Barış nerelerdesin oğlum yav. :evil: Taşkın'ın emanetiydin, hani kardeştik.kasaphasan06 yazdı:Merhabalar kolay gelsin, herkesin neşesi yerindedir umarım
Şu sıralar oyuna karşı kendimi sıcak hissetmiyorum genelde bilgisayar başındayım fakat başka oyunları tercih ediyorum o yüzden ulaşmak isteyip de ulaşamayan dost varsa affola
Reis'in açık cezaevine çıktığını duydum sevindim umarım aramıza en kısa zamanda döner
sanırım okul dönemi bittiğinde 10 hazirana yakın bir tarihte oyuna daha istekli girerim Reis'in gelmesini bekliyorum şahsen onunla da tanışmak isterim abimle dostlukları vardı ama
Boşta bir görev varsa alabilirim oyuna girmeme vesile olur, ben de biraz neşelenirim, sizde işinizi düzgün yapabilecek bir dostunuza görev vermenin rahatlığını yaşarsınız![]()
Herkese iyi günler, bu arada bana ulaşmak isteyen varsa forum hesabıma mesaj atabilir veya buradan cevaplayabilirsiniz
<> Kurt Loncası <>
Re: <> Kurt Loncası <>

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Oğlum oyun hiç çekmiyor ya :S
Rescuer yazdı:Barış nerelerdesin oğlum yav. :evil: Taşkın'ın emanetiydin, hani kardeştik.kasaphasan06 yazdı:Merhabalar kolay gelsin, herkesin neşesi yerindedir umarım
Şu sıralar oyuna karşı kendimi sıcak hissetmiyorum genelde bilgisayar başındayım fakat başka oyunları tercih ediyorum o yüzden ulaşmak isteyip de ulaşamayan dost varsa affola
Reis'in açık cezaevine çıktığını duydum sevindim umarım aramıza en kısa zamanda döner
sanırım okul dönemi bittiğinde 10 hazirana yakın bir tarihte oyuna daha istekli girerim Reis'in gelmesini bekliyorum şahsen onunla da tanışmak isterim abimle dostlukları vardı ama
Boşta bir görev varsa alabilirim oyuna girmeme vesile olur, ben de biraz neşelenirim, sizde işinizi düzgün yapabilecek bir dostunuza görev vermenin rahatlığını yaşarsınız![]()
Herkese iyi günler, bu arada bana ulaşmak isteyen varsa forum hesabıma mesaj atabilir veya buradan cevaplayabilirsinizYüzünü gören cennetlik valla.

Git az PES oyna, biraz CM 03-04 oyna 10 güne kalmaz çeker canın valla bak.kasaphasan06 yazdı:Oğlum oyun hiç çekmiyor ya :S
Rescuer yazdı:Barış nerelerdesin oğlum yav. :evil: Taşkın'ın emanetiydin, hani kardeştik.kasaphasan06 yazdı:Merhabalar kolay gelsin, herkesin neşesi yerindedir umarım
Herkese iyi günler, bu arada bana ulaşmak isteyen varsa forum hesabıma mesaj atabilir veya buradan cevaplayabilirsinizYüzünü gören cennetlik valla.

Tılmesa
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
2K atıyorum namıssızlar çok güzel oyun yapmışlar
neyse az takılırım forumda

kasaphasan06 yazdı:2K atıyorum namıssızlar çok güzel oyun yapmışlarneyse az takılırım forumda

Tılmesa
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
oyuna da girerimde böyle ortak bir şey olursa yoksa yapacak bir şey yok 

kasaphasan06 yazdı:oyuna da girerimde böyle ortak bir şey olursa yoksa yapacak bir şey yok

Tılmesa
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Yasin bi oyuna girde ayakkabıyı verem la 

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kurtlarxjunior yazdı:Yasin bi oyuna girde ayakkabıyı verem la

Tılmesa
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Rescuer yazdı:Kurtlarxjunior yazdı:Yasin bi oyuna girde ayakkabıyı verem laOlum şimdi giremiyorum bu PC'de İKV yok.
2'de falan girerim.
o arada evde yokum malesef

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı