Küçükçekmece'de Kazlıçeşme'deki mitinge gitmek için toplanan bir grup Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile caddeden geçen Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) taraftarları arasında taşlı sopalı kavga çıktı. Kavgada 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.
Saat 14:00 sıralarında Küçükçekmece Gültepe Mahallesi Bağlar caddesinde meydana gelen olayda, MHP'nin Zeytinburnu Kazlıçeşme'deki mitingi için hazırlık yapan partililer ile aynı caddeden geçen BDP'liler arasında sözlü atışma çıktı.
Sözlü sataşmanın ardından iki grup birbirlerine taş ve sopalarla saldırdı. Kavga sırasında MHP Küçükçekmece İlçe yöneticisi Erkan Kurumlu çenesinden ve boynundan yaralandı. Çıkan kavgada 3 BDP'li partilinin de yaralandığı öğrenildi. Yaşanan karşılıklı kavgada çok sayıda araç ve iş yerinin camları kırılırken, olay yerine sevk edilen polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı.
Yaşanan kavganın ardından ayrılan iki gruptan BDP'liler Kanarya Şahin caddesi üzerinde bulunan AK Parti seçim ofisi önüne gelerek slogan attı. Grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.Polis bölgede çok geniş güvenlik önlemi aldı
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
İsim: Ayberk
Börteçine Loncası Kurucu ve ikinci başkanı

Börteçine Loncası Kurucu ve ikinci başkanı

- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Selamun Aleykum
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
:?: :!:eseslisemi yazdı:Beyin Bedava![]()

[right]Arif YAMAN[/right]
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
serserixemree yazdı:arif abim gözlük bana yakışmış mı:)
41 kere maşallah.

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
serserixemree yazdı:Ulu bir kavak ağacının yanında bir kabak filizi boy göstermiş. Bahar ilerledikçe bitki kavak ağacına sarılarak yükselmeye başlamış. Yağmurların ve günesin etkisiyle müthiş hızla büyümüş ve neredeyse kavak ağacıyla aynı boya gelmiş. Bir gün dayanamayıp sormuş kavağa: "Sen kaç ayda bu hale geldin agaç?" "10 yılda" demiş kavak "10 yılda mı?" diye gülmüş ve çiçeklerini sallamış kabak "Ben neredeyse 2 ayda seninle aynı boya geldim bak!" "Dogru" demiş agaç "doğru" Günler günleri kovalamış ve sonbaharın ilk rüzgarları başladığında kabak önce üsümeye sonra yapraklarını düşürmeye, soğuklar arttıkça da aşağıya doğru inmeye başlamış. Sormus endişeyle kavağa: "Neler oluyor bana agaç?" "Ölüyorsun" demiş kavak "Niçin?" "Benim on yılda geldiğim yere sen iki ayda gelmeye çalıştığın için"
Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az...

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
serserixemree yazdı:Temelerin evine hırsız girer. Fadime temel temel uyan eve hırsız girdi der. Temel uyanmaz . Fadime temel temel koltuk gidiyo der.Temel boşver yarın alırız der. Fadime temel temel televizyon gidiyo der . Temel boş ver yarın alırız der . temel temel ben gidiyom boş ver yarın alırız der
uyanmaya değmez. :lol: :lol:

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
serserixemree yazdı:Bir Adada 30tane Zenci varmış birgün bu adaya bir cin düşmüş herkesin 1 istegini yerine getircem demiş 1.si beni beyaz yap A.B.D ye gönder demiş 2.side öle bu 29'a kadar öle sürmüş 29.ya gelince sen ne istersin sahip demiş ki ben burda çok sıkılırım hepsini arap yap geri getir demişxD
Zencilerinde Temeli varmı acaba..

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
ayberk yazdı:Forum sayfasinda çeşitli sayfalarda (TÜRKÇE gibi) PKK propagandası yapan hilalxxxfenomen adlı karakterle en ufak bir ilişkinizin olmamasını umuyorum. Forum sayfalarnda kendisine gereken cevapları bu Ülkücü lonca vermiyorsa bir eksiklik de vardır bunu belirtmek isterim.
Ayberk o tartışmayı yazdığın gün girdim konu kilitti. Ama bence o konuda tartışma değil bir kaç kişinin seviyesizliği ve sokma akılla laf kalabalığı yapması vardı. Haa onlara doğrular anlatılabilirmi ? Onlar zaten yanlış olduğunu biliyorlar. Bölücülük kelimesinin manasıda bu zaten. :?:

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
Aleykümselam.eseslisemi yazdı:S.a Herkese Gunaydınlar
İyi akşamlar.

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
ayberk yazdı:Eyvallah Nice sayfalara inşallahRescuer yazdı:Ooooo dost lonca, gardaş lonca.Mesaj sayfasında bizi geçmişsiniz 227 sayfa olmuşsunuz.
Hadi hayırlı, uğurlu olsun. Başarılarınızın devamını dilerim, kardeşliğinizin, samimiyetinizin bir göstergesi bu. İnşallah hep aynı devam eder...
Ayberk ince detayı farketmedi.