Giriş için 2 seçenek,,;
meteor ve eimnmönü.. Ama büyük ihtimall E.ö olacak.. çnkü e.öye çok bezeyen yerler var Çmberlitaşda..
Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Sound ©

- Şu yaralara bak ! Bu birinin değil, birilerinin...
- İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin...
- IxLucifeRxI
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Son gün geldiğinde
Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters
Bir Düz !
Bölümü İntikamdan bahsediyor bu intikam teşkilata olacak acaba bu intikam Gaffarı öldürmek olabilir mi ??
İki Ters
Bir Düz !
Bölümü İntikamdan bahsediyor bu intikam teşkilata olacak acaba bu intikam Gaffarı öldürmek olabilir mi ??
Son gün geldiğinde Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

İki Ters , Bir Düz

Meteor veya e.ö olcağını hkres biliyo..SoundR yazdı:Giriş için 2 seçenek,,;
meteor ve eimnmönü.. Ama büyük ihtimall E.ö olacak.. çnkü e.öye çok bezeyen yerler var Çmberlitaşda..
Bana göre de E.ö'den olacak.. ÇNKÜ MEteorda bu tarz yerler olcağını zannetmiyormm..
Bu çmberlitaş açık bir arazide.. Meteor kraterlerin içinde bi yer
Hafif e.ö yü andırıyor.. Hatta ne hafifi baya bi e.ö yü andırıyo Büyük ihtimal e.ö nün arka sokaklarında biyerlerde..
orası tartışılırIxLucifeRxI yazdı:Son gün geldiğinde
İki Ters
Bir Düz !

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Karaköy Çemberlitaş mı olabilir?JouRney yazdı:Haklısın ama ileride Karaköy diye bir bölge gelip gelmeyeceği de belli değil.. Tahminen belki Karaköy dediğimiz yer Çemberlitaş'ta olabilir..xPrince yazdı:BAYR yazdı:HRK MRBLAR...
BENCE DE BUYUK BIR IHTIMALLE EMINONUNDE BALIKCIDAN DEVAM EDEN KOPRU CAMBERLITASIN GIRISI OLUCAKDIR BASKA BIR YER AKLIMA GELMIYOR EN MANTIKLISI BU....
orası karaköy'e gidiştirbakarsanız bizim yeni bölgemizin adı "çemberlitaş"
İstanbul hakkında pek bir bilgin yok sanırım...

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

Onu ben o anlamda demedim kardeş yaaTaTaNgAxEbKK yazdı:Karaköy Çemberlitaş mı olabilir?JouRney yazdı:Haklısın ama ileride Karaköy diye bir bölge gelip gelmeyeceği de belli değil.. Tahminen belki Karaköy dediğimiz yer Çemberlitaş'ta olabilir..xPrince yazdı:BAYR yazdı:HRK MRBLAR...
BENCE DE BUYUK BIR IHTIMALLE EMINONUNDE BALIKCIDAN DEVAM EDEN KOPRU CAMBERLITASIN GIRISI OLUCAKDIR BASKA BIR YER AKLIMA GELMIYOR EN MANTIKLISI BU....
![]()
İstanbul hakkında pek bir bilgin yok sanırım...
2009-2013
Agah, komutan, istihabarat subayı'nı öldüreemeyeceğimize göreIxLucifeRxI yazdı:Son gün geldiğinde
İki Ters
Bir Düz !
PrivacyT // Kazım Sert // Bodrum-Türkbükü

Eminönü // PrivacyT // Arz'ın Çocukları Klanı

Eminönü // PrivacyT // Arz'ın Çocukları Klanı
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Peki o zaman kusura bakma ben yanlış anlamışım..JouRney yazdı:Onu ben o anlamda demedim kardeş yaaTaTaNgAxEbKK yazdı:Karaköy Çemberlitaş mı olabilir?JouRney yazdı:Haklısın ama ileride Karaköy diye bir bölge gelip gelmeyeceği de belli değil.. Tahminen belki Karaköy dediğimiz yer Çemberlitaş'ta olabilir..xPrince yazdı:BAYR yazdı:HRK MRBLAR...
![]()
İstanbul hakkında pek bir bilgin yok sanırım...Bu arada harbiden İstanbul'u hiç bilmiyorum.. 17 yıllık hayatımda 1 defa gittim İstanbul'a. Onda da 2 gün kaldık, birisi hastalandı tekrar eve döndük :roll:

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

Arkdaşlar kesin e.ö den olacak giriş ben diyim..
Video da yıkık dökük binalar var, e.ö deki binalarr gibi.. Bence e.ö nün içinde Çember
Video da yıkık dökük binalar var, e.ö deki binalarr gibi.. Bence e.ö nün içinde Çember
Yıkık dökük binalardan kastın bu olsa gerek ;Lavender yazdı:Arkdaşlar kesin e.ö den olacak giriş ben diyim..

2009-2013
JouRney yazdı:Yıkık dökük binalardan kastın bu olsa gerek ;Lavender yazdı:Arkdaşlar kesin e.ö den olacak giriş ben diyim..
İşte İsatanbuldaki gerçek çemberlitaş
ve araştırmama göre eminönünde bulunmakta