AteşZeki'ye Montezuma Zırh mı Üretti ? 3 Kişiye Ahsab Yaptı. Mor Çeket Üretti... Hops
AteşZeki'ye Zırhının bütün madenlerini ben verdim. Montezumadan 1 tane iğne alınmadı. Alla Alla Garip bir durum var.
3 Kişiye Ahsab üretimi yapılmış kim bu 3 kişi ? Çeket Kim İstemişte Çeket için üretim yapılmış ? Montebank Dün Banka önünde Ateş Loncası tarafından kesildiği için bu gün çıkmış böyle hayal ürünü şeyler söylenmekte. Bunların Hiç Bir Beyanı Gerçeği yansıtmıyor. Kaldı ki biz lonca alımı yaparken tamamen davet usulu yapıyoruz. Kimseyi loncamıza almaktan zevk almıyoruz. Montezuma Çıksın desinki Ateş Loncasına ben bu kadar maden verdim. Bu kadar şunu yaptım diye. Kanıtlasın Bütün verdiği madenleri bizzat kendim karşılayacağım. Kaldı ki Biz Montezumadan iksir üretimi yapmak için aldığımız bütün madenleri parasıyla aldık. Çöp Madenleri bize para ile satan arkadaş. Değerli madenleri neden bedava versin ki.
Şunu Unutmamanızı rica ederim. Silemiyorsan Karayacaksın Felsefesi bize simdiye kadar tutmadı. ve emin olun ki bu saatten sonrada tutmayacaktır. Kişi Neyse Karşısındakide öyle sanarmış.
Mugu yazdı:Öncelikle bunu anlatmıyıcaktım ama MONTEZUMA Uğur arkadaşımın uğradığı haksızlığı sölicem.
MONTEZUMA Uğur mahalleden arkadaşımdır ve Kuklacıda oynuyorum.
Konuya gelelim.MONTEZUMA yı Uğur u loncaya aldılar sırf elindeki madenler için olduğunu bunu ona sölemiştim beni dinlemedi gitti Ateş oldu.
Sonra olanlar oldu zaten Uğurda ne kadar maden var aldılar Uğurda saf tabi hemen veriyor geri alırım sen karışma diyor bende ses etmedim.İnşallah geri alırsın diyorumdum fakat öle olmadı malesef
AteşZekiye uğurdan maden köşk aldılar zırh üretttiler 3 kişiye ashab ejder ürettiler mor ceket ürettiler lonca için yapıoruz geri ödencek felan dediler çocuğu oyaladılar.
Uğura madenleri lazım olunca kendine item üreteceği zaman gidip madenlerini istedi ama vermediler küfür ettiler loncadan çıkarıldın dediler.Uğur bunları sölemek istemedi kendine yediremedi bu haksızlığı ama Sancak siz bu adamlara dikkat edin elinizdeki madenleri paranızı görürer takip ederler loncaya alırlar
Siz loncadayken loncaya gerek öle böle şöle der kandırır çekebildikleri kadar elinizden çekerler ama size gelince sıra sizi loncadan atarlar bu adamlar kadar çıkarcı kimseyi görmedim ben dikkat edin lütfen böle çirkef bir lonca olamaz
Hadi kalın sağlıcakla... Ateşler milletin emeği ile oynayarak nasıl bir zevk alıyorsunuz oyundan ?
Emeğinizle oynayın yazık size bide adam sanıolar ya sizi......
Uğur'dan kimse maden istemedi iksir üretmek için bile bize maden sattı parasını da bizzat verdik, loncadan onu kimse atmadı isim değiştirmediği için Facebook sayfasından çıkardık o da kendi kendine gelin güvey olup ayrıldı. Biz de kimsenin hakkı kalmaz, ayrıca ashab ürettiği kişi kendi kişisel arkadasıdır. (AteşKikimoko) tutup da ondan bir şey isteyeceğini zannetmiyorum, bunu lonca için yaptığını hiç zannetmiyorum zamanında fotoğraf koyucam foruma banka kasamın fotoğrafını çekeceğim dedi, ucuzdan ucuzdan ve bedava tonla maden verdik ona. Utanıyorum ki onun loncaya alınmasını istemişim. Ayrıca kendisinden kimse zorla bir şey istemedi, kendisi gelsin konussun loncamızdan bir arkadasımıza ceket üretmiş adını vermeyeceğim, ürettiği arkadas ondan zorla bir şey istemiş mi? Hayır. Arkadas hayır karsılayamam demesine rağmen zorla kendisi üretti. Ben bizzat AteşCan olarak onun tek bir madenine bile tekabül etmedim. Loncama çok maden de verdim, ama tutupla loncadan atılsam bile bunların tek lafını etmeyecek hatta ettirmeyecek kadar şerefim ve onurum var tutup da bir oyun madeni için insanların kişiliklerine laf edecek kadar oyun bağımlısı değilim. Uğur gelsin yazsın foruma şuna şunu verdim, şuna şunu ürettim diye ne yaptıysa kendisine madenini gene veririm. Ama kimse kendisinde bir talepte bulunmadı. AteşZeki'nin zırhının madenlerinin hepsini burak verdi köşk madalyonlarını da emeğimizle düşürdük. Allah'a şükür bizimde madenimiz itemimiz var. Kimse ama kimse bizi karalayamaz, karalamak isteyenleri de Allah'a havale ediyorum. Uğur arkadaşımızı eskiden çok severdim, kendisi de bilir çok konuştuk onunla birlikte, ama loncadan çıkar çıkmaz para istemesi onu tamamen tanımamı sağladı. Bir oyun parası için takıntı olan insan reel yaşamında başarılı olamayan adamdır. Kendisine hayatta başarılar diliyorum. Siz de konunun özünü bilmeden tek taraflı konu dinleyip gelip lonca sayfamızı kirletmeyin.
Söylediklerinin birinde bile zerre doğruluk payı varsa bende en adi haysiyetsizim. O üretimlerin hepsine şahidim 1 kum tanesi kadar bir şeyi kaldıysa bizde gelsin söylesin fazla fazla vereyim.
Mugu yazdı:Öncelikle bunu anlatmıyıcaktım ama MONTEZUMA Uğur arkadaşımın uğradığı haksızlığı sölicem.
Konuya gelelim.MONTEZUMA yı Uğur u loncaya aldılar sırf elindeki madenler için olduğunu bunu ona sölemiştim beni dinlemedi gitti Ateş oldu.
Sonra olanlar oldu zaten Uğurda ne kadar maden var aldılar Uğurda saf tabi hemen veriyor geri alırım sen karışma diyor bende ses etmedim.İnşallah geri alırsın diyorumdum fakat öle olmadı malesef
AteşZekiye uğurdan maden köşk aldılar zırh üretttiler 3 kişiye ashab ejder ürettiler mor ceket ürettiler lonca için yapıoruz geri ödencek felan dediler çocuğu oyaladılar.
Uğura madenleri lazım olunca kendine item üreteceği zaman gidip madenlerini istedi ama vermediler küfür ettiler loncadan çıkarıldın dediler.Uğur bunları sölemek istemedi kendine yediremedi bu haksızlığı ama Sancak siz bu adamlara dikkat edin elinizdeki madenleri paranızı görürer takip ederler loncaya alırlar
Siz loncadayken loncaya gerek öle böle şöle der kandırır çekebildikleri kadar elinizden çekerler ama size gelince sıra sizi loncadan atarlar bu adamlar kadar çıkarcı kimseyi görmedim ben dikkat edin lütfen böle çirkef bir lonca olamaz
Hadi kalın sağlıcakla... Ateşler milletin emeği ile oynayarak nasıl bir zevk alıyorsunuz oyundan ?
Bunların bir tanesi doğru ise ben şerefsizin önde gideniyim, yok sen yalan söylüyorsan sen şerefsizin önde gidenisin.
1. si Biz uğuru almadık kendisi ısrar etti gelmek için ki bunu da ben demicektim ama bana Kuklacıdan Beberuhi ye ve Oktay'a sor dediler alma boşver dediler. Ancak niye aldık arkadaşı olan kardeşim volkan iyi biridir abi ben kefilim dediği için aldık.
2. si o üretilenler için bizim uğura ısrarımız ve isteiğimiz olmadığı gibi yapma dediğimizde de sinir oldum yapacağım diye ısrar eden kendisi idi
3. Madem biz onun itemleri için çağırdık ve aldık o kadar haysiyetsiz değildir eminim çıkıp kendisi der burada bu dediklerini ancak yüz yüze oturup karşılıklı çay içtip konuştuğumuz kişi çıkıp ortaya doğruyu söyler eminim ki
onca onun hakkında olumsuz şey varken ona ihtiyacımız yokken sancağa geldiği anda kısa süre içerisinde volkan burada olduğu için sizinle olmak istiyorum diye ısrar eden skype de konuşmalarımızda da bunları vurgulayan kişinin arkadaşı ne cürretle gelip bunları diyor şaşırıyorum. Ancak şundan eminim ki insan oğlu çiğ süt emmiş. Şerefini ve haysiyetini kenara bırakıp insanlara iftira atabiliyor.
Ve senin bu yazın ile sancakta bize karşı cephe alacak biri var sanıyorsan yanılıyorsun ve bu yazımdan sonra ben diyenlerde çıkacaksada zaten onlarda senden önce bizim için gereksizdiler bunu da bilesin.
Dediklerimin arkasındayım zekiye üretmişler sonra adam oyunu bıraktım demiş gitmiş nasıla kaptı zırhıya oh be sonra geri ödedik diyin siz geri ödediklerinizin fotosunu koysanıza şuraya burak a mor ceket volkana mor ceket için almadınızmı madenleri ürettiriniz lonca iyiye gidior baktınız geri ödeyemeceyiz deyip bu adamı susturup postalayaım yolunu seçtiniz dikkat edin bu lonca parası madeni olanı izler loncaya alır sonra kullanır ve atar.
Yuh Arkadaş Benim büyücüme Montezuma Çeket yapmış Alla Alla.. Şaşırdım Doğrusu Ama Ben Kimseye Ne Maden Satarım. Ne item satarım. Ne İtem Alırım Nede Maden Alırım. Kalktı ki bu arkadaş bana ve Zekiye Çeket ve Zırh üretmiş ne diyim.
Montezuma Bunları Sen Salıyorsun Üzerimize ama. Adam Ol Gel Son Bir Kez daha Seninle Çay içelim
Dediklerimin arkasındayım zekiye üretmişler sonra adam oyunu bıraktım demiş gitmiş nasıla kaptı zırhıya oh be sonra geri ödedik diyin siz geri ödediklerinizin fotosunu koysanıza şuraya burak a mor ceket volkana mor ceket için almadınızmı madenleri ürettiriniz lonca iyiye gidior baktınız geri ödeyemeceyiz deyip bu adamı susturup postalayaım yolunu seçtiniz dikkat edin bu lonca parası madeni olanı izler loncaya alır sonra kullanır ve atar.
Uğur nerde Uğur?
Gelsin desin ki bu arkadaşımın söylediği her şey doğrudur desin? Seni fena keklemişler kul hakkı yiyor üstüne günahımızı alıyorsun! Ahirette bir oyun için fazladan günah alacaksın sol tarafına, hepimizin hakkında hayırlısı. Biz gerekn açıklamayı yaptık insaniyet namına cevap verdik sana. Tebrikler sana ne diyeyim ki?
Mugu yazdı:Ödedik diyerek aldıklarınızı kabul ediyorsunuz. Peki ödediğinizi ispatlayın ?
Madem Uğur'u sömürmüşüz, gelsin bana desin bunu da göreyim tamam mı kardeş.
Getirir uğuru söletirim meraklanma kardeş daha neler var bunların öğrenin beyler uğur daha neler anlattıki bana Ateşİsfendiyar ı soyulup lonca içinde bölüştüğünü sesini çıkartırsan çarını banlarızı dediğiklerinizi laan ne biçiim adammsınız siz hem yapıosunuz hemde o gelsin bu gelsin diyonuz bırakın ya oyun hayatınız oolmuş işinize gelmeyin adamın çarını alın madenini alın böle yermi olur.