<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Berkopasa »

Arkadaşlarr okuduğum kadarıyla ne demek istediğim anlaşılmış durumda.buda beni çok memun etti.sizlerden bekeldiğim buydu emin olun kimseden bir item maden yada herhangi bişey beklemyiyorum sadece yanımda olun yeter bana.bu güne kadar istemeyerk kırdığım arkadaşlar olduğunu biliyorum ama bazen elimde olmadan oluyo.ben çoğu kimseye anlayış gösterdim bazen erken sinirlendim laf söyledim ama şunu bilinki herşey loncamız içindi.ve oyle olucaktır.Artık yavaş yavaş yeni bi yapılanmaya girdik bile.yeni arkadaşalr katılıyor aramıza ve katılmaya devam edecekler.bugun Haki adlı car yani Hakan arkadaşımız aramızda katıldı ve tüm carlarını kurt ismiyle değişecek. savaşçı büyü ve şifası var.Gördüğünüz gibi bir oyun oynuyoruz sonuçta ama biz bir aile gibiyiz.bunun boyle kalması için ben herşeyi yaparım.Kurtlarxkürşad adlı arkadaşımın dedği gibi bana saygı göstermeniz veya göstermemeniz tamamen size kalmış ama eğer ben lonca başkanı sıfatıyla aranızdaysam sadece ona istinaden saygı göstermenizi isterimm.bu yanlış yaptğımda eleştirmiyceksiniz demek değildir aksine hoşuma gider.ama emin olun dostumuzdan çok düşmanımız var ve bizi kavgalı gördüklerinde ksı kıs gülüyolar.buna müsade etmeyin.unutmayın tılsımda aile gibi olan 1-2 loncadan biriyiz ve oyle kalsın.Hepinizi seviyorum.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha

Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Biz bir olursak birbirimize yeteriz kimseye ihtiyacımız yok bunu asla unutmayın.boyle kaç tane lonca var deyin bana.bakıyorum bazen br migrat yada sığnak grubunda muhakkak bir kurt loncadaşım var ,demekki ki gücünüzü birleştirseniz kimseye ihitiyacınız yok .benim istediğim bunu başarmanızdır.birbirinizle diyalog halinde olun.ben bu aralar gene fazla online olamaıyorum ama gökçen var serdar var yağız var kürşad var atakan var..... bu gibi arakdaşalr size öncülük yapabilir. sorun söyleyin sıkıştırın çekinmeyin.müsait olan zaten gelir.Bu arada hasan (sarıyerli) sayfayı yakında yeniliycez haberin olsun.takip ettiğini biliyorum.sana olmassa telefonla ulaşırım.herkese bol item

Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Şimdilik Kurtlarxnefrett ve Kurtlarxdjj adlı carları ekleyebilriz .büyücüler. yakında birkaç arkadaş daha eklenecektir.isimlerini değişemelrini bekliyorum.VE Kurtlarxalpar (serdar) da eklencek ama onu yönetim kadrosunda ekliycez.murat ve diğer arkadaşlrla ve serdarla görüştükten sonra diycem onu

Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Arkadaşlar bu arada forumu takip edin ve bol bol yazın ulaşaamdığınız arkadaşalra burdan ulaşın.

Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Rescuer yazdı:
Kurtlarxjunior yazdı:
Rescuer yazdı:Ben idmandan yeni geldim arkadaşlar...
Söylemek istediğim ufak tefek şeyler var...
Dışardan tartışma gibi gözüken bu konuşmalar bile bizim loncamızıın sağlam temelinin kanıtıdır. Herkes lonca sahip çıkma çabası içerisinde. Herkesin içinde aynı sevgi mevcut... Bu bile güzel ve değişik birşey. Ben 15 lirayı buldum ve 5 lirada önceden vardı şimdi büyücü mü savaşçı mı seçimini yapıp adımı değiştireceğim.
ve son olarak Berkay abi;
"BEN HEPİNİZİ YANIMADA GÖRMEK İSTİYORUM.GERİSİ BOŞ LAF GELİN HEP BERABER VARMISINIZ TEKRAR OLMAYA ? " demişsin ben yanındayım. Ve Ali ve Yağız abi ve Kadriye abla ve ve ve... Eminim herkes yanında ve şu son sınav haftasından sonra bunu daha da çok hissettireceğiz.

Ohoo yasinim başladık bile maşallah bugun 3. kadimide devirmeye hazırlanıyoruz :D

Bu arada gel 2 büyücüye ejder üretecez tememi bennenmi :D
Bugün kaçta bakayım. :D Full boşum yatıyorum el-ense. :D

La çalışıyodum bugun ama sabalamayı düşünüyorum :D
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Arkadaşlar yepyeni bir liste hazırlıyorum loncamıza. Fakat çok fazla kod gerekli ve çok fazla uğraş gerekli. Yarın bitireceğim inşallah. İşte ilk görüntüler...

Resim

Şu şöyle olsa iyi olurdu dediğiniz yerleri belirtirseniz sevinirim. Örneğin;
Karakter isimleri kalın olsun mu ?
Karakter isimlerinin en sağına bir kutu daha ekleyip isimleri yazalım mı ? (Ahmet, Hasan, Veli şeklinde.)

Bu arada Berkay abi konuşalım demiştin konuşamadık. Eklersen karşılaşma ihtimalimiz daha yüksek, ben seni aradım bulamadım.

www.facebook.com/hezeyan.yasin
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Kurtlarxjunior yazdı:
Rescuer yazdı:
Kurtlarxjunior yazdı:
Dışardan tartışma gibi gözüken bu konuşmalar bile bizim loncamızıın sağlam temelinin kanıtıdır. Herkes lonca sahip çıkma çabası içerisinde. Herkesin içinde aynı sevgi mevcut... Bu bile güzel ve değişik birşey. Ben 15 lirayı buldum ve 5 lirada önceden vardı şimdi büyücü mü savaşçı mı seçimini yapıp adımı değiştireceğim.
"BEN HEPİNİZİ YANIMADA GÖRMEK İSTİYORUM.GERİSİ BOŞ LAF GELİN HEP BERABER VARMISINIZ TEKRAR OLMAYA ? " demişsin ben yanındayım. Ve Ali ve Yağız abi ve Kadriye abla ve ve ve... Eminim herkes yanında ve şu son sınav haftasından sonra bunu daha da çok hissettireceğiz.

Ohoo yasinim başladık bile maşallah bugun 3. kadimide devirmeye hazırlanıyoruz :D

Yarın oyunda görüşelim mutlaka lan. 8-) Şimdi çıkıcam ben. :) Hastayım azcık. :)
Resim
Tılmesa
serserixemree
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen serserixemree »

Rescuer yazdı:
Kurtlarxjunior yazdı:
Rescuer yazdı:
Kurtlarxjunior yazdı:

Yarın oyunda görüşelim mutlaka lan. 8-) Şimdi çıkıcam ben. :) Hastayım azcık. :)

SİZ UGRASA DURUN BEN 2. EJDERİ BASTIM BİLE:))
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........

....................Dostxemre........

..........................Serserixemree........

.................TEK HEDEF......

...............Resim.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

:D Hayırlı olsun caney. Ben daha 1'i basmaya yaklaşamadım bile. :D
Resim
Tılmesa
serserixemree
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen serserixemree »

Rescuer yazdı: :D Hayırlı olsun caney. Ben daha 1'i basmaya yaklaşamadım bile. :D

SAGOL YASİNCİM SEN O BULUŞMADAKI UZUN BOYLU OLANSIN DEMİ:) :twisted: :evil: :shock:
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........

....................Dostxemre........

..........................Serserixemree........

.................TEK HEDEF......

...............Resim.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ

“Lonca İletişim” sayfasına dön