!...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Dadawa
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: !...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!

Mesaj gönderen Dadawa »

Gut morning
Resim

Dilencixdavar
Kullanıcı avatarı
dangerrrrr
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen dangerrrrr »

Dadava ben Drowxabeir den şikayetçiyim Ş*r*f*s*z ozelime b anama babama kufr etmedii kaldı geçen hafta bu konuyu yen gordugum için yazorum lufen ilgilen...
Her Kasırga Küçük Bir Esintiyle Başlar... Dangeromer
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

Tekrar Bildiriyorum

Drowxkurt
Drowxabeir
Drowxtehlikehelli
Drowxreal

lonca üyelerimizden değildir.
...
Kullanıcı avatarı
DavuTTT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen DavuTTT »

DavuTT yazdı:Tekrar Bildiriyorum

Drowxkurt
Drowxabeir
Drowxtehlikehelli
Drowxreal

lonca üyelerimizden değildir.

Drowx loncası kapanmıştır ben Davut,
DavuTT adlı forum hesabı çalıntıdır,
Değerli arkadaşlarım bu tür duyuruları es geçmenizi istiyorum,
Lakin sonunuz benim gibi olur,
İyi forumlar.
ResimResimResim

Dilencixdavar
Ormes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ormes »

Selam

Hırsızsınız derken işte bunu kast ediyorum her türlü pislikleri yaparsınız sonra çakmalar var dersiniz
sizlerden iyi çakmamı olur hepiniz çakmasınız hangi çarda kimin olduğu belli değil hangi hesapta kimin yazdığı belli değil
bunun amacı ne? İş her türlü hırsızlığı her türlü pisliği kapatmanın yolu değilmi bunlar. Kp açları Emotiwo vede
milletin bir şey sandığı peşinde yalakalıklar yaptığı dadawa. Kaç türlü yazılış şeklin var çakma hikayelerinide
yemezler kendini saklamak ört bas etmek için kullanılan taktik bunlar ancak bebeleri kandırırsınız. Forum dadawanın
değişik şekilerde yazılışları ile dolu ben kesinlikle inanmamki birbirinden bağımsız olsun bunlar belkide hep taaa kendisi.

İnsan Gibi Eylene Bilene İyi Eylenceler.
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

son cümlene katılıyorum bir tek dostum sana dedik kusura bakma yanlışlıkla oldu die ama sen anlamadın çocukca küfürler etmeye başladın yani hiçde umurumda deil küfür etmen çünkü alınmam sinirsin ediosun eyw 2 gün sonra karşıma başka charla gizlice sende gelirsen ve bunu öğrenirsen aynı şekidle bende seni rezil ederim

gelelim bazı konulara

kp açımıyız hiç sanmıyorum loncada arzlara dalmak yasak taki bize arzlar dalmadığı sürece eğer dalınırsa bana gelip sölenecek cezası verilecek die söledim sen bunu yapmadın aksine küfür ettin bu durumda suçlu sendin adam gibi gelip deseydin sana 4 char vericekdik

hırsızmıyız hayır değiliz şu ana kadar kimsenin emeğine göz dikmedik çok şükür gelsin 1 kişi bnm emeğimi çaldın desin kanıtlasın bende karşılayım emeğini ;)

çocuk deilizli çocukla çocuk olacak ama gereken çocuk olmaksa alasını oluruz

İnsan gibi yaklaşa bilene bizimle nice sorunsuz günler...
...
Ormes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ormes »

Selamlar

Benim hiç bir gizli saklı çarım yok hepsini isim isimde yazıyorum çünkü hepsi kendi emeğimle yapılmış çarlar.
Ben dört senedir oyundayım ne bir savaşa katılırım ( mecbur kalmadıkça ) ne birinden parası ile kp alır nede satarım
ben sadece kendimce eylenirim ne bir loncaya girmişimdir ( girmemde bu şekildeki lonca sistemine ) kp mide kendi
çarlarımla kendimce kasarım asla bir kimseye hiç bir şekilde zararım olmamıştır bunca seneler. Ama benim ne
kadar kendi çarım varsa onlardan fazlasını başkalarına yardımlar ederek katkıda bulunmuşumdur. Kimseye ne yalakalık
yaparım bir görev item için nede bir saygısızlık ama bana yapılanıda yanlarına kar bırakmam. Ben orda kp kasıyorum
kendimce siz göreve geliyorsunuz gelir gelmez çarıma dalıyorsunuz. Daldığınızı görmediğim için arz şifamdan çıkıyorum
lodos şifaya geçiyorumki belki yardıma ihtiyacınız olur diye döndüğümde birde bakıyorum karizma gitmiş. Madem oyuncusun bir karizmanın gitmesi demek (nedir bilmelisiniz ) emek hırsızlığı demek saatlerimi alıyorsunuz düzenimi bozuyorsunuz. Bunlarda umurumda değil neticede eylenmeye çalışıyorum oyun oynuyoruz ama yapılan bir saygısızlık
değilmi aynı şeyleri kendinize yapıldığında nasıl tepki gösteriyorsunuz. Neymiş efendim telefi edecekmiş sizden telafi
isteyen yok yaptığınız saygısızlık. Beni başkaları ile ( yalakalarınla karıştırdın ) galiba ben görev için dilenmem yalvarmam kimseye olursa olur olmazsada kalır kendini fazla abartıyorsun sadece sen varmışın gibi oyunda. Merak ediyorsan söylim gene tüm çarlar 49 hepsinin gereğince görevleri bitmiştir bitmeyen var isede ben gerek görmüyorum yapmaya sizler gibi esir değilim olursa olur olmazsa eylenirim. Başkaları gibi ne başkasının bir çarına girmişimdir asla
oyunda nede kendi çarıma bir başkası girebilmiştir giremez kullandırmam asla kimseye. Nedenleri gayet açık küfür ederler çarda ben değildim derler hırsızlıklar dolandırıcılıklar olur çarın sahibi değilim derler hep alavere dalavere
bir oyun için bile bu denli küçük düşenleri gerçek hayatlarını tahmin bile etmek istemiyorum. Alkış gereken yerde
alkış eleştirilmesi gereken yerde eleştiri olcak şartlanma asla yok bizde.

İyi Eylenceler

Sarıgülüm Ormes Gülümşifa Sarıgüll Mesxsarıgül Sarıgülx Kaderimse Senneymişsin Vefasızlar Meletinbüyücüsü
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

bilader kafanmı basmıyor oyundasın diyorum sana şiimdi

yapılan bir hatayı düzeltmek yalakalık oluyorsa senin bu hayatta yaşaman çok zor neyin ne oldunu göremiyorsun

eğer düzgün oynamak anaya babaya ölen büyüklerime küfür etmekse ben bu düzgün oyunda bulunmayım kötü bilineyim bnm doğrularımı karşılayanlar bnmle olsun

kpye bnmde ihtiyacım yok bnde savaşa girmem oyuna bile sadece geceleri giriyorum snn gibide kp charımı kesenlere küfür etmedim bu kendime olan özgüvenimin yitirilmiş olması demekdir çok şükür öz güvenim var küfür etmedende cezasını verebilirim otururum bronzda bütün arz charlarını keserim kp falan kasamazsın ha bunu yapınca elime bişi geçecekmi hayır sadece snn o saygısızlığına karşın aynı şeyi yapmış olurum ben bunuda yapmayı istemiyorum büyüynce hatanı anlarsın bi ara pm at zararını karşılayıp hatamızı düzeltelim ;) kimsenin hakkı üzerimizde kalmasın
...
Ormes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ormes »

Selam

Hala tehdit ediyor ne yazdığınla ne dediğin tutuyormu bir birini bir tane anaya babaya küfür göster bana diğer mesleklerinin üstüne birde yalancılık iftiracılıkmı ekledin bir tane küfür göster anaya babaya
kp açısan gel alacam kp ile demek neresi küfür türkçe bu sen anladığını anlıyorsun demekki çünkü onu sizler çok
iyi yapıyorsunuz diğer yaptığınız meslekleriniz gibi. Orda diyorsunki kp kasana elleyen olursa loncadan atılır diye madde var diyorsun la oğlum dalan senle gelen gelir gelmezde senin yanında dalan biri gözlerin kapalımı idi kanıt gözlerin. Bana kuru sıkı sıkma sen gibi çokkk gördüm atan tutanı ama oyun ömürleri fazla olmadı tehditlerine
karnım tokk. Dediğim gibi bu ayaklar sadece yalakalarına şak şakçılarına işler. Merak etme Kelime kelime hepsi
fotolu bir tane küfür bile etmedim hakaret tabiki olabilir sizler saygısızlık yaparken ne yapmamı beklersiniz.
Şimdi daha fazla uzatmamı istemiyorsanız kapatın çenenizi oyununuzu oynayın efendice eylenin sadece.

İyi Eylenceler

Ormes Sarıgülx
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

1. benmi tehdit ettim tehdit ettiğim noktayı gösterirmisin bana

2. ilk kelimen şu oldu ulan dadawa senin o sülaleni... (gibisinden bir cümle kurdun) üstelik bölgeden büyük bir insan gibi gelip özele pm atsan daha iyi olmayacakmıydı bn hala kusurluyum k.b. gel zararını karşılayım diorum sen hala bana hakaret ediosun

burada suçlu ben deil sen çıkıosun kaç kp zarar ettiğini söle karşılarım diyorum ama nafile anlamıyorsun gözünü hırs bürümüş senin Allah a havale ediyorum zararını bildir üstümde hak kalmasını istemiyorum istemezsende sen bilirsin Allah ile senin aranda bişi ben yapmam gerekeni yaptım

şimdi konuyu istediğin kadar uzat umurumda olmaz hakka özel konu açak tartışak istediğin buysa olabilir ama saygfısızlık yapıpda özel meseleleri loncaya taşımak senin ayıbın olur.
...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön