Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü

Mesaj gönderen Retaliation »

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün oyunda 4 karakter kastım.Bunlardan 2'si bana aitti.1'i loncamıza yeni katılan,Kuklacı'dan gelmiş biriydi.Hayır günlük,TOLGARDA değil...Fakat onu da temelli aramızda görmek isteriz.Sonuncusu ise bir arkadaşı 4 seviye atlatarak 49 seviyeye ulaştırdım.Sıkıldın mı diye soracak olursan.Evet kesinlikle...Neyse biz başlayalım.

Gece oyuna girdim.Yeraltında dolaşırken Özkan Ağabey(kurtçuozi)'yi gördüm.Oturduk azıcık muhabbet ettik.Sonra İhsan Ağabey oyuna girince onunla muhabbet ettik.
Resim

Bir ara Hol'de iken şöyle bir durumla karşılaştım.
Resim

Devamı...
Resim

Meğer konu geçenlerde paylaşmış olduğum fotoğraflar arasında yer alan at kuyruğu ve kuyruk acısı konusu imiş.Hatırlarsanız,kötü espri olarak nitelendirmiştim.Sonra bu "kötü espri" damgası yüzüne ceza yedim ve borçlandım.Fakat hemen bu cezayı ödedim. :)
Resim

Son olarak da şöyle bir reçete;
Resim

Günün Sözü:
Dünden öğrenin, bugün için yaşayın, yarın için ümit edin. -Albert Einstein

Bugünlük böyleydi günlük.Ayrıca yarın LYS'ye girecek olan arkadaşlara başarılar.Esen kal!
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün LYS-5'ten(Yabancı Dil) sınava girdim.Biraz zor gibiydi.Adresi ve saatleri karıştırmışım.O yüzden çok git gel yaptım.Bu denli oyunda olamadım.Bugünü mazur gör.Yarın inşallah devam edeceğim.Yarın da Edebiyat-Coğrafya'dan son sınava gireceğim.

Keyifli forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Retaliation yazdı:
Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün LYS-5'ten(Yabancı Dil) sınava girdim.Biraz zor gibiydi.Adresi ve saatleri karıştırmışım.O yüzden çok git gel yaptım.Bu denli oyunda olamadım.Bugünü mazur gör.Yarın inşallah devam edeceğim.Yarın da Edebiyat-Coğrafya'dan son sınava gireceğim.

Keyifli forumlar.
Sınava girdiğin için oyuna girememeyi mi dert ediyorsun, boşver oyunu sınav daha önemli ;)
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Allah zihin açıklığı versin , sınav şansın bol olsun :)
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

TOLGARDA yazdı:
Retaliation yazdı:
Merhaba Sevgili Günlük;

Keyifli forumlar.
Sınava girdiğin için oyuna girememeyi mi dert ediyorsun, boşver oyunu sınav daha önemli ;)

Haklısın.
VoiceOfVoiceless yazdı:Allah zihin açıklığı versin , sınav şansın bol olsun :)
Eyvallah sağ olun
:)
Resim
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen selitelis1046 »

Herşeyin gönlüne göre olmasını dilerim . Başarılar .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

selitelis1046 yazdı:Herşeyin gönlüne göre olmasını dilerim . Başarılar .
Teşekkür ederim .
Resim
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

Günün sözü güzel olmuş.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

-Dejavu-

Son Kara Cin zaferinden sonra neferin yüzü gülüyordu.Topal'dan da bir adet efsunlu Çıbanlı Papağan almıştı ama baltası ile karşılaştırdığında,baltasının daha etkili vuruşlar yaptığına kanaat getirmişti.Cin Topluluklarına bir darbe daha indirmişti.Kente gelince saygı görür olmuştu.Fakat soğukkanlılığından taviz vermeyen,tek gözlü Kurt Adam Kan Pençe,hırlayarak

- Engereklerle başımız belada.Sayıları çok arttı.Birilerinin onlarla ilgilenmesi gerekli.

Nefer şaşırmıştı.Ve Dejavu yaşadığını anladı.Bu göreve benzer bir görevi,Eminönü'nde,Jandarma Ali'den almıştı.Sırtlan emsali gülümsedi ve kurta dönerek"Seve seve!"

Yol üzerindeki Bekçi Engereklere saldırdı fakat bilmediği şey vardı;Bu yılanlar yer altında yaşadıklarından,tehlikeli karşı bilinçlenmişler ve zehirleri de ona göre tehlikeliydi.Yaman bir iki tane engerek öldürdükten sonra durumun ciddiyetini kavradı.İksirlerini yokladı.Bir kudret iksiri buldu ve içti.Zehirden katılaşmış bacaklarını hareket ettiremiyordu.Kafasını karanlık gökyüzüne kaldırdı.Güçlükle büyülü sözcükleri söyledi.Artık dikkatli şekilde davranmalıydı.İlerlediğinde bir engerek sıçrayarak zehirini nefere akıtmak için hamle yaptı.Nefer yarım dönüşle engerek sıçrayışını boşa çıkarttı.Engerek zeminle buluştuğunda,nefer baltasıyla engereğin kafasını uçurdu.Baya engerek öldürdükten sonra yorgun yorgun Kan Pençe'ye döndü.Kan Pençe'ye durumu bildirdi.Kan Pençe suratsız bir biçimde

- Yılan sayısı da arttı.İlgilensen çok iyi olur.

Resim

Yaman başta şaşırdı,sonra içten içe öfkelendi.Neyse ki yılanlar engerelerden azdı.Aynı taktikle Yılanları da öldürdü.Vücudu biriken zehirden ve yorgunluktan çökmüştü.Bab-ı Ali muhafızları onu kente kadar taşıdı.Topal müdahale ederek tüm zehiri vücuttan attı.Topal üzgün biçimde

- Üzgünüm.Seni biraz fazla yordum fakat aklımda bir şey vardı seninle ilgili.
- Kötü bir şeymiş gibi geldi bana?
- Kurt Mağarasına yaptığın operasyonu duydum birkaç kişiden.
- Evet?
- Bir sürü kardeşim ölmüş.Onlar aklıma gelince sinirlendim ve sana tüm bu şeyleri tek başına yaptırdım.Özür dilerim.
- Önemli değil Kan Pençe.İnsanlar ve Kurtlar arasındaki anlaşma bozulmasaydı bu kanlar dökülmezdi.
- Haklısın.Al bu eldivenler armağanım olsun.
- Teşekkür ederim.

Bir çift eldiven uzatır Kan Pençe.Samimi biçimde gülümseyerek alır nefer.Yer altındaki yeni evinde dinlenmek için izin ister.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

KARADAVUTs yazdı:Günün sözü güzel olmuş.
Teşekkür ederim. :)
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön