Yılbașında açıklama yapacakmıș nerull.Rivalxmelodi yazdı:Ocak ayında açıklama olcaktı sözde. O gün yalan söylediklerini anladığımda gerçek yüzlerini fark ettim. Amaçları sadece oyuncuları yeni oyun çıkana kadar oyalamaktı. Nerull geçen gün bir açıklama yapmıştı ama o bile kesin yalandır. Söylenecek pek söz kalmasada bu güzel oyuna yazık oldu
sobee nin yeni oyunu çökün :D
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Kardeş ben valla oyuna yeni başlayan biri görünce başlama diyorumUDUBIYYETT yazdı:ben güncelleme konusunda hak veriyorum sadece sinirlendiğim tek olay , yeni gelen oyuncularıda kaçırıyorlar bu davranış ile , azda olsa pozitif olmak gerek.GWYNBLEIDD yazdı:Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Aşağıdaki konuşma HotS isimli moba oyununu oynayan bir arkadaşım ile geçti. Zaman farkını görmezden gelirsek hemen hemen muhabbetler aynı şekilde.UDUBIYYETT yazdı:Oyun gelişmiyor diye zırlıyorlar bütün gün forumda , yeni gelen oyuncuyu bile kaçırıyorlar bu boş boğazlılık ile.
Ayrıca burası bir forum, herkes istediği gibi fikir beyan edebilir. Bence polemiğe girmene gerek yok.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Excellent
Arkadaşlar üzülerek takip ettiğim bir konu bu Kader Mühürleri ilk başta şunu söylemek isterim ki oyundan ne beklentiniz varsa malesef hepsini bir kenara bırakın .Oyunun twitter sayfasındaki arka plan resmi her şeyi açıklıyor sanırım. İnşallah ben haksız çıkarım ama oyun bir arenada geçecek gibi görünüyor. Herhangi bir karakter kasma sisteminin de olmadığını düşünüyorum çünkü e-spor tipi oyunlarda herkes eşittir.100 kişi aldılar ben giremedim bu yüzden yazdığımı düşünen arkadaşlar muhakkak olur .Şunu unutmayın bende Sobee İkv gibi Türk yapımı oyunları seven bir insanım ama üzülerek söylüyorum bu oyunda hüsran ile bitebilir .Yol yakınken hataları düzeltmeyip insanları mağdur etmemeyi sunduk biz Sobee'ye fakat onlar İkv gibi iyi bir oyunu geliştirmek yerine yeni oyun geliştirdiler inşallah başarılı olurlar ve ikv oyuncularını unutmazlar saygılarımla ... :?
Düşmanıyım Asaletin Kelimelerde Bile !
IıNOWORNEVERIıI Crazyboygridondu Xxcrazyboyxx
IıNOWORNEVERIıI Crazyboygridondu Xxcrazyboyxx
Aralık 2016yı veya 01.01.2017 yi bekleyin :roll:YemeLik yazdı:Yılbașında açıklama yapacakmıș nerull.Rivalxmelodi yazdı:Ocak ayında açıklama olcaktı sözde. O gün yalan söylediklerini anladığımda gerçek yüzlerini fark ettim. Amaçları sadece oyuncuları yeni oyun çıkana kadar oyalamaktı. Nerull geçen gün bir açıklama yapmıştı ama o bile kesin yalandır. Söylenecek pek söz kalmasada bu güzel oyuna yazık oldu
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Arena olarak olsaydı MMORPG olmazdı.nowornever06 yazdı:Arkadaşlar üzülerek takip ettiğim bir konu bu Kader Mühürleri ilk başta şunu söylemek isterim ki oyundan ne beklentiniz varsa malesef hepsini bir kenara bırakın .Oyunun twitter sayfasındaki arka plan resmi her şeyi açıklıyor sanırım. İnşallah ben haksız çıkarım ama oyun bir arenada geçecek gibi görünüyor. Herhangi bir karakter kasma sisteminin de olmadığını düşünüyorum çünkü e-spor tipi oyunlarda herkes eşittir.100 kişi aldılar ben giremedim bu yüzden yazdığımı düşünen arkadaşlar muhakkak olur .Şunu unutmayın bende Sobee İkv gibi Türk yapımı oyunları seven bir insanım ama üzülerek söylüyorum bu oyunda hüsran ile bitebilir .Yol yakınken hataları düzeltmeyip insanları mağdur etmemeyi sunduk biz Sobee'ye fakat onlar İkv gibi iyi bir oyunu geliştirmek yerine yeni oyun geliştirdiler inşallah başarılı olurlar ve ikv oyuncularını unutmazlar saygılarımla ... :?
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Dumanistin yan hesabını buldukEYUNAL yazdı:Aralık 2016yı veya 01.01.2017 yi bekleyin :roll:YemeLik yazdı:Yılbașında açıklama yapacakmıș nerull.Rivalxmelodi yazdı:Ocak ayında açıklama olcaktı sözde. O gün yalan söylediklerini anladığımda gerçek yüzlerini fark ettim. Amaçları sadece oyuncuları yeni oyun çıkana kadar oyalamaktı. Nerull geçen gün bir açıklama yapmıştı ama o bile kesin yalandır. Söylenecek pek söz kalmasada bu güzel oyuna yazık oldu
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Neyse şimdiden hayırlı olsun, başlayacaklara başarılar 
Kiraladı hesabımıRivalxmelodi yazdı:Dumanistin yan hesabını buldukEYUNAL yazdı:Aralık 2016yı veya 01.01.2017 yi bekleyin :roll:YemeLik yazdı:Yılbașında açıklama yapacakmıș nerull.Rivalxmelodi yazdı:Ocak ayında açıklama olcaktı sözde. O gün yalan söylediklerini anladığımda gerçek yüzlerini fark ettim. Amaçları sadece oyuncuları yeni oyun çıkana kadar oyalamaktı. Nerull geçen gün bir açıklama yapmıştı ama o bile kesin yalandır. Söylenecek pek söz kalmasada bu güzel oyuna yazık oldu
Bende oyunun arenada felan geçebilecegini düşünüyorum dayandırdığım 2 sebep var:
1-)Twitterdaki Kapak Fotoğrafı
https://pbs.twimg.com/profile_banners/2 ... 0/1500x500
2-)Codename:Arena diye bahsedilen oyunun kadermühürleri olabilecegini düşünüyorum belki ilerde oyunun adını degiştirme kararı almış olabilirler.Yada yurtdışındaki pazarlama adı olabilir.

keyifli forumlar...
1-)Twitterdaki Kapak Fotoğrafı
https://pbs.twimg.com/profile_banners/2 ... 0/1500x500
2-)Codename:Arena diye bahsedilen oyunun kadermühürleri olabilecegini düşünüyorum belki ilerde oyunun adını degiştirme kararı almış olabilirler.Yada yurtdışındaki pazarlama adı olabilir.

keyifli forumlar...
Arena olayı benim bi kaç sayfa önce bahsettiğim olay olabilir. Arena dışında normal bi şekilde lvl ve itemimizi kasarız ama pvp için arenaya girdiğimizde itemlerimiz önemsiz olur, lvlda max a dayanır muhtemelen. Yani e-spor olacaksa böyle olmak zorunda. Arenada herkes eşit olur ama oyun bitek arenadan oluşmaz tabiki dış dünya da olur. Bu da item kasmanın değerini düşürebilir bu yüzden oyunun e spor olmasını hiç istemiyorum.