: (Görevin alınabilmesi için Yasemin'in isteği [43] görevi yapılmış olmalıdır.)
• Tepegözler [49]: Bab-ı Ali Komutanı Tepegözlerin başına ödül koydu!
• Arzuhalcinin Buldukları [49] Arzuhalci enerji üzerine bilgilerini paylaşıyor. (Görevin alınabilmesi için Arzuhalci ve her zamanki sohbetler [49] görevi yapılmış olmalıdır.)
ÇEMBERLİTAŞ GÖREVLERİ
1-KAOS-TEŞKİLAT HATTI
2-GB-CAM-rEEDİİİDEEEKİİİİ
3-SORGU SUAL-TOPAL İLE KONUŞ
4-KELLE AVCISI-TEŞKİLAT HATTI
5-ARZUHALCİYE DANIŞMAK-ARZUHALCİ
6-ARZUHALCİ -KONUŞMA
7-TELEKOMİLİKASYON ROBOTU
8-LABARATUAR GÖREVLİSİ
9-SADECE TİTREŞEN KÖMÜR TOZLARI
10-AGAH EFENDİ
11-VEDA
12-REM
SIRASI İLE İŞLEMLERİ TAMAMLAYIN ARKADAŞLAR ÇEMBERLİTAŞA GİRMEDEN ÖNCE YAPILACAKLAR
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX