sobee nin yeni oyunu çökün :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

UDUBIYYETT yazdı:Oyun gelişmiyor diye zırlıyorlar bütün gün forumda , yeni gelen oyuncuyu bile kaçırıyorlar bu boş boğazlılık ile.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Aşağıdaki konuşma HotS isimli moba oyununu oynayan bir arkadaşım ile geçti. Zaman farkını görmezden gelirsek hemen hemen muhabbetler aynı şekilde.

Resim

Ayrıca burası bir forum, herkes istediği gibi fikir beyan edebilir. Bence polemiğe girmene gerek yok.
Kullanıcı avatarı
UDUBIYYETT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen UDUBIYYETT »

GWYNBLEIDD yazdı:
UDUBIYYETT yazdı:Oyun gelişmiyor diye zırlıyorlar bütün gün forumda , yeni gelen oyuncuyu bile kaçırıyorlar bu boş boğazlılık ile.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Aşağıdaki konuşma HotS isimli moba oyununu oynayan bir arkadaşım ile geçti. Zaman farkını görmezden gelirsek hemen hemen muhabbetler aynı şekilde.

Resim

Ayrıca burası bir forum, herkes istediği gibi fikir beyan edebilir. Bence polemiğe girmene gerek yok.
ben güncelleme konusunda hak veriyorum sadece sinirlendiğim tek olay , yeni gelen oyuncularıda kaçırıyorlar bu davranış ile , azda olsa pozitif olmak gerek.
Bɑzen insɑn kendi zɑmɑnını yɑrɑtır sɑdece sɑɑtin yelkovɑnındɑ mutlu kɑlɑbilmek için, durdu sɑnırız ɑslındɑ o ɑrɑdɑ zɑmɑn ɑncɑk bu ɑvutur bizi değil mi yɑşɑnɑn oncɑ şeyden sonrɑ.

Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Ah güzel dostum benim, ben bu konuda çok pozitif bir insandım, son 2 aya kadar dev ekibine olumlu veyahut olumsuz tek kelime eleştiri yapmadım. Her daim İKV'nin halen daha bitmediğini savundum. Sonra ne oldu? Meşgulüz ayağına İKV'nin reklamı olabilecek güzelim dergi projesinin başyazısını çöp ettiler, arkasından da malum oyunun duyurusu geldi. Malum oyunun duyurusu yapılırken İKV'nin duyurusunu evde mi unutmuşlar? Oyuncular tepki göstermekte pek tabii haklı. Seninde anlayışla karşılamanı umuyorum.
En son GWYNBLEIDD tarafından 08 Mar 2016 17:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
tmertpal5
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen tmertpal5 »

11 martta geri dönüş yapıcaklarmış doldurduğumuz forma. Bu arada formu doldururken DxDiag dosyası istiyo bilmeyen arkadaşlar varsa anlatıyım, başlat menüsündeki Çalıştır'a dxdiag yazın çıkan sayfanın sağ altında tüm bilgileri kaydet var ona tıklayınca bi not defteri kaydeder adını falan değiştirmeden direk o dosyayı gönderin.
xDAVUTx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge H.

Mesaj gönderen xDAVUTx »

GWYNBLEIDD yazdı:Ah güzel dostum benim, ben bu konuda çok pozitif bir insandım, son 2 aya kadar dev ekibine olumlu veyahut olumsuz tek kelime eleştiri yapmadım. Her daim İKV'nin halen daha bitmediğini savundum. Sonra ne oldu? Meşgulüz ayağına İKV'nin reklamı olabilecek güzelim dergi projesinin başyazısını çöp ettiler, arkasından da malum oyunun duyurusu geldi. Malum oyunun duyurusu yapılırken İKV'nin duyurusunu evde mi unutmuşlar? Oyuncular tepki göstermekte pek tabii haklı. Seninde anlayışla karşılamanı umuyorum.
+1
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Yorukefe »

Seçilenler indirme linkini gönderdiklerinde oyun içi resim, video vb. atarsanız iyi olur :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Resim

Gelen mail buymuş merak edenlere
Ancak arkadaşın dediğine göre oyun içi görsel paylaşmak yasakmış sözleşme onaylamış
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Yorukefe »

Online süre ve tecrübe gibi bilgilere kayıt formunda yer verilseydi ve ona göre bir inceleme yapılsaydı daha iyi olurdu. En az 7 kişi başvurduk fakat hiç birimize gelmemiş. Sahte hesaplarla başvuran çok kişi var umarım onları ayıklayıp seçim yapmışlardır.

Oyun içi görsel paylaşmak yasaksa kendilerinin paylaşması lazım. Neticede o kadar kişi başvurdu merakla bekliyoruz. Oyun içi bir video bile yeterli.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
mukosito
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mukosito »

UDUBIYYETT yazdı: Oyun gelişmiyor diye zırlıyorlar bütün gün forumda , yeni gelen oyuncuyu bile kaçırıyorlar bu boş boğazlılık ile.
Öncelikle tartışmak gibi bir niyetim yok belirtmek isterim. Fakat düşünceniz çok kırıcı ve üzücü. Yeni oyuncu neye gelsin? Yahu ne için gelsin? Gelip de sinir bozucu bir sistem ile karşı karşıya mı kalsın? Gelip de maddi ve manevi tüm olanaklarını ne olacağı belirsiz bir oyun için mi harcasın? Ya da birçok hata içerisinde oyun serüvenini devam mı ettirsin? Yoksa burada 3 cümle kuramayan, ya hadi bırakın güncellemeyi alışveriş sınırı hatasını bile düzeltemeyen, daha İKV oyuncusunu tatmin edemeyip yeni bir projeyle uğraşan geliştiriciler ile mi muhatap olsun? Yeni oyuncu kıymetinin bilinmesini istiyorsa ki öyle isteyecektir, gelmesin. Hala bu fikirde oyuncular olması ne kadar kötü,inanamıyorum. Şurada bir şeylerin düzelmesi için çaba harcayacak yere onları savunmayın arkadaşlar. Başka bir oyuna 3 yıl vakit ayıracak yönetim bu oyuna neden ayıramadı yoksa ayırmadı mı? Hani ikisi bir arada yürütülebilirdi? Daha hiçbiri diyemiyor ki şu tarihte bu ek paket gelecek diye. Bu oyunu artık oynamama kararı aldım, takdir edersiniz ki alışkanlık vesilesiyle foruma nadir de olsa giriyorum. Kısa sürede o alışkanlığımın geçmesi ve bir daha SOBEE ile yolumun kesişmemesi dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Ocak ayında açıklama olcaktı sözde. O gün yalan söylediklerini anladığımda gerçek yüzlerini fark ettim. Amaçları sadece oyuncuları yeni oyun çıkana kadar oyalamaktı. Nerull geçen gün bir açıklama yapmıştı ama o bile kesin yalandır. Söylenecek pek söz kalmasada bu güzel oyuna yazık oldu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön