Bir kaç gün öcne aldıgım kararı abilerime falan söyledim burdanda duyurayım..
Oyunda artık aktif bi oyuncu değilim belirteyim. Sadece hal hatır sormaya girerim ve etkinliklerde yardıma ( bknz. kadim etkinliği )
Eminöne gittiğim kurtlarla şuanki kurtlar arasında dağlar kadar fark var..
Karakteri taşıyalı en azından 3 hafta gibi bi süre oldu neden peki kurtlarla devam edelim diye özledim diye..
Sağolsun kadriye abla ve yagız abi elimden tutmaya calıstı.Yasin kardeşiminde pabucunu dama atamam
3 haftadır uzmanlık alanım olarak gördüğüm savaşcıya sadece ışık takı seti ve zırh düşürmek için deli gibi grup arıyodum.
Aradım ettim sadece 1 kere kenan kesebildim oda kadriye ablayla sanırsam..
Tak etti artık stres yapmaya başladı alakamı kesmeye karar verdim hiç yoktan Reis geri gelene kadar..
He sadece bunlar etki etmedi tabiki sınavlar + staj dershane falan derken yogun bi calısma programına girdim oda etkiledi..
Ama sadece şunu diyeyim emanete sahip cıkın..
Eminönünde belli bi oyun hayatım çevrem karakterlerim vardı ancak eski topraga dönmek iyi gelir dedim ama istediğimiz gibi olmuyo her şey hayat..
Neyse allaha emanet olun selamımı eksik etmem merak etmeyin
Ali seninle de konuşmak istiyorum. Bana bir şekilde ulaş, orgnizasyonda buluşalım yada.
Ben saat 20,30'da anca idmandan çıkacağım etkinliğe inşallah tam zamanında yetişirim.
Kurt charları gelincede ben artık hiç kendimi kandırmıyorum. Burda reisten sonra kaç kurt kaldığımızı herkes biliyor, lafta kurt olanları da herkes biliyor. Ali'yle olan konuşmamdan sonra lonca çarı büyücü mü savaşçı mı yapıcam belli olacak. O zaman kalan sağlam kurtlarla bugüne kadar olandan daha iyisi için çok daha fazla uğraşacağız.
Neyse Allah'a emanet, görüşmek üzere.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
AlpAykan yazdı:Geçmiş olsun Yasin , ama nasılsa verirsin sıkma canını..
Alp ağabeycim veririm hayırlısıyla da o kadar meslek dersinin içinde hiç çekilmiyor. İlk dönem 3'tü hocada mı bi değişiklik oldu yoksa artık ben mi gerizekalıyım bunu çözemiyorum. Gönülden desteğin için teşekkür ederim abi...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
slm herkese.BURDAN ŞUNU YAZMAK İSTERİM Kİ BAZI ARKADAŞLARIMIZ BAZI YAZILARINIZI YAZARKEN YADA ELEŞTİRİ YAPREKN FARKINDA OLAMDAN KENDİNİZİ ELE VERİYOSUNUZ.BUGUNE KADAR NERDEYDİNİZDE HEMEN GELİNCE BİR ANDA HERŞEY TOZ PENBE OLMASINI BEKLİYORSSUNUZ.YAĞIZ NE ZAMAN BOYLE BİŞR YAZI YAZICAN DİYE ÇOK BEKLEDİM SENİN VE SENİN GİBİ YÖNETİM KADROSUNDNA OLAN BAZI ARKADŞALRIMIZDAN.NASİP BUGUNEYMİŞ.TEBRİK EDERİM.HERŞEYİ HERZMAN BİRİLERİNDEN BEKLEMEK ÇOK YANLIŞ Bİ DAVRANIŞ.BAZI ARKADALARIN NE KADAR LONCASINA SADIK OLDUKLARINI ANLIYORUM BURDAN ADAM SIĞNAK YAPAMMAIŞ DİYE LONCAYI BIRAKIYO YADA SUNUCU DEĞŞİYİO. ARDA Bİ GELİP BURDA BAKIP NE OLUP BİTTİĞİNİ ANLAMADAN BİLMDEN İŞİ GÜCÜ SIĞNAK YADA MİGRATA GİRMEK YADA BAŞKA BİŞEY ...DAHA ÖNCE NERDEYDİNİZ YADA NEDEN GİTTİNİZ MADEM BU KADAR SADIKTINIZ.GELELİM LONCA CARLARINIZI KASMA KONUSUNA BEN ŞAHSIM ADINA HERKESİ TAKİP ETMEYE ÇALŞIYORUM VE BUNLARI HERGÜN MURATLA PAYLAŞIYORUM.MURAT GELİNCE BAZI DEĞİŞİKLİKLER OLUCAK.BURDAN SÖYLEMEK İSTİYORUM.İYİ OLUR KÖTÜ OLUR BUNU HEP BİRLİKTE GÖRÜCEZ.BU ARDA MURATLA YAPTIĞIM KONUŞMADA LONCAYA TEKRAR ÜYE ALIMINI BAŞLATMMIŞ BULUNUYORUZ.BU KONUYLA ALAKADAR OLAN ARKADAŞARA DUYRULUR. VE BİR NOT DAHA BEN ŞAHSIM ADINA ve SERDARIN ÖNERİSİYLE BU SABAH BLACKXHAKAN ADLI ARKADAŞI LONCAYA ALMIŞ BULUNUYORUM.KENDİSİ EN KISA ZAMANDA CARININ İSİMİNİ DEĞİŞTİRİP BİZE BİLDİRECEK.BURDAN TÜM ARKADAŞALRA İYİ EĞLENCELER DİLİYORUM.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Berkay abi bana demişsin heralde şimdiye kadar nerdeymiş diye..
Herneyse sana şunu söylüyeyim bu sunucuyu neden terk ettiğimi murat abi çok iyi bilirki o zamanlarda ileriyi çok iyi tahmin ederdim bunuda yagız abi çok iyi bilir..
Söylemiyim diyorum ama çok umursamaz laflar ediyosun..
En azından abartmıyorum lonca kasasına nakitlerim ve itemlerim dahil 2 ejder malzemesi bıraktım gittim neden ?
Loncama sadıktım locnadakiler yaralansın diye.
Bu zamana kadar nerdesin demişssin bunuda sorabilirsin mruat abiye girridim full locna hakkında falan konuşurduk şu böyle oldu böyle oldu böyle yapalım diye..
Gitmeden öncede çok emek verdim bu loncaya bunu bilende çok iyi bilir.
İşim gücüm sıgınak etmekte değil onuda diyeyim İsim veriyorum çünki sorabilirsin..
daha geçen bak taze yagız abiyle loncanın akıbeti hakkında çok ateşli bi konuşma geçirdik..
noldugu nettiği belli çünki..
Benim konum item mitem değil facebookta bi sayfada parayla full çarlar satıyolar oldukcada makul bi fiyat alıpda sunucuya geçirmek çokda zor değil heralde..
Noldugunu ne gittiğimide biliyorum ben sadece ben değilim bak diğer arkadaşların hepsine sorabilirsiniz grup yok neden ?
Loncada 10-15 kişi var nerede onlar ? Şahsi çarlarını biraz kenara koyun ilk önce tabanı geliştiriceksinki ilerisi gelsin..
Ne demişim ; 3 haftadır deli gibi grup arıyorum özellikle kurtları toplayıp başka gruplarlada değil sanada kaç defa çağrı yapmışımdır abi gel diye.
Olmıyınca olmıyo ama olması lazım eski Kurtlar nerede ?
Tekrar diyorum ben bunu kendime yediremem bu nedir yahu sunucu değiştirmişim bi sıgınak atamadıgım için loncayı bırakmışım item bulamadıgım için sunucuyu değiştiriyomuşum loncama ne akdar sadıkmışım..
Bu yorumu beklemezdim o zaman bende cıkayım biraz Loncaya verdiğim katkıyı kolay koaly kimse vermezdi murat abimde bilir kaç kişi için sabahladım ben maden başlarında..
Ama severek ederek yaptım sohbet içinde itemler tam oldugu için diğer arkadaşlara bakıyoduk.
Öyle bi item için loncamıda satmam ben kimseyle karıştırma bilmediğin kişiler hakkındada böyle konuşma Saygım var sana bozmayalım..
Ne demek istediği ne yapmak istediğimi bana sorma GİT Loncadan ablama Yagız abime Yasinime Ahmet abiye mehmet abiye hepsine sorabilirsin onlar güzel bi şekilde anlatır sana ama dediğim gibi böyle bişi demen kırdı beni " Sıgınak için lonca bırakıyomuşum "
Düz mantıgı at bi kenarada dediklerimi derince bi düşün onumu demek istemişim ben.
+ Bak ne diyorum oyunda aktif biri olmıycam başka çarımda yokki ona geçeyim.Ama Etkinliklerde bulunucam demişim burdanda bişeyler cıkartabilirsin.
SAygılar.
Olanları değil olması gerekenleri konuşalım bence...
Üye listemizi bi gözden geçirelim isterseniz...
Kurtlarxfatiha KuRTLaRxBeRKaY [Lonca Genel Başkanı] Genelde Faal
Kurtlarxsuskun [Üye Alım Sorumlusu] Yok
Kurtlarxatakaan KurtlarXATAAKAN [Üye Alım Sorumlusu] Genelde Faal
Kurtlarxyağız Kurtlarxyagız [Üye Gözlemcisi] Genelde Faal
Kurtlarxgenıus Kurtlarxhard Kurtlarxhardd [Üye Gözlemcisi & Görev Takımı Komutanı] [Askerde]
Kurtlarxkadriye Kurtlarxkadrıye Kurtlarxkdriye [Kasa Sorumlusu] Genelde Faal
Kurtlarxjunior Kurtlarxperfect [Savaş Komutanı] Genelde Faal
Kurtlarxsarıyer Kurtlarximhotep [Savaş Komutanı & Forum Sözcüsü] Az da olsa Faal
Kurtlarxkurtpençe [Savaş Komutanı] uzun süre oyunda değildi yeni girmeye başladı
Kurtlarxkürşad kaç lvl onu bile bilmiyorum
Kurtlarxredsonya yok
Kurtlarxkapanı Kurtlarxkapanıx yok
Kurtlarxbozkurtt Kurtlarxbozkurt [Askerde]
Kurtlarxmuntazam Kurtlarxmert Kurtlarxcellatı azda olsa faal
Kurtlarxhezeyan Kurtlarxgüneş yok denecek kadar az
Kurtlarxdr yok denecek kadar az
Kurtlarxgülnaz hiç görmedim gören varsa bana haber versin
Kurtlarxkomando lonca için hiç bir faaliyetini görmedim öyyle geziniyor sadece
Kurtlarxüntitlet tanıyan var mı? ben tanımıyorum
Kurtlarxkutalmış uzun süre oyunda değildi yeni girmeye başladı
Kurtlarxbloodspy Kurtlarxfndysn Kurtlarxfndysnx yok denecek kadar az
Kurtlarxnarutoo Kurtlarxflagx Kurtlarxflag uzun süre oyunda değildi yeni girmeye başladı
Kurtlarxozixxx Kurtlarxozixx uyumsuz saat ve günlerde oyunda
Kurtlarxcaski tanıyan var mı? ben tanımıyorum
Kurtlarxbelali tanıyan var mı? ben tanımıyorum
Kurtlarxkütayalı Kurtlarxkütayali uzun süre oyunda değildi yeni girmeye başladı
Kurtlarxsamet şifacıydı galiba en son kadımı kesemediğimiz ve hergün kadıma gittiğimiz zaman görmüştüm
Kurtlarxgemlikli en son gördüğüm zamanı hatıorlamıyorum
Kurtlarxrevan tanıyan var mı? ben tanımıyorum
Kurtlarxwhite tanıyan var mı? ben tanımıyorum
Kurtlarxkızıltuğ tanıyan var mı? ben tanımıyorum
Kurtlarxikvakti 30 yada 35 lvldi en son gördüğümde 40 sa ismini en üste yazalım
Kurtlarxalbatros Genelde Faal
şimdi sizce lonca mıyız yoksa... grup bölgesi için burdan iki grup çıkar mı??? lonca alımlarımız başlayacak.. isim değiştirme hakkıyla isteyen kişiler loncamız faaliyetlerinden yararlanabilecek yeni bir karakter kasmadan loncamız üyesi olabilecek... isteyen arkadaşlarımız bana atakana yağıza yada berkaya referans olacakları arkadaşlarını isimlerini yazsınlar... belli bi kontrol sürecinden sonra onay verildikten sonra şahsi karakterlerinin ismi önüne Kurtlarx ekleyerek loncamızın as üyelerine katılacaklar...
sorunun çözümü budur. üye listemiz tamamen güncellenmelidir.
kendimiz çalıp kendimiz oyunuyoruz farkındamıyız onu allah bilir. hadi kalın sağlıcakla.
Ali oyunu bırakmak yok her şeyin çaresi bulunacak azıcık sabır ablacım... bana güven
S.A arkadaşlar
Bugun loncamız adına cok guzel gelısmeler yasandı ve devamı gelecek.Bizler loncanın en kotu gunlerını işallah gerıde bıraktık dıyebılırız .Loncamıza eskı uyelerımızden bırkac arkadasımız gerı dondu.baska sunuculardan bıldıgım kadarıyla 2 arkadasımız, carlarını tılsıma tasıdı ve tekrar bızlerle devam edecekler( Denız ve Alı).
Bu arada alı geldın yuzunu goremeden tekrar ayrı kalmana gercekten cok uzulenlerden bırısı olacagımı unutma.oyle kımseye darılıp ta yada oyunda kımseyı bulamıyorum dıye de gıtmek yok.bu gunler bıraz sıkıntılı gecıyor evet ama gokcenınde dedıgı gıbı bıraz sabır gerekıyo,Egerkı benı yada loncadan baska bır arkadasımızı abı, abla olarak yada arkadas olarak sevıp sayıyosan bıraz sabır gosterıp bu yola emek verenlerden olmanı ıstıyoruz.
Gun gectıkce eskı gucumuzun ustune cıkacagız.kısa bır sure sonra reıs gerı donecek loncayı eskısı gıbı hatta eskısınden daha guclu bulursa nasıl sevınecek tahmın edıyosunuzdur .Ve ona donus hedıyesı olarak bundan daha guzel ne verılebılır ?..