Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Re: Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...

Mesaj gönderen YiLMaZ »

Selamlar,

Erkan, zamanında kendi isteği doğrultusunda Loncamızdan ayrılmıştı.Hiç kimse Loncadan ayrıldıktan sonra lonca karakterini silmek zorunda değil.Zorunda olsa dahi bu konuda bir yaptırım gücümüz yok.Erkan da loncamızda olduğu dönemlerde açmıştı o forum hesabını.Kullanmasında bir sorun görmemiştim.Bu güne kadar!

Zamanında üyesi olduğu bir loncanın forumdaki konusunu nasıl böyle kirletebilir anlamış değilim.Çok yakışıksız bir durum.Gerekeni abisi Engin'in yapacağından kuşkum yok.

Birde şu Karalartor, kimdir, nedir, necidir anlamış değilim.Dikkat ettim Engin'in yazdığı tüm konularda maydonoz olmuş.Engin, cidden bu adamın kuyruğuna feci basmışsın.

Secom yeni konu açmak için erken bence.Tam olarak üye listesini oturtalım sonra açalım diye düşünüyorum.Loncamıza alım yok biliyorsunuz sadece sizlerin tavsiye doğrultusunda alım yapacağız.İşte bu yüzden beklemekte fayda görüyorum.Tavsiyeleriniz varsa bekliyorum...

Saygılarımla...
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
XSAZOBALiX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ÜSTADLAR

Mesaj gönderen XSAZOBALiX »

Yazdığı yorumlardan birisinde ondan bir iz buldum abi. Sanırsam karakterinin adı "Botis" hatırlamıyorum ama önemide yok rapor ettim tüm hakaret içerikli yorumlarını gerekenin yapılacağından şüphem yok. Erkan ile görüşeceğim ben en kısa zamanda. Sabırsızdır kardeşim susmasını bilmez onun adına özür dilerim Lonca Sayfa'nızı kirlettiği için.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...

XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
Kullanıcı avatarı
canerbjk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen canerbjk »

XSAZOBALiX yazdı:Yazdığı yorumlardan birisinde ondan bir iz buldum abi. Sanırsam karakterinin adı "Botis" hatırlamıyorum ama önemide yok rapor ettim tüm hakaret içerikli yorumlarını gerekenin yapılacağından şüphem yok. Erkan ile görüşeceğim ben en kısa zamanda. Sabırsızdır kardeşim susmasını bilmez onun adına özür dilerim Lonca Sayfa'nızı kirlettiği için.
Botis Leonheart tır.Bu da bana hırsız dedi büyük bir ihtimal.Eğer demiş ise havlamaya devam edin köpekler tasmasız bir köpek gibi havlayın size sadece bunu diyorum.Benim sabrımı sınamayın öpülmedik delik bırakmam adam akıllı oyununuzu oynayın.Adam gibi oyunumuzu oynuyoruz bari bize yaptığınız pisliği sıçratmayın.
KiMiNe GöRe KrAlIm KiMiNe GöRe YaLaN KaFaSıNa TaKmAsİn HiÇ KiMsE AdaMıNa GöRe AdAmIM....
Kullanıcı avatarı
XSAZOBALiX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen XSAZOBALiX »

viewtopic.php?f=24&t=4376&p=43218#p43218

Linkteki resimde Botis bir Ganoderma yansıtmış. Ve ona Ganodermayı soran veliahtım var büyük ihtimal Botis...tir. Neyse tekrar bu sayfada butür bir konu üzerinde yazıştığım için kusura bakmayın.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...

XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
Kullanıcı avatarı
erkontxbizans
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen erkontxbizans »

Döylüyecek bir şeyiniz var ise abime deil bana sölemeniz yeterlidir hiç bir zaman ne locna sayfasından ende normald eküfür etmedim asabımı iyicene bozdu o kişiliksiz İmzam Ha bizans Ha Crashxenius oguz bey fark etmez
Adım : Erkan aydın Şanım: Erkontxbizans
anlıyan anlar kirlettigim icin kb yın ...

3 kurusluk adama 5 kurus değer verirsen gün gelir seni 2 kurusuna satar...Crashxgenius
THYaTRiaA
THYaTRiaAB
aLeMİÜSTADdeVRİ
RuLniGMorBiDaNGL
<<ÜSTADLAR>> LONCA BAŞKANI

Ya GeÇ KaRŞıMa oRTaLıĞı iNLeT!!!
YaDa ÇeKiL KeNaRıDa BeNi SeYReT!!!
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

erkontxbizans yazdı:Döylüyecek bir şeyiniz var ise abime deil bana sölemeniz yeterlidir hiç bir zaman ne locna sayfasından ende normald eküfür etmedim asabımı iyicene bozdu o kişiliksiz İmzam Ha bizans Ha Crashxenius oguz bey fark etmez
Adım : Erkan aydın Şanım: Erkontxbizans
anlıyan anlar kirlettigim icin kb yın ...

3 kurusluk adama 5 kurus değer verirsen gün gelir seni 2 kurusuna satar...Crashxgenius

Erkan, sana söyleyecek hiç bir şeyim yok.Olsaydı bu gece Kuklacıxhalil ile yazdığında yasaklamaz cevap verirdim.Adınıda şanınıda biliyoruz.Ne adına nede şanına bi şey dediğimiz de yok.Lütfen git oyununu oyna ve özellikle benim fısıltı kanalımdan uzak dur.Sen her ne kadar büyüğüne saygı göstermesende ben hala kücüğümü seviyorum...
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
Enqinxbizans
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Enqinxbizans »

ÖnceLikLe Bizans LoncasıyLa yaşadıqım tüm quZellıkler ıcın Tum Loncaya tşk ederim o kdr muhabbetimiz oldu Loncada coqu kişiyi qörmedım Bı zahmet Foto Veya Msnden Göruşmek ıstıyorum SayqıLarımLa...
Enqinxbizans

°l||l° αzяαιℓ кıямızı ışıqтα ∂υямαz ραşαм °l||l°

°l||l°ємριяє ωαѕ α ∂郃єяєηт ѕтуℓє °l||l°
Kullanıcı avatarı
erkontxbizans
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

diyorum demeye yüzünüzde yok zaten saygım sonsuzdu siz kendiniz bitirdiniz işallah birdaha benim hakkımda abime bir şikayet edinde ozaman kötü bozusucaz

Crashxgenius

3 kurusluk adama 5 kurusluk deger verirsen ileride 2 kurusuna seni satar...
THYaTRiaA
THYaTRiaAB
aLeMİÜSTADdeVRİ
RuLniGMorBiDaNGL

Kullanıcı avatarı
Enqinxbizans
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Enqinxbizans »

erkontxbizans yazdı:diyorum demeye yüzünüzde yok zaten saygım sonsuzdu siz kendiniz bitirdiniz işallah birdaha benim hakkımda abime bir şikayet edinde ozaman kötü bozusucaz

Crashxgenius

3 kurusluk adama 5 kurusluk deger verirsen ileride 2 kurusuna seni satar...
Öncelikle kötü bozusucaqız demişssın erkan bu arada sakın bana bır daha akıl vermeye kalkma Crashxqenius Sen olduqun meydana cıktı kardeşım ne yapacaksın yapacaqın şeyi söylermısın cok cok kufur edeceksın olmadı carları kesıceksın bu 2 secenekten başka bısı olmucak abin ile arkadaşlıqımız var ama bu tur tehdit iceren sözcukler kullanma akıl felan vermek deıl burası Lonca sayfası boş konularla kırletme bu sayfayı bu konu hakkında bişi yazmazsan sevınırm
Enqinxbizans

°l||l° αzяαιℓ кıямızı ışıqтα ∂υямαz ραşαм °l||l°

°l||l°ємριяє ωαѕ α ∂郃єяєηт ѕтуℓє °l||l°
Kullanıcı avatarı
erkontxbizans
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Crashxgenius benim engin abi bilen biliyordu
ve sana saygım sonsuz ama bazılarının diyecek birşeyleri var ise bana desin abim eşikayet edicek alcalmasınlar
yapıcagımküfür deil eksmek deil
oyunu bıraktım küfürü bıraktım küfür deli kanlı adama edilir olmayana deil

3 kurusluk adama 5 kurusluk deger verirsen 2 kurusuna seni satar
THYaTRiaA
THYaTRiaAB
aLeMİÜSTADdeVRİ
RuLniGMorBiDaNGL

“Genel Sohbet” sayfasına dön