Yakamoz Loncası Bildirim Alanı

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yakamoz Loncası Bildirim Alanı

Mesaj gönderen kaBocNn »

Yakamozxbep yazdı:Yakamoz Loncasını ayakta tutan birlik,kardeşlik ve birlikte hareket etmesiydi artık bunun yerini item ve gücün aldığına inandığımdan ayrıldım loncaya yeni alınan bazı üyeler loncaya yakışmıyor gerçekten.
;)
Kullanıcı avatarı
Hunxkuheylan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Hunxkuheylan »

Arkadaşlar Geçende Söylediğim Gibi Ben Yuvama Dönüyorum HuN Loncasının Başına Geçiyorum Tekrardan,Aranızda Çok Keyfli Günler Geçirdim Bunun İçin Başta Sabri , Nur Ve Eren kardeşime Çok Teşekkür Ederim.Artık Veda Zamanı Ama Sadece Loncadan Ayrılıyorum Hala Aranızdayım Benden Kurtulamazsınız Yakamoz Loncasının Üzerimde Emeği Çok Büyük,Bende Elimden Geldiği Kadarıyla İyi Şeyler Yapmaya Çalıştım Artık Yarım Bıraktığım Yerden Devam Etmek İstiyorum Büyün Yakamoz Loncasına İyi Forumlar İyi Oyunlar Diliyorum...
Gizlenmiş İçerikGöster
      • IıIxKüHeyLaNxIıI (^)Ejder Asa

IIxKüHeyLaNxII (^)Ecel Getiren

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

Merhaba arkadaşlar görünen o ki yeniler eskileri yadırgar olmuş böyle birşey söz konusu bile olamaz bu loncayı kurdugumda mert kardeşim ve melih kardeşim benim yanımdaydı ve her zaman destekleriyle bu loncanın büyümesinde emekleri büyüktür o yüzden mert kardeşim bir yere hareket edemeyecek ve gerekli kişilerin uyarılması veya uyarıya iştirak etmemesi durumunda loncadan uzaklastırma kararını cekinmeden verebileceğimi bilesiniz... Yine ki caner kardeşim zor günlerde yanımda olan canım dostum diyebileceğim kardeş gibi kardeş dost gibi dost arkadaşımında bir yere gitmeyeceğini belirtiyorum hiçbir şekilde ikinizide serbest bırakmıyorum kusura bakmayın dostlarım... Yine ki emre kardeşim her zaman destekcimizdin yavuzhan abimin oyuna dönmesine sevindim o abime söyle bana veda etmeden gitmişti onunla ufak bir konusmamız olacak zaten onunla benim aramda hersey için tşk ediyorum emrem her zaman destek olmaya hazırız her türlü ihtiyacda bir telefon kadar yakınındayım kardeşim... İş yogunlugumdan dolayı bazı sıkıntılar yasanıyor dogrudur ve yine bazı özel sebeplerden dolayı oyundan sogudugum dogrudur ama dönücem inşallah yine aranıza ve ilk işimizde aramızda bulunan bazı arkadaşlarla yollarımızı ayırmamız gerekebilir o yüzden herkez kendine çeki düzen verirse sevinirim arkadaşlar hepinizi sevgiler arkadaşlar hersey gönlünüzce olsun benim yoklugumda eren sizlerle bir görüşme yapacaktır büyük ihtimal... Sağlıcakla kalın dostlarım mert ve caner sizde benim ne demek istedigimi anladınız o yuzden fazla artistlenmeden oturun yerinizde alırım ifadelerinizi dönünce...

SwaT
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

YakamozxPaix yazdı:Merhaba arkadaşlar görünen o ki yeniler eskileri yadırgar olmuş böyle birşey söz konusu bile olamaz bu loncayı kurdugumda mert kardeşim ve melih kardeşim benim yanımdaydı ve her zaman destekleriyle bu loncanın büyümesinde emekleri büyüktür o yüzden mert kardeşim bir yere hareket edemeyecek ve gerekli kişilerin uyarılması veya uyarıya iştirak etmemesi durumunda loncadan uzaklastırma kararını cekinmeden verebileceğimi bilesiniz... Yine ki caner kardeşim zor günlerde yanımda olan canım dostum diyebileceğim kardeş gibi kardeş dost gibi dost arkadaşımında bir yere gitmeyeceğini belirtiyorum hiçbir şekilde ikinizide serbest bırakmıyorum kusura bakmayın dostlarım... Yine ki emre kardeşim her zaman destekcimizdin yavuzhan abimin oyuna dönmesine sevindim o abime söyle bana veda etmeden gitmişti onunla ufak bir konusmamız olacak zaten onunla benim aramda hersey için tşk ediyorum emrem her zaman destek olmaya hazırız her türlü ihtiyacda bir telefon kadar yakınındayım kardeşim... İş yogunlugumdan dolayı bazı sıkıntılar yasanıyor dogrudur ve yine bazı özel sebeplerden dolayı oyundan sogudugum dogrudur ama dönücem inşallah yine aranıza ve ilk işimizde aramızda bulunan bazı arkadaşlarla yollarımızı ayırmamız gerekebilir o yüzden herkez kendine çeki düzen verirse sevinirim arkadaşlar hepinizi sevgiler arkadaşlar hersey gönlünüzce olsun benim yoklugumda eren sizlerle bir görüşme yapacaktır büyük ihtimal... Sağlıcakla kalın dostlarım mert ve caner sizde benim ne demek istedigimi anladınız o yuzden fazla artistlenmeden oturun yerinizde alırım ifadelerinizi dönünce...

SwaT

:arrow: :arrow: :arrow:
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

cutting yazdı: Selamlar
Yakamoz loncası olarak bu yapılanlara tepki verdiğinizi hiçbir çıkar gütmediğinizi gözlemleyerek sizi tebrik etmek istiyorum.Hani biz büyük loncayız diyenlerin üyelerinin kullanılmasına sessiz kaldıklarını gördüm.Mevki makamdan önce kişiliğin geldiğini düşünenlerdenim.Biryerlere gelcem diye güdülmeye ses cıkarmayanları kınıyorum.Hiçbirsey yokmuş gibi loncasını etkinliklere sokanları kınıyorum.Madem güçlü birliksiniz güçlü tepki verin.Lodos arz savası gibi küçük ayrıntılarda takılıp kalmayın.Büyüksen her konuda bu sesini duyuracaksın ve herzaman üyelerini koruyacaksın.

Tekrardan Yakamoz loncasını tebrik ediyorum.Kuklacıya böyle loncalar yakışır.Güçlü isimler alarak 3 5 karsı klan elemanı kesenler değil!!!!

Mirxcutting
Teşekkür Ederim Kardeşim Saol :) Gerçekten sarfettiğiniz sözlerden dolayı büyük gurur duydum..

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Loncaya nasıl geldiğimi geldiğimde neler yaşadığımı bütün gücümle nasıl emek harcadığımı ne anlatmama grek var nede fazlasını bilmenize burda sadece 1 oyundaki karakterler söz konusu değil burda kanıyla canıyla bi grup insanın yönetilmesi söz konusu gidişattaki her engelde kendimi sorumlu tutuyorum ve düzelmesi için elimden geleni yapıyorum oyunun belki en eski oyuncusuyum oyunun ilk günü oyunda olan şanslı ender kişilerden biriyim bugüne kadar sürdürdüğüm oyun hayatımda en saygı duyduğum ve göğsümü kabartan tek şey YaKaMoZ Lonca Başkanlığıdır.. Mert sen biliyorsun bu lonca ne haldeydi ne hale geldi neler yaptı neler gördü neler yaşadık ama yıkılmadık 3 kişi kaldığımızda daha 1 haftalık YaKaMoZ ' dum peki beni bu loncada başkanları sorumluları eski oyuncuları dahi bırakıp gittiği bu loncada beni tutan şey neydi Mert sen söyle ? Benim tek girdiğim lonca Yakamoz loncasıdır.. Bazı kişilerin görewinden alınması veya loncadan çıkarılması gerekıyorsa sizlerin isteği doğrultusunda ya istifamı veririm yada bu loncayı terkederim .. Hatır için değil arkadaşlık adına ...

Ayrıca siteden gelen başvururları hepiniz gördüyorsunuz bu loncaya item veya güç için birilerini almayı planlasaydık o başvuruların %90'ı reddedilmezdi ... Neye baktığınızın değil orda ne gördüğünüzün önemi vardır

İ.Forumlar

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
kalenderoglu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen kalenderoglu »

Bugünkü buLuşmaya iştirak eden KardeşLerime teşekkür ediyorum , dostLugumuzu pekiştirme adına atıLmış bir adım oLarak gördüğüm bu buLuşmada çok eğLendiğimi ve çok iyi vakit geçirdiğimi söyLemeden geçemiyecem :)
sabri kardeşim , ortağım bu sefer kaybettık ama rövanşı aLıcaz kardeşim merak etme :D :D
                • ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
                  ~~ÖzgüRKaLendeR~~
                  ~~~MüHeNDiSBey~~~
            >Hangi güçlüktür ki gayrete gelince kolaylaşmasın ?
            >Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
    Kullanıcı avatarı
    dabbela
    Demirci Çırağı
    Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

kalenderoglu yazdı:Bugünkü buLuşmaya iştirak eden KardeşLerime teşekkür ediyorum , dostLugumuzu pekiştirme adına atıLmış bir adım oLarak gördüğüm bu buLuşmada çok eğLendiğimi ve çok iyi vakit geçirdiğimi söyLemeden geçemiyecem :)
    sabri kardeşim , ortağım bu sefer kaybettık ama rövanşı aLıcaz kardeşim merak etme :D :D
    Ahaha Özgürüm , Sabri yenmiş sizi YaKaMoZ Playstation Pes tede her türlü kazanır :D Dua et ben gelemedim ama mesajlarımla yanınızda olmaya çalıştım bu hafta içide ben geleyim de bide ben yenem sizi :D

Şaka bir yana bugün gerçekten güzel bir arkadaşlık örneği sergilendi YaKaMoZ Loncası ve TLOO loncasından arkadaşlarımız buluştu ben planlamıştım bu buluşmayı ancak bazı pürüzler çıktı ve yanlarında olamadım güzel vakit geçirmişlerdir umarım hem oyunda hem reelde ezeli ama dostluk rekabetimiz bitmez ... Bu Hafta YaKaMoZ Başkanı vs TLOO Başkanı Pes mücadelesi var bu buluşmaya her ikv sever davetlidir .. Topla ekibi gel Özgürüm :) :mrgreen:

BeLax Lonca Yönetimi
    Kullanıcı avatarı
    kalenderoglu
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kalenderoglu »

dabbela yazdı:
    kalenderoglu yazdı:Bugünkü buLuşmaya iştirak eden KardeşLerime teşekkür ediyorum , dostLugumuzu pekiştirme adına atıLmış bir adım oLarak gördüğüm bu buLuşmada çok eğLendiğimi ve çok iyi vakit geçirdiğimi söyLemeden geçemiyecem :)
    Ahaha Özgürüm , Sabri yenmiş sizi YaKaMoZ Playstation Pes tede her türlü kazanır :D Dua et ben gelemedim ama mesajlarımla yanınızda olmaya çalıştım bu hafta içide ben geleyim de bide ben yenem sizi :D

Şaka bir yana bugün gerçekten güzel bir arkadaşlık örneği sergilendi YaKaMoZ Loncası ve TLOO loncasından arkadaşlarımız buluştu ben planlamıştım bu buluşmayı ancak bazı pürüzler çıktı ve yanlarında olamadım güzel vakit geçirmişlerdir umarım hem oyunda hem reelde ezeli ama dostluk rekabetimiz bitmez ... Bu Hafta YaKaMoZ Başkanı vs TLOO Başkanı Pes mücadelesi var bu buluşmaya her ikv sever davetlidir .. Topla ekibi gel Özgürüm :) :mrgreen:
    bi yanLışı düzeLteyim istedim sabriyLe ben eştik erayLada burçak eşti sabriyLe ben yanıLdık sabri yenmedi yanı (=
                  • ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
                    ~~ÖzgüRKaLendeR~~
                    ~~~MüHeNDiSBey~~~
              >Hangi güçlüktür ki gayrete gelince kolaylaşmasın ?
              >Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
      Kullanıcı avatarı
      eraxkaya
      FareAdam Düşmanı
      FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eraxkaya »

kalenderoglu yazdı:
      dabbela yazdı:

bi yanLışı düzeLteyim istedim sabriyLe ben eştik erayLada burçak eşti sabriyLe ben yanıLdık sabri yenmedi yanı (=
      Özgur um m2 şifa gozlugumu ısterım ona gore :D

Gelen herkese teskkur ederım gelemeyen ark tesekkur ederım....
      gercekten guzel zmn gecırdık gercı Burcak la ıyı bır ıkılı olduk ama olsun ıkı loncanın baskanını yendık ama :D
      eraxkayaIV
      Steelxhearts
      Steelxheart

Yakamozxkayabey
      Yakamoz Loncası

Since 1071
      The Lodos Of Ottoman

“Genel Sohbet” sayfasına dön