<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ozifb
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen ozifb »

büyüm 48 oldu migrat ve sığınak görewleri var bide akrep yparyz görewleri hem itemde cıkar :D
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
Kullanıcı avatarı
ozifb
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ozifb »

hidra gözlem hidra kadim akrep geceni takipcisi buz büyücüleri ifliss migart ve sığınakın full görewleride duruo 48 im yolm 49 olurm ! boş zamanı olan birinle bulusk yapsak olurmu
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

arkadaşlar şu grup bölgeleri için konuşmak istiyorum... sığınak bölgesinde deneyimli... ani kara verebilen şifacı be büyücü ağırlıklı 4 er kişilik ekip kurmam lazım... o ekipler sabit olmak üzere 2 kişi misafir olarak herkezin sığınak görevlerini yapmak ve itemlerini düşürmek istiyorum.. görev grubunda olmak isteyenlerle bu konu üzerinden isimlerini alayım bi ara toplantı yapalım... ben hariç 7 kişiye ihtiyacım var...

daha sonra aynı gruplar miğrat için çalışacak....

sığınakta deneyimli olanlar lütfen....
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
ozifb
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ozifb »

deneymli değilm ama görewler war sadece haftasonları girebiliorm ;) haftasonu ypsak bu etklinlikleri
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Kurtlarxkadriye yazdı:arkadaşlar şu grup bölgeleri için konuşmak istiyorum... sığınak bölgesinde deneyimli... ani kara verebilen şifacı be büyücü ağırlıklı 4 er kişilik ekip kurmam lazım... o ekipler sabit olmak üzere 2 kişi misafir olarak herkezin sığınak görevlerini yapmak ve itemlerini düşürmek istiyorum.. görev grubunda olmak isteyenlerle bu konu üzerinden isimlerini alayım bi ara toplantı yapalım... ben hariç 7 kişiye ihtiyacım var...

daha sonra aynı gruplar miğrat için çalışacak....

sığınakta deneyimli olanlar lütfen....
Ablacım deneyim olarak şifacımdan ve büyücümden kalma 70 küsür madalyam var. :) Ama sen de biliyorsun ki benim şifa artık mefta, yeni kasıyorum, büyücümü ise boşalttım, savaşçıma item aldım, ama düşüncen çok güzel gerçekten hem Kurtlar olarak diğer grup bulamayanlara (sunucmuzdaki) hem de kendi içimizde (BENİM GİBİ :D ) grup bulamayanlara yardımcı olmuş oluruz. :D Ben bunun için gönüllüyüm, belki birkaç arkadaş daha bulabilirim ancak bizim loncadan olmayabilirler. Ayrıca Ali de yeni şifa kasıyormuş. :D 44 olacakmış. :D (2 şifa neyine yetmediyse... :mrgreen: ) Belki o da gönüllü olur. :)

ek olarak...

Loncada görevi olan, yardım isteyenler varsa -ki her zaman olur yani niye olmasın :) - şuanlık İnfazxlouster charına (henüz adını değiştiremedim), birkaç gün sonraysa ismini değiştirip duyurduğumda KurtlarxResCueR charına PM atabilir. Oyunda olduğum sürece yardıma varım, zaten canım sıkılıyor. :P

Cuma'mız mübarek olsun, hayırlı günler...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Birisi şifacımı dedi :D ani kararmı dedi :D staj falan var abla ama oyunda oldugum sürece uçururum sizi kenana dogru ayarlayalım :) belki o gruplarda benim savaşcıda yer bulur :P
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Kurtlarxjunior yazdı:Birisi şifacımı dedi :D ani kararmı dedi :D staj falan var abla ama oyunda oldugum sürece uçururum sizi kenana dogru ayarlayalım :) belki o gruplarda benim savaşcıda yer bulur :P
Stajını Zahir'in yanına alak. :D
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Elektiriktende anlarım hani :D devrelerini yakarım olm :D
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Bu arada hayırlı cumalar arkadaşlar :)
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

iki takım 4erli olacak sabit grupta eksik olan iki kişi yerine loncadan görevi olan yada itemi yetersiz olanlar olacak (gruplara alınmayanlar) bu iki takım üyeleri aynı saatte sürekli oyunda olucak (gün aşırı yada her gün) bu iki takıma için hazırlanan üye listeleri olacak yanlarında ikişerli götürecekleri kişiler... o kişileri ekip kaptanı hazırladıkları liste ile gbye sokacak görevlerini yapacak ve deneyim kazanmalarını sağlayacak...

sığınak artık çok zor değil... miğrat ise bi kaç püf noktasını kavradıktan sonra basitleşiyor... mühim olan sağ duyu ve biraz özveri..

oğuzhan sen sabit görev ekibinde değil görevi olan kişiler arasında olursan hem daha çok verimli olursun hemde sadece hafta sonları oyunda olduğun için diğer grup üyelerini etkilemezsin...

Yasincim güzel düşünmüssün ama loncadan olmayan arkadaşlar bizim kahrımızı çekmeye bilir... bana kahır çekicek arkadaşlar lazım... biri ters bişey söylese sen muhçup olursun...

Ali zaten görev ekibimde görmek istediğim arkadaşlarımdan birisi....

bu arada savaşçılar için loncadaki diğer savaşçı arkadaşlarınızla konuşun itemlerinizi (Farabi - Solucan ve diğer) birleştirin... sendeki eldivenle ondaki ayakkabı tek tek bi işe yaramaz ama ikisini birleştirip bi savaşçıyı güçlendirirseniz içerde düşen itemlerle her iki savaşçıda güçlenir.. benim karakterim 22500 canı vardı atakandan farabi itemlerini aldım şimdi 25000 civarında canı var zırhı %70 elektrik itemleri üzerinde.... şu anda sığınak ve miğrata kolayca girebilir... eskiden olsa ben de atakanda eziktik (Savaşçı olarak) şu anda ben itemlerimi düşürünce ondan aldığım itemleri geri vericem...

sizde bu yolu izleyin... takımlar için isimleri ve karakterleri listeleyin bana pls...
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)

“Lonca İletişim” sayfasına dön