***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
''Annem unu eledi, finale çıktı.'' Yukaridaki Esprilerden favorim
İsim: Ayberk
Börteçine Loncası Kurucu ve ikinci başkanı

İhsanim görevi biraktin güncel üye listesi yayinlanmaz oldu. Bu konuda ilgili arkadaşı uyarmak lazım. Ve Foruma uğramiyorsunuz sevgili börteçineler...

İkinci husus....
Bundan sonra Haftada en az iki kez Sadece börteçinex lerden oluşan gruplarla migrat yapilmasi gerekli olan bir husustur. Defalarca migrata giriorum İtemler bana düşmüyor tamamda hep EL'e düşüyor. Biz bize girersek en azindan bizden birine düşer. O da sevincimiz olur. Bu konuyla ilgili Grup bölgelerinin starı Kenanın görevlenmesini talep ediyorum tabi kendisi de uygun görürse.
Şimdiden hayirli olsun.
Bundan sonra Haftada en az iki kez Sadece börteçinex lerden oluşan gruplarla migrat yapilmasi gerekli olan bir husustur. Defalarca migrata giriorum İtemler bana düşmüyor tamamda hep EL'e düşüyor. Biz bize girersek en azindan bizden birine düşer. O da sevincimiz olur. Bu konuyla ilgili Grup bölgelerinin starı Kenanın görevlenmesini talep ediyorum tabi kendisi de uygun görürse.
Şimdiden hayirli olsun.

Moreblood yazdı:eseslisemi yazdı:Yasin edebıyattan Kaldım Dedınya Bence Sen Matematıkten Kaldın ne 227 si La 527 olduk bizRescuer yazdı:Ooooo dost lonca, gardaş lonca.Mesaj sayfasında bizi geçmişsiniz 227 sayfa olmuşsunuz.
Hadi hayırlı, uğurlu olsun. Başarılarınızın devamını dilerim, kardeşliğinizin, samimiyetinizin bir göstergesi bu. İnşallah hep aynı devam eder...
![]()
Anaokul terk

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
ayberk yazdı:İkinci husus....
Şimdiden hayirli olsun.
Bana Mıgrat Demeyin
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
İhsanım Mesajini aldim fakat skype için gerekli donanimim yok ve uygun ortamim yok:) zaten ben toplantida diyeceğimi burda söylemiştim. Mesela kenan yaptik iki gün önce böyle item sana düştü bana düşmüş kadar sevindim cünkü senin çarinin sağlam olmasi da benim yararima. Hem bir kardeşime düşmüş item. Her ne olursa olsun ne kadar Bana migrat demeyin desen de kardeş Her hafta bu etkinlikler düzenlenirse katilmak durumundasin. Lonca tarafindan düzenlenen etkinliklere keyfi olarak katilmamak uygun değildir. Hem bu bizim yararimiza.

Bu loncanın güncel listesi , görev listesi nerde forum sözcüsü...

- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
ayberk yazdı:İhsanım Mesajini aldim fakat skype için gerekli donanimim yok ve uygun ortamim yok:) zaten ben toplantida diyeceğimi burda söylemiştim. Mesela kenan yaptik iki gün önce böyle item sana düştü bana düşmüş kadar sevindim cünkü senin çarinin sağlam olmasi da benim yararima. Hem bir kardeşime düşmüş item. Her ne olursa olsun ne kadar Bana migrat demeyin desen de kardeş Her hafta bu etkinlikler düzenlenirse katilmak durumundasin. Lonca tarafindan düzenlenen etkinliklere keyfi olarak katilmamak uygun değildir. Hem bu bizim yararimiza.
Katılmak sorun degılde Bana dusmuo
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Haftaya olacak toplantıdan sonra forum sözcüsü ben olacağım..ayberk yazdı:Bu loncanın güncel listesi , görev listesi nerde forum sözcüsü...
Haftaya forum sözcüsü olduktan sonra direk güncel listeyi yazarım..
Yaptığım güncel liste şuan hazır..
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.