Resimden anlayacağınız üzere bence etkinliklere pek özen gösterilmiyor .
Ölüm oyununda bir Etkinlikçi ve bir Game Master bulunmasına rağmen 4 şifanın 1 şifayı kovaladığı veya resimde gördüğünüz üzere iki şifacının bir şifacıyı kovalaması kimsenin umrunda değil sona kalana kadar iki şifacıda birbirlerine hiç bir türlü hasar vermiyor Etkinlikçinin özeline yazıyorum fakat cevap yok Game Master deseniz oda öyle madem ilgilenmiyeceksiniz Ölüm oyunu yapmanın mantığı nedir ben bunu öğrenmek istiyorum açıkcası ...
Yeni Etkinlikçileri ekibe almanızı öneririm
Vede tecrübesiz Game Master'larınızın bilinçlendirilmesini
3 şifacı kalmış orda sen naparsan yap 3 şifacının birbirine vurmasını sağlıyamazsın doğal olarak 2 şifacı birine vurucak
Selam arkadaşlar,
Ölüm oyununun bireysel bir mücadele olduğunu düşünürsek,katılım gösteren oyuncuların içeride güç şartlar altında savaştığınında bilincindeyiz demektir.Ölüm oyunu etkinliğimizde de diğer etkinliklerimizde olduğu gibi klan, kişi, lonca ayrımı yapılmaksızın herkes için aynı kurallar uygulanmaktadır. Sizinde belirttiğiniz gibi kaçan kişinin davranışı ne kadar adil değilse 4 kişinin bir kişiyi kovalıyor olması durumuda o denli adil değildir. Etkinlik görevlisi ve GM arkadaşımız insiyatif kullanarak karşılıklı yapılan bu davranışı izlemiş kurallar çerçevesinde etkinliği devam ettirmiştir.Kişisel fikrimi soracak olursanız, bahsettiğim tek başına savaşmak durumunu düşündüğümüzde, tek başına mücadele eden bir neferi, gruplaşarak kovalayan diğerlerine karşın, alandan direkt uzaklaştırmak , haksızlık olacaktır. Akış gözlemlenir ve ilerleyen dakikalarda oyunun akışına göre gerekli kurallar uygulanır.Bu noktada etkinlik görevlisi ve GM arkadaşlarımız oyuncularımızın eğlenebilmeleri adına, mümkün olduğu kadar az müdahalede bulunmaya çalışmaktadırlar.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Görüşlerinizi doğru bulmadım açıkcası benim şifacımda Depar yeteneği bile olsa 4 oyuncuya karşı hiç bir şansım olmaz-olamaz uygun olanın o kişi-kişileri direk etkinlikden atmalarıydı sürekli yazmama rağmen acemi etkinlikçiniz bir cevap bile vermedi bu gruplaşmayı bizde bir dahaki etkinliklerde yapacağız bunu buradan duyuruyorum açıkcası.
Eğer etkinlik odasından atılırsam farklı yollara başvuracağımıda bildiririm !
Zifan yazdı:Selam arkadaşlar,
Ölüm oyununun bireysel bir mücadele olduğunu düşünürsek,katılım gösteren oyuncuların içeride güç şartlar altında savaştığınında bilincindeyiz demektir.Ölüm oyunu etkinliğimizde de diğer etkinliklerimizde olduğu gibi klan, kişi, lonca ayrımı yapılmaksızın herkes için aynı kurallar uygulanmaktadır. Sizinde belirttiğiniz gibi kaçan kişinin davranışı ne kadar adil değilse 4 kişinin bir kişiyi kovalıyor olması durumuda o denli adil değildir. Etkinlik görevlisi ve GM arkadaşımız insiyatif kullanarak karşılıklı yapılan bu davranışı izlemiş kurallar çerçevesinde etkinliği devam ettirmiştir.Kişisel fikrimi soracak olursanız, bahsettiğim tek başına savaşmak durumunu düşündüğümüzde, tek başına mücadele eden bir neferi, gruplaşarak kovalayan diğerlerine karşın, alandan direkt uzaklaştırmak , haksızlık olacaktır. Akış gözlemlenir ve ilerleyen dakikalarda oyunun akışına göre gerekli kurallar uygulanır.Bu noktada etkinlik görevlisi ve GM arkadaşlarımız oyuncularımızın eğlenebilmeleri adına, mümkün olduğu kadar az müdahalede bulunmaya çalışmaktadırlar.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Zifan yazdı:Selam HighWawe,
Öncelikle ilginiz için teşekkür ediyoruz. Ölüm oyunu adındanda anlaşılacağı üzere bireysel mücadelelerin sergileneceği amansız bir savaştır,bizlerinde beklentisi oyunun hakkını vererek yapılan çekişmeli savaşlardır. Her zaman belirttiğimiz gibi etkinlik akışını belirleyen sizlersiniz ve takdir edersiniz ki örgütlenerek içeri girme durumuna müdahale etme şansımız yok zira skype ve etkinlik öncesi anlaşmaları bilemeyiz ve tek tek kontrol edemeyiz ancak içeride mevcut kuralları uygulamakla yükümlüyüz ki;kurallara uymayan her oyuncu klan ya da lonca gözetmeksizin derhal alandan uzaklaştırılmaktadır. Etkinlikçi arkadaşlarımında bu duruma titizlikle dikkat ettiğinden şüphem yok:)
İyi eğlenceler dilerim.
Daha önce tarafınıza verilmiş olan yanıtları tekrar ve dikkatle okumanızı öneriyoruz.
İyi eğlenceler !
Sunucu Şampiyonasında Büyücü ve şifacı sınıfını aynı anda alıyorsunuz fakat bizler çok madur oluyoruz çünkü mesela Tılsım sunucusuna bakarsanız 2 karakterim çakışıyor bu durumda çift oturum yapıp atmaktan başka çarem kalmıyor eş zamanlı yapılmasını açıkcası kınıyorum eş zamanlı yapacağınıza bir gün büyücüleri bir gün şifacıların bir gün savaşçıların olarak 3 gün halinde yapın hem etkinlik takviminizde dolmuş olur bu soruna bir çözüm bekliyorum
Tilsim sunucusu ,
Sunucu Şampiyonası etkinliğinde bulunan şifacı karşılaşması nasıl olucak? Bir üst tura çıkan 3 şifacı bulunmakta mantıklı ve detaylı bir bilgi verir misiniz?
HighWawe yazdı:Sunucu Şampiyonasında Büyücü ve şifacı sınıfını aynı anda alıyorsunuz fakat bizler çok madur oluyoruz çünkü mesela Tılsım sunucusuna bakarsanız 2 karakterim çakışıyor bu durumda çift oturum yapıp atmaktan başka çarem kalmıyor eş zamanlı yapılmasını açıkcası kınıyorum eş zamanlı yapacağınıza bir gün büyücüleri bir gün şifacıların bir gün savaşçıların olarak 3 gün halinde yapın hem etkinlik takviminizde dolmuş olur bu soruna bir çözüm bekliyorum
Selam HighWawe,
Bu turnuvamızda , karakter sınıflarının karşılaşmaları her sunucuda sıralı olarak yapılmaktadır.Kaldı ki eş zamanlı olsa dahi kullanıcının başka bir karakter sınıfında karşılaşması varsa bilgi verdiği takdirde gerekli düzenlemeler yapılmaktadır.Bütün ay takvimini sadece turnuva ile doldurmak, etkinliğe katılamayan diğer kullanıcılarımıza haksızlık olacağından,turnuva düzenlemesi takvimde gördüğünüz gibi yapılmıştır.İlginiz için teşekkür ederiz.
satiriasis yazdı:Tilsim sunucusu ,
Sunucu Şampiyonası etkinliğinde bulunan şifacı karşılaşması nasıl olucak? Bir üst tura çıkan 3 şifacı bulunmakta mantıklı ve detaylı bir bilgi verir misiniz?
Selam satiriasis,
Yarı finalde eşleşen iki rakibin kaybeden karakteri , tek kalan diğer karakter ile karşılaşarak final fikstürünü belirleyecekler.
İyi eğlenceler !
satiriasis yazdı:Tilsim sunucusu ,
Selam satiriasis,
Yarı finalde eşleşen iki rakibin kaybeden karakteri , tek kalan diğer karakter ile karşılaşarak final fikstürünü belirleyecekler.
İyi eğlenceler !
Ben veya rakibim CATNISS üzerinden örnek vererek biz neden yendiğimiz rakip ile bir daha karşılaşıyoruz sizcede saçma değil mi? Yeterlı katılım sayısı varken neden toplamda 7 başvuru aldınız da 8 almadınız.. Zaten yazılan karakterlerin hepsi bir loncada belkide tek kişi bütün çarlara geçiyor ben bunu bile kabul ediyorken yapmış olduğunuz kural nasıl bir ironi ?
Böyle bir turnuva için 1 yıl bekleyecek miyiz ?
Çok keyifliydi .
Selam bidakka,
Yok 1 yıl sürmez:) Bu etkinliğimiz için okulların tatile gireceği yaz aylarını düşünüyoruz lakin değişkenlik gösterebilir.İlginiz için teşekkürler.
Okullar tatil oldu, finaller bitti! Artık bu etkinliği görebilecek miyiz?
Böyle bir turnuva için 1 yıl bekleyecek miyiz ?
Çok keyifliydi .
Selam bidakka,
Yok 1 yıl sürmez:) Bu etkinliğimiz için okulların tatile gireceği yaz aylarını düşünüyoruz lakin değişkenlik gösterebilir.İlginiz için teşekkürler.
Okullar tatil oldu, finaller bitti! Artık bu etkinliği görebilecek miyiz?