<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
maskekim
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen maskekim »

Arkadaslar öncelıkle herkeze selam Kürsad ben

Foruma nadır olarak yazıyorum ama gunluk takıp edıp bakıyorum gelısmelere son gunlerde artan tartısmalardan sonra bır ıkı sozde ben soyleyeyım dedım.
Bu loncanın kuruluş aşamasından berı icınde olan bırı olarak zorunlu sebeplerden dolayı verdıgım yaklasık 1.5 yıllık bır aradan sonra tekrar aranıza dondum ve yıne yaklasık 4-5 aydır duzenlı olarak oyundayım.Boyle bır zaman boslugundan sonra dondugum ıcın loncadakı degısıklıklerıde kanımca en ıyı gozlemleyeceklerden bırıyım.Bıraktıgım lonca ile dondugum lonca arasındakı farklar benı cok uzdu cok sasırttı. Lonca bunyesınde ılk sıkıntılar aslında ( o zaman benım sıddetlı muhalefetıme ragmen ) yeraltı bolumu acılmak uzere ıken aldıgımız genısleme kararından sonra baslamıstı. Yeraltı acıldıgı zaman ıse had safhaya ulaşmıstı. Yeraltı acılmadan önce yasadıgımız sıkıntılar sımdıkılerle kıyaslanamayacak buyuklukte ıdı bölgede selamımızı alan dostumuz arkadasımız dıyecegımız farklı lonca uyesiı yok denecek kadar azdı. Bunun yanında dusman loncalar sayıları guclerı bırakın klanlı gezmeyı kurtlar ısımlı bır carın gorew yapıp kasamayacagı boyutta ıdı. Murat hergun bolgeden bıze yapılan saldırlar hakaretler kufurler sebebıyle oyun oynayamaz hale gelmıstı. Tum bunların sebebı ıse aramızdakı sıkı dostluk arkadaslık ekıp ruhu çok buyuk hızla ılerlememız kuvvetlenmemız idi. Bu lonca ırkcı loncadır dıye defalarca oyun yonetımıne sıkayet edıldı.oyunda yapamadıklarını yonetım kanalı ıle yapıp yasaklanmamızı bıle talep ettıler.Boyle gunlerden gectı bu lonca ama dayandık dırendık cunku bır yurektık aramızdakı maya sevgı ıdı arkadaslık ıdı dostluk ıdı. Sonra uzerımızdekı baskıları azaltabılmek ıcın cıkıs yolu olarak buyumek gozuktu ( ki bence yanlıstı ) buyuduk sayımız arttı cogaldık sorunlarda o zaman cıkmaya basladı buyurken aramıza yabancılar karıstı loncaya bıseyler katmaya degıl loncadan bıseyler almaya gelenler bunları ayıklamaya ugrastık sorun o oldu bıze bı kısmından kurtulduk bı kısmı kaldı derken yeraltı acıldı gercek yuzler daha fazla gozuktu ortada cunku ısın ıcıne cıkar gırdı kazanc gırdı ılk bı kaç ay kurtla kurtun arasına ex gırdı :( Bunlarıda aramızdan temızlemeye calısıyorduk kı benım malum ayrılık sebebım ortaya cıktı ve ayrılmak zorunda kaldım . o donemde aradakı sıkıntılı tıpler temızlendı yenılerı geldı bızım ozlemını duydugumuz guce erısıldı yada erısılemedı uzaktan dahı takıp edemedım ama loncanın guzel gunler gecırdıgını anlattılar dondugumde sevındım.
Şimdi gecırdıgımız sıkıntılara bakınca loncamızın ıcınde bulundugu sıkıntılar had safhaya ulaşmıs olabılır bunun sebeplerı onlarca olabılır ama cıkıs yolu bırbırını seven saygı gosteren bır ekıbı yenıden yaratmaktır.Şu an loncanın ıdaresını Berkay yapıyor.Tarzını yonetımını hatta hatta kendısını sevmemekte ozgursunuz , ben kendı adıma Berkayın hatası olarak gordugum seylerı dırek Berkay a soyluyorum ama bunları dırek berkaya soyluyorum foruma yazmıyorum arkasından konusmuyorum ve bence sızlerde oyle yapmalısınız bu Berkaya olan saygınızdan önce Loncanıza olan saygınızdan dolayı olmalı dusunsenıze farklı loncaya dahıl ınsanlar bu sayfaları okuyor ve yonettıgı loncadan zaman zaman saygı ve terbıye sınırlarını zorlayan yazılar alan adama Kurtlar loncasının baskanı dıye oyunda saygı gostersın ıstıyorsunuz. Berkay Murat degıl Berkayında oyle bır ıddaası yok zaten Berkay sadece Muratın durumu duzelene kadar loncayı yonetmek gıbı agır bır yukun altına gırmıs ve dostları arkadasları loncadaslarının yardımı ıle loncayı yonetıp emanetı teslım edıp kosesıne cekılecegı gunu hasretle bekleyen bır arkadasımız ve bızlerden gordugu muamele ortada.
Sımdı herkezı sagduyulu davranmaya davet edıyorum Berkayı sevın yada nefret edın ama destek olun bu destek Berkayın sahsına degıl loncanıza unutmayın. Etegındekı tasları dokmek ısteyen Muratın donusunu beklemeye mecburdur .Murat gelır herkez etegındekı tasları doker kım ne yapmak ıstıyorsa o zaman yapar ama o zaman kadar bırlık olun bırlıkte durun ki Kurtun arasına cakal gırmesın.

NOT: Yazım kımsenın yazdıgı yazıya cevap nıtelıgınde degıl lutfen kımsede yazdıgım yazıyı alıp yenı tartısma konuları acmasın
Not : neden az yazıyorum anlamıssınızdır :)
Vaktınızı aldım kusuruma bakmayın sevgılerımle KURTLARXKÜRSAD KÜRSAD ŞU-TİĞİN
Kullanıcı avatarı
ozifb
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozifb »

hadi daha kimse toplanmaya gelmedi nezaman geliceksnz ;)
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Haydin arkadaşlar kadime Mühürlü kapıya bekleniyosunuz..
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Ben idmandan yeni geldim arkadaşlar...
Söylemek istediğim ufak tefek şeyler var...
Dışardan tartışma gibi gözüken bu konuşmalar bile bizim loncamızıın sağlam temelinin kanıtıdır. Herkes lonca sahip çıkma çabası içerisinde. Herkesin içinde aynı sevgi mevcut... Bu bile güzel ve değişik birşey. Ben 15 lirayı buldum ve 5 lirada önceden vardı şimdi büyücü mü savaşçı mı seçimini yapıp adımı değiştireceğim.
ve son olarak Berkay abi;
"BEN HEPİNİZİ YANIMADA GÖRMEK İSTİYORUM.GERİSİ BOŞ LAF GELİN HEP BERABER VARMISINIZ TEKRAR OLMAYA ? " demişsin ben yanındayım. Ve Ali ve Yağız abi ve Kadriye abla ve ve ve... Eminim herkes yanında ve şu son sınav haftasından sonra bunu daha da çok hissettireceğiz.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Rescuer yazdı:Ben idmandan yeni geldim arkadaşlar...
Dışardan tartışma gibi gözüken bu konuşmalar bile bizim loncamızıın sağlam temelinin kanıtıdır. Herkes lonca sahip çıkma çabası içerisinde. Herkesin içinde aynı sevgi mevcut... Bu bile güzel ve değişik birşey. Ben 15 lirayı buldum ve 5 lirada önceden vardı şimdi büyücü mü savaşçı mı seçimini yapıp adımı değiştireceğim.
"BEN HEPİNİZİ YANIMADA GÖRMEK İSTİYORUM.GERİSİ BOŞ LAF GELİN HEP BERABER VARMISINIZ TEKRAR OLMAYA ? " demişsin ben yanındayım. Ve Ali ve Yağız abi ve Kadriye abla ve ve ve... Eminim herkes yanında ve şu son sınav haftasından sonra bunu daha da çok hissettireceğiz.

Ohoo yasinim başladık bile maşallah bugun 3. kadimide devirmeye hazırlanıyoruz :D

Bu arada gel 2 büyücüye ejder üretecez tememi bennenmi :D
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
ozifb
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ozifb »

kestinzmi h.o :D ama saat 24.00 olmus bnde cıktım keseemedik bidaha nezman yapıcaz :D
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Kurtlarxjunior yazdı:
Rescuer yazdı:Ben idmandan yeni geldim arkadaşlar...

Ohoo yasinim başladık bile maşallah bugun 3. kadimide devirmeye hazırlanıyoruz :D

Bu arada gel 2 büyücüye ejder üretecez tememi bennenmi :D
Bugün kaçta bakayım. :D Full boşum yatıyorum el-ense. :D
Resim
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Rescuer yazdı:Resim

Resim

KURTLAR LONCASI YÖNETİM KURULU ÜYELERİ VE GÖREVLERİ

Kurtreis Kurtreiis [Lonca Genel Başkanı]

Kurtlarxfatiha KuRTLaRxBeRKaY [Lonca Genel Başkanı]

Kurtlarxsuskun [Üye Alım Sorumlusu]

Kurtlarxatakaan KURTLARXATAAKAN [Üye Alım Sorumlusu]

Kurtlarxyağız Kurtlarxyagız [Üye Gözlemcisi]

Kurtlarxgenıus Kurtlarxhard Kurtlarxhardd [Üye Gözlemcisi & Görev Takımı Komutanı] [Askerde]

Kurtlarxkadriye Kurtlarxkadrıye Kurtlarxkdriye [Kasa Sorumlusu]

Resim

KURTLAR LONCASI GÖREVLİLERİ

Kurtlarxjunior Kurtlarxperfect [Savaş Komutanı]

Kurtlarxsarıyer Kurtlarximhotep [Savaş Komutanı & Forum Sözcüsü]

Kurtlarxkurtpençe [Savaş Komutanı]

Resim

KURTLAR LONCASI ÜYELERİ
Gizlenmiş İçerikGöster
Kurtlarxkürşad

Kurtlarxredsonya

Kurtlarxkapanı Kurtlarxkapanıx

Kurtlarxbozkurtt Kurtlarxbozkurt [Askerde]

Kurtlarxmuntazam Kurtlarxmert Kurtlarxcellatı

Kurtlarxhezeyan Kurtlarxgüneş

Kurtlarxdr

Kurtlarxgülnaz

Kurtlarxkomando

Kurtlarxüntitlet

Kurtlarxkutalmış

Kurtlarxbloodspy Kurtlarxfndysn Kurtlarxfndysnx

Kurtlarxnarutoo Kurtlarxflagx Kurtlarxflag

Kurtlarxozixxx Kurtlarxozixx

Kurtlarxcaski

Kurtlarxbelali

Kurtlarxkütayalı Kurtlarxkütayali

Kurtlarxsamet

Kurtlarxgemlikli

Kurtlarxrevan

Kurtlarxwhite

Kurtlarxkızıltuğ

Kurtlarxikvakti

Kurtlarxalbatros

İzinli Lonca Üyelerimiz
Gizlenmiş İçerikGöster
Kurtlarxmajeste

Kurtlarxmaçakızı

Kurtlarxdelikan

Kurtlarxkushluk

Kurtlarxmartial

Kurtlarxyücel

Kurtlarxcrash

Kurtlarxüçhilal

Kurtlarxscoker

Kurtlarxölümsüz
Oyunu Bırakan Onursal Üyeler
Gizlenmiş İçerikGöster
Kurtlarxkaplan

Kurtlarxscream Kurtlarxsamaraa Kurtlarxferyat
Lonca Resmi Sitesi:
Lonca üyeleri imzalarına aşağıdaki kodu yapıştırmalıdır!
[code]
Resim
[/code]

LONCAYA ÜYE ALIMI TEKRAR BAŞLAMIŞTIR!!
Resim
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

İyi akşamlar herkese
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

kasaphasan06 yazdı:İyi akşamlar herkese
İyi akşamlar sana da Barışcım. Mesajını okudum ancak cevap atamıyorum kusura bakma. :) Msn'den konuşuruz bi ara.
Resim
Tılmesa

“Lonca İletişim” sayfasına dön