S.A arkadaşlar.
Cuma akşamı saat 21/30,22/00 saatlerınde kadım organızasyonu yapmayı planladık . Tum lonca uyelerımızın bu falıyete gelmek ısteyecegını dusunuyorum .muhurlu kapıda toplanacagız ,gorevı olan arkadaşlarım tek grupta toplanacakve kesım grubu ıcın bana gonullu 5 buyucu arkadaş lazım (ejderlı olması ıyı olur) .Bircok arkadasımızın kadım hıdra pencesıne ıhtıyacı var.bıraz loncanıza destek olun herkesı beklıyorum .
<> Kurt Loncası <>
Re: <> Kurt Loncası <>
Kurtlarxyagız *** Havzalı ***
Unutmadan arkadaşlar.artık lonca uyelerının lonca carlarında oyuna devam etme vaktı gelmedımı sızce .sadece lonca uye lıstesınde ısmı gorunuyo ama kımse carlarında dolasmıyor.artık buna son verelım .unutmayın ne kadar cok car degısırsenız carınızın gelısmesı okadar zor olur tek cara agırlık verın.ve bu agırlık verecegınız car lonca carınız olsun.Loncanız ıcın bıraz caba harcayın .....
Kurtlarxyagız *** Havzalı ***
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
O gün orada olmaya çalışırım olamazsam şifrem yasinde charda maraton ayak var defansif yaparsın itemlerini takıp gezdirebilirsiniz arkadaşlar

-
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
yefe2009 yazdı:Unutmadan arkadaşlar.artık lonca uyelerının lonca carlarında oyuna devam etme vaktı gelmedımı sızce .sadece lonca uye lıstesınde ısmı gorunuyo ama kımse carlarında dolasmıyor.artık buna son verelım .unutmayın ne kadar cok car degısırsenız carınızın gelısmesı okadar zor olur tek cara agırlık verın.ve bu agırlık verecegınız car lonca carınız olsun.Loncanız ıcın bıraz caba harcayın .....
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
Görevim var ama salla şifa eksiği varsa şifanız benim abi.yefe2009 yazdı:S.A arkadaşlar.
Cuma akşamı saat 21/30,22/00 saatlerınde kadım organızasyonu yapmayı planladık . Tum lonca uyelerımızın bu falıyete gelmek ısteyecegını dusunuyorum .muhurlu kapıda toplanacagız ,gorevı olan arkadaşlarım tek grupta toplanacakve kesım grubu ıcın bana gonullu 5 buyucu arkadaş lazım (ejderlı olması ıyı olur) .Bircok arkadasımızın kadım hıdra pencesıne ıhtıyacı var.bıraz loncanıza destek olun herkesı beklıyorum .

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
Selamun aleyküm..
Bir kaç gün öcne aldıgım kararı abilerime falan söyledim burdanda duyurayım..
Oyunda artık aktif bi oyuncu değilim belirteyim. Sadece hal hatır sormaya girerim ve etkinliklerde yardıma ( bknz. kadim etkinliği )
Eminöne gittiğim kurtlarla şuanki kurtlar arasında dağlar kadar fark var..
Karakteri taşıyalı en azından 3 hafta gibi bi süre oldu neden peki kurtlarla devam edelim diye özledim diye..
Sağolsun kadriye abla ve yagız abi elimden tutmaya calıstı.Yasin kardeşiminde pabucunu dama atamam
3 haftadır uzmanlık alanım olarak gördüğüm savaşcıya sadece ışık takı seti ve zırh düşürmek için deli gibi grup arıyodum.
Aradım ettim sadece 1 kere kenan kesebildim oda kadriye ablayla sanırsam..
Tak etti artık stres yapmaya başladı alakamı kesmeye karar verdim hiç yoktan Reis geri gelene kadar..
He sadece bunlar etki etmedi tabiki sınavlar + staj dershane falan derken yogun bi calısma programına girdim oda etkiledi..
Ama sadece şunu diyeyim emanete sahip cıkın..
Eminönünde belli bi oyun hayatım çevrem karakterlerim vardı ancak eski topraga dönmek iyi gelir dedim ama istediğimiz gibi olmuyo her şey hayat..
Neyse allaha emanet olun selamımı eksik etmem merak etmeyin
Bir kaç gün öcne aldıgım kararı abilerime falan söyledim burdanda duyurayım..
Oyunda artık aktif bi oyuncu değilim belirteyim. Sadece hal hatır sormaya girerim ve etkinliklerde yardıma ( bknz. kadim etkinliği )
Eminöne gittiğim kurtlarla şuanki kurtlar arasında dağlar kadar fark var..
Karakteri taşıyalı en azından 3 hafta gibi bi süre oldu neden peki kurtlarla devam edelim diye özledim diye..
Sağolsun kadriye abla ve yagız abi elimden tutmaya calıstı.Yasin kardeşiminde pabucunu dama atamam
3 haftadır uzmanlık alanım olarak gördüğüm savaşcıya sadece ışık takı seti ve zırh düşürmek için deli gibi grup arıyodum.
Aradım ettim sadece 1 kere kenan kesebildim oda kadriye ablayla sanırsam..
Tak etti artık stres yapmaya başladı alakamı kesmeye karar verdim hiç yoktan Reis geri gelene kadar..
He sadece bunlar etki etmedi tabiki sınavlar + staj dershane falan derken yogun bi calısma programına girdim oda etkiledi..
Ama sadece şunu diyeyim emanete sahip cıkın..
Eminönünde belli bi oyun hayatım çevrem karakterlerim vardı ancak eski topraga dönmek iyi gelir dedim ama istediğimiz gibi olmuyo her şey hayat..
Neyse allaha emanet olun selamımı eksik etmem merak etmeyin

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
hadi sığınak atalm birileri girsin oyuna 
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
-
- Çınaraltı Müdavimi
herkeze günaydın ...

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Edebiyat'tan kaldım iyi mi ! :evil:

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Geçmiş olsun Yasin , ama nasılsa verirsin sıkma canını..